2014 Şubat Anneleri

aynenen izleyemiolar bile.arkadaşın kocası 4 çocuk istiomuş sezeryanda yanına almış adamı 2.de adam vazgeçmiş çoluk çocuktan bende çok istiorum ama adam vazgeçti izleyince bayılırım dio

ya ben de kocacımı yanımda istiyorum doğumda ama yok gelemem bakamam bayılırım dedi:)))) bir keresinde dişim çekilirken kanamıştı haliylee ayyy benimki bir kötü oldu aşkım iyimisin ağrın yok dimi:)))) halbuki hiç ağrım yoktu bitanem benim çok seviyor beni yaaa:)))

telden olmuyor öle canım ya

inşallah hep severler canım ben gözden çok korkuyorum kötü insanlardan herşeyden

Teşekkür ederim cnm, Allah herkese istediği kadar nasip etsin :)

manalari hazir hemen canim sünnet askerlik ev gecindirmek yıllar dir calismak

allah bozmasin canim hep mutlu olun insallah

neyse yapamıyorsan akşam eşine bir denet:))) evet yaa ben de nazardan korkuyorum ama napim yaa çook seviyorum eşimi tabii onun da bazı sert tarafları var...hiç sövmez sadıktır ama bir keresinde bana; o hareketi sana yakıştıramadım dedi çok ağırıma gitmişti işte böyle ağır lafları oluyor.....kavga ettiğimiz zaman buz gibi oluyor ben pek dayanamam ama o çok soğuk durabiliyor....ayyy özledim aşkımıı yaaa akşam bir gelsin öpecem aşkımı:)))

ben çok tersledim ya resmen yüzüne söledim tiksiniyorum git die gitti

Hayırlısı olsun, aramıza hoşgeldin.... :)

allah bozmasin canim hep mutlu olun insallah

amin canım inşallah hepimiz mutlu oluruz....evet erkeklerin bahaneleri çook ama ne derlerse desinler hayatta bizim çektiğimiz acıyı çekmiyorlar.....hem toplum olarak da rahatlar çünkü onlar akşamları hatta geceleri rahatça dolaşırken biz bayanlar için nerdeyse imkansız oluyor...onların sevgilileri olabiliyor ve aileleri hiçbirşey demiyor ama biz kızlar çok nadir paylaşabiliyoruz böyle şeyleri ailelerimizle.....onların kıyafet sorunu yok ama bizler yok onu giyme bunu giyme laf olur söz olur vs.....erkek aldattımı elinin kiri kadın aldattı mı aşağılık ve kabul edilemez bir durummuş....ayyy ben ne doluymuşum:))

canım ben yatıcam biraz.akşamda olmuyosun galiba

canım ben yatıcam biraz.akşamda olmuyosun galiba

tamam canım yat ben zaten yattığım yerde yazıyorum ama midem ağrımaya başladı ben de çıkıyorum akşam gelebilirsem gelirim canım ama yarın burdayım nasipse....Alllahım hep birbirimizin hayırlı haberlerini almayı nasip eder inşallah...hadi öptüm seni....

inşallah canım inşallah nasip olur bende öptm

evet canim haklisin öyle olur zaten

kızlar dün doktorum bana vitamin ilacı yazdı eczaneye almaya gittim eczacı günde 1 tane alacaksın dedi ama ben 3 tane içiyodum dedim hayır kesinlikle 1 tane alacaksın hamileyken bu şekilde kullanılıyor dedi siz nasıl kullanıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…