- 23 Şubat 2015
- 616
- 807
- 43
- 44
Acaba nedir nedir
canım bayramdan sonra inşallah hepsini teker teker deneyecem daha önce denedim sonu hüsrandı ama yinede tekrar deneyecemanneler süt isi konusulmus bir yerde okudum sut icirmek istiyorsaniz yapilacaklar diye pipetle verin, onun sevdigi hatta sectigi bardakla verin , kendinden pipetli suluk gibi bardaklar var onunla verin , icine meyve katarak verin, ya da bal ve son olarak karsisina gecip bir bardak kendinize doldurup onun gozunun icine bska baka himmmm diye diye afiyetle icin. bende kucuk pipetli sut ise yaradi. bardaktan icmiyordu bende karsisinda ictim simdi iciyor. ayrica birde sadece pinar iciyor baska sutlere yanasmiyor. arkadasa soyledim onun ogluda kucukken pinar iciyormus baskada icmiyormus. yani damak tadina uygun degisik sutleri arayin. mesela benimki devam sutlerini hic sevmedi.cok uzun oldu kusura bskmayin.
sevgili subat anneleri karnimdaki kizima ezo nehir ismini dusundum sizce nasil ? abisi memet ali kardesi ezo nehir. kulaga hos geliyor mu?
bence çok güzel bir isim hemde çok uyumlu oldusevgili subat anneleri karnimdaki kizima ezo nehir ismini dusundum sizce nasil ? abisi memet ali kardesi ezo nehir. kulaga hos geliyor mu?
nisan ismi çok güzelmiş canımHahaha... :) Damla, Irmak, Rüya, Yağmur, Nisan... mesela Nisan ismini çok severim hatta ikinci çocuğum nisan ayında doğacak ama tabi cinsiyeti belli değil. fakat eşim Nisan ismi ne yaa dedi beğenmedi...
nisan ismi çok güzelmiş canımHahaha... :) Damla, Irmak, Rüya, Yağmur, Nisan... mesela Nisan ismini çok severim hatta ikinci çocuğum nisan ayında doğacak ama tabi cinsiyeti belli değil. fakat eşim Nisan ismi ne yaa dedi beğenmedi...
canım çok sevindim allah sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömür versin inşallah ensar da 2 kelimelere geçti istediklerini anlatabiliyor dışarıyı bizimkide çok seviyor bide her gidenin arkasından ağlamasa daha iyi olacakbir kız haberi de ben veriyorum oğlumun kız kardeşi olacak içimden hep 2 erkek annesi olmak geçiyordu ama yeterki sağlıklı olsun hiç önemli değil ben adını bahar düşündüm yanına ikinci isim de koyarım diyorum ama bilmiyorum :) bu arada biz bizi bırakmayalım arada yazalım kızlar mesela muhammed baya baya konuşuyor artık her şeyi anlıyor ve tam dışarı delisi oldu asla eve girmek istemiyor ya balkondayız ya parktayız yemek yemiyor dişleri çıkacak sanırım.
bir kız haberi de ben veriyorum oğlumun kız kardeşi olacak içimden hep 2 erkek annesi olmak geçiyordu ama yeterki sağlıklı olsun hiç önemli değil ben adını bahar düşündüm yanına ikinci isim de koyarım diyorum ama bilmiyorum :) bu arada biz bizi bırakmayalım arada yazalım kızlar mesela muhammed baya baya konuşuyor artık her şeyi anlıyor ve tam dışarı delisi oldu asla eve girmek istemiyor ya balkondayız ya parktayız yemek yemiyor dişleri çıkacak sanırım.
canım tam tesadüfmü desem, işe başlayacağın kızının içinemi doğdu desem sana olan bağımlılığına bilemedimBiz kizimla anneanne ve dedeye geldiiiiik, bayram sonuna kadar burdayiz. Ezos simarip duruyor. Ve beni hiiiic aramayan kizim bu aralar costu, tepemden inmiyor.
Beraber uyumaya basladik. Son 3 ayimiz. İse baslarken costu bizim sipa
Hala yemek yemiyor.. Mama icmeye devam, inek sutu icince de oguruyor (zatan sadece 1 yudum iciyor) nasil birakacak mamayi bilmiyorum. Tecrubeli anneleeer , bir el atin olaya
canım emir süt içiyor ama devam sütünde öğürüyor. yalnız senin bebişte markalı takılıyor. :)anneler süt isi konusulmus bir yerde okudum sut icirmek istiyorsaniz yapilacaklar diye pipetle verin, onun sevdigi hatta sectigi bardakla verin , kendinden pipetli suluk gibi bardaklar var onunla verin , icine meyve katarak verin, ya da bal ve son olarak karsisina gecip bir bardak kendinize doldurup onun gozunun icine bska baka himmmm diye diye afiyetle icin. bende kucuk pipetli sut ise yaradi. bardaktan icmiyordu bende karsisinda ictim simdi iciyor. ayrica birde sadece pinar iciyor baska sutlere yanasmiyor. arkadasa soyledim onun ogluda kucukken pinar iciyormus baskada icmiyormus. yani damak tadina uygun degisik sutleri arayin. mesela benimki devam sutlerini hic sevmedi.cok uzun oldu kusura bskmayin.
Parkelerinin rengi ne güzelmiş kızEki Görüntüle 1634597 Eki Görüntüle 1634597 Eki Görüntüle 1634598 Eki Görüntüle 1634600 Eki Görüntüle 1634602 Eki Görüntüle 1634603
Bunlar bizim kitaplarimiz ayrica 1-2 liraya satilan resimli masal kitaplarindan da alip karistiriyoruz
canım hayırlı olsun. tabi en önemlisi sağlıklı olsunlarda. bizim emir dışarı delisi değil. meselsa 2-3 gün önceydi sanırım. abisine dedim emiri dışarı çıkart azıcık diye emir içeriyi tercih etti. ilk defa başına geldi ve çok şaşırdım bir an önce o dişlerdende kurtuluruz inşallah. bizim son 1 diş kaldı. sabahtan beri biraz huysuz. bu arada bizimde kelimeler yavaş yavaş artıyor.bir kız haberi de ben veriyorum oğlumun kız kardeşi olacak içimden hep 2 erkek annesi olmak geçiyordu ama yeterki sağlıklı olsun hiç önemli değil ben adını bahar düşündüm yanına ikinci isim de koyarım diyorum ama bilmiyorum :) bu arada biz bizi bırakmayalım arada yazalım kızlar mesela muhammed baya baya konuşuyor artık her şeyi anlıyor ve tam dışarı delisi oldu asla eve girmek istemiyor ya balkondayız ya parktayız yemek yemiyor dişleri çıkacak ayyy sanırım.
Teşekkür ederim en güzel yani toz gostermemesi rabiParkelerinin rengi ne güzelmiş kız
vuhuuu bahar hanim geliyoooorbir kız haberi de ben veriyorum oğlumun kız kardeşi olacak içimden hep 2 erkek annesi olmak geçiyordu ama yeterki sağlıklı olsun hiç önemli değil ben adını bahar düşündüm yanına ikinci isim de koyarım diyorum ama bilmiyorum :) bu arada biz bizi bırakmayalım arada yazalım kızlar mesela muhammed baya baya konuşuyor artık her şeyi anlıyor ve tam dışarı delisi oldu asla eve girmek istemiyor ya balkondayız ya parktayız yemek yemiyor dişleri çıkacak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?