2014 Şubat Anneleri

ne güzel geç öğrenip bu stresleri yaşamasak iyiydi ya neyse:)

ben aldirdim eşime ondan iyi oluyo canim biryere gidip gelirken insanlar anliyo hamile olduğu mu ayakta gitmiyorum hic metroda otobüste falan

yok yaaa utanırım ona:) böle bol dökümlü aldım onlarla rahat edemem ki zaten tombik olduğumdan:)

kıs takma kilolarını kafana herkes adriana lima değil:))) benim karnım biraz büyüsün hemen alcam o bebişli t-shirtlerden:)))))

Allah şimdiden hayırlı uğurlu etsin güzelim rabbim bizlere de 2.yi nasip etsin:))

benim yavrumda kova derken balık olcak galiba balıklarıda hiç sevmem ama yavrumu severim çünkü 8 gün geriden geliyor

bu arada normal doğuma karra verdim nasıl dayanıcam bilmiom ama onda ciddi kilo kaybediyor muşsun ve sezeryan yapanlar hep çpk pişman

ne güzel geç öğrenip bu stresleri yaşamasak iyiydi ya neyse:)

hayırlısı olsun canım ya hoşgeldin aramıza

bu arada normal doğuma karra verdim nasıl dayanıcam bilmiom ama onda ciddi kilo kaybediyor muşsun ve sezeryan yapanlar hep çpk pişman

ben de normal isityorum ama kilo için değil herşeyin normali iyi diye...sezeryan yapanlar gaz ve büyük abdest sorunu yaşıyorlar yani doğum sonrasında çok zorlanıyorlar bir de maalesef her iki doğumu da izledim hatta birinde normal olana makas atmışlardı bebek çıkmayınca ama çevremdekiler hiç hissetmiyorsun zaten o an sancı verdikleri için farketmiyorsun diyorlar e zaten doğurduktan sonra uyutuyorlar ve öyle dikiyorlar yine anlamıyorsun diyorlar...rabbim şöyyyle bir avazda inşallah:)

cidden uyutuyorlar mı dikerken öleyse iii.kız ben sezeryanı bekarken izlemiştim geçen kocama izlettim kendine gelemedi:) evet napalım bi şekilde dayanıcaz artık rabbim yardım etsin

cidden uyutuyorlar mı dikerken öleyse iii.kız ben sezeryanı bekarken izlemiştim geçen kocama izlettim kendine gelemedi:) evet napalım bi şekilde dayanıcaz artık rabbim yardım etsin

sezeryanda bağırsakları dışarı çıkartıyorlar yaa bu yüzden sonrasında gaz çıkardın mı diye soruyorlar yani eski düzene oturdu mu anlamında....bence de sezeryan daha korkutucu:)) ben normal doğumu izlettim de adam mahvolduu yeteer dedi ve kaçtı....dedim ki siz ne acı çekiyorsunuz hepi topu sünnet oluyorsunuz.....gerdek gecesinde ağrıyı yaşayan biz,doğumda mahvolan yine biz,adet sancıları çeken biz,yok kürtaj olan biz,bebeği emzirirken meme uçları ağrıyan yine bizzz....eeee bu erkekler ne acısı çekiyorlar:))))

nasıl yüklicem laurana telden çektim

bilgisayara yüklediysen eğer bu mesaj yazdığımız yerin altında eklenti ekle butonu var oraya tıkla ve dosya yükle seçeneğini tıkla sonra da bilgisayardan yüklediğin resmi seç ve içeriği ekle butonuna tıkla olay tamam ayyy anlatabildim mi:)

aynenen izleyemiolar bile.arkadaşın kocası 4 çocuk istiomuş sezeryanda yanına almış adamı 2.de adam vazgeçmiş çoluk çocuktan bende çok istiorum ama adam vazgeçti izleyince bayılırım dio

bakalım:) deniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…