2014 Şubat Anneleri

Canım hoş geldin. İnşallah hayırlı olur bebeğin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

selam kızlar ben filiz. şubat 2011 annesiydim şimdide şubat 2014 annesi olacağım inş.. kızım yağmur 29 aylık ve sat yağmurdada bu bebektede 28 mayıs. aynı gün doğması çok muhtemel yani. 1. sezeryan yaptım çok memnundaum şimdi yine öyle istiyorum inş. kocaelinde yaşıyorum. 1984 doğumluyum. tanıştığımıza memnun oldum. 2011 şubat anneleriyle burada tanışmıştık ve şimdi hala en iyi arkadaşlarım onlar.inş sizlede güzel paylaşımlarda bulunur iyi dostlar oluruz..

folik plus kullanıyorum ama doktor dün foollibol yazmış eczacı ikiside aynı günde 1 tane iç dedi az deilmi ya

canim bende folik plus kullanıyorum 3 tane iciyorum gunde banada eczaci 1 tane lullan dedi ama ben doktorumu aradim sordum 3 tane ic dedi canom doktoruma danis istersen canım

folik plus kullanıyorum ama doktor dün foollibol yazmış eczacı ikiside aynı günde 1 tane iç dedi az deilmi ya

bende folik plus kullanıyorum canım eczaci 1 tane lullan dedi ama ben doktorumu aradim sordum 3 tane ic dedi bana sabah öğle aksam dedi canim doktoruna danis istersen

hayırlısı olsun canım hoşgeldin aramiza

Selam gebişler nasılsınız ben bulantıdan pers yatıyorum.. dün zar zor gittim sağlık ocağına kaydımı yaptırdım tahlillerimi verdim..

b12 düşük çıkmış zaten 3 ayda vurunuyordum iğnesini. şimdi düşmüş yine 6 aydır vurunmuyordum bebeğe zararı olcak diye korkuyorum bişey olmaz umarım. internetten baktım bebekte norölojik rahatsızlıklar olabilir yazıyodu korktum iyice. sabahta çamaşırımda çok açık kahve akıntı gördüm şuan bişey yok ama umarım tekrarlamaz.cumartesi gitcektim doktora ama yarın gitcem. pcde zor oturuyorum kendinize iyi bakın..

canım bende önce folik plus almıştım doktorum folik plusu günde 3 tane alman gerek ama folbiolü gün aşırı tek tablet bile yutsan olur dedi. folbiol kullanıyorum şimdi. ilaç isimleri aynımı bilmiyorum ama sen foollibol yazmışsın. benimki folbiol..

Son düzenleme:

iyiyim canım takrarlamaz inşallah

Kızlarr amma döktürmüşsünüz yine oku oku bitmedi) ben de birazdan dr a gidicem inşallah iyidir bebişimizz..

Ben de 34 üm canım öyle deme hiç de yaşlı değiliz ablam 38 de ikincisini doğurdu..

Adanadayım ben tatlım evet özel hastaneye gidiyorum...

Canım sen hastane hangi dr a gidiyodu. Sormuş olabilirim önceden ama unuttum

Hey maşallah mide problemin yok galiba) yalnız şalgam ve turşuya dikkat et canım malum tuzlu, afiyet olsun

benim yavrumda kova derken balık olcak galiba balıklarıda hiç sevmem ama yavrumu severim çünkü 8 gün geriden geliyor

Niye öyle diysun ben balığım çok memnunum burcumdan iyi kalpli, romantik, duygusal, sanatçı:)) eşim kova, zeki meki ama erkeği çok zorr.. Eğer oğlum olup babasına çekerse yandım
Gerçi benim 6 şubat erken gelirse oğlak olabilir.. Oğlak bebeği çok sakin uyumluyken kova bebeği bir o kadar hareketli yaramaz oluyomuş.. Kısmet bakalım, 2 kovaya nasıl baş edicem bakalım

Merhaba canim ben de progestani vajinal aliyorum acaba hepsi icerde eriyor mu yoksa kalinti falan oluyor mu sonradan atilan bisey? Ben de olmuyor da merak ettim

kızlar selam bugun doktordan geliyorum bı haftadır kahverengi leke geliyordu korkuyordum....ilk gebeliğimde tam da aynı hafta aynı gün gitmiştim doktora ve kötü haberi almıştım...
neyse 9 mm kendisi...136 kalp atışı dedi.çoook mutlu olduk....kanama risk değil ...yat uzan progestana devam dedi.
Allah isteyen herkese nasıp etsin
hamilelerin de tamamına erdirsin...çok zormuş bu işler inşallah 2. hamileliğimde bebeğim bu sefer kucağımda olur..

kıslar ya umarım hepiniz isinizdir benim midem kötü halen bi bakayım dıye girdim cıkcam tekrar bilgisayar karsısında duruncada etkileniyorum.o yuzden ara ara giiryorum hepinizi kocaman öptüm muck

amin canım hadi gözün aydın allah tamamına erdirsin bende cuma gidecem bakalım bi büyümüşmü fasulye diye allahım ellerimizi boş cıkarmasın amin

insallah canim amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…