- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
Kırk bin kere maşallah annesi..dilerim inşallah bahtida kendi gibi güzel olur..benimkinin hiç saçı yokEki Görüntüle 1653281 Büyümüşmuyuz? Sizce zayıf mi çok yemiyo artık en son 2 ay önce 10.500 kg idi.
Amaniin hrmen ihlamur bal takviyesine basla. Bir de balik yagi surubu kullsniyor musun. Bizim drumuz gecen kis da vermisti. Bu senedr kullanmaya basladim. Grip olsa da cok hafif atlatiyor ezos. Tavsiye ederim.herkese günaydın ve bizim oğlan yılın ilk gribini olmaya başladı
Hiim evet dis olabilir ama mevsim gecisinden de olabilir. Biz bile etkileniyoruz onlar ne yapsinlar..Kızlar merhaba, emir ateşli. Diş mi çıkartıyor bilemiyorum. Uyuyor şuan. Zaten uyanık olsa bile kafa kalkmıyor. Uyanınca bakacağım ağzına. Sadece ateş var. Burun akıntısı falan yok.
Vu huuuu masallah tam bur kucuk hanimefendi. Bizimki oglan cocugu gibi. Esofman giymekten baska bisey giymiyir. Anasi kilikli, cocugu da kendime benzettimEki Görüntüle 1653281 Büyümüşmuyuz? Sizce zayıf mi çok yemiyo artık en son 2 ay önce 10.500 kg idi.
Bizimki de öyle kac kere gece gece kiyafet degistirdik artik hem terlemiyorlar hem de soguktan dolayi daha cok cisleri geliyorKizlar yaa, ezos son 1 haftadir o kadar cok cis yapiyor ki anlatamam. Gunde kac kez altini degistiriyorum bilmiyorum. 1 saat icinde bezi oyle bir doluyor ki, yurumekte zorlaniyor. Birkac gece de bez artik cisi almamis, pijamasi islanmis. O kadar yani. Anlamiyorum ki, usutuyor mu acaba?
Bizimki de öyle kac kere gece gece kiyafet degistirdik artik hem terlemiyorlar hem de soguktan dolayi daha cok cisleri geliyor
Sidikliler
Sağol canım hepimizin çocuğuna inşallah bizimkinin saç omuzlarinda duşta çok tatlı oluyo ama kivircik yatsin kalksın arkası tavuk kici gibi rastali gibi karışık ve tiftikKırk bin kere maşallah annesi..dilerim inşallah bahtida kendi gibi güzel olur..benimkinin hiç saçı yokZaten her gören erkek sanıyor.Bu arada kilosu çok iyi..prenses gibi maşallah. .Kıvırcık saçlarına bittimmmmm
Evet canım aslında kiloya takılma mak lazım kilo güzel değilki zayıf olsunlar mideleri buyutmeyelim .bizimki saçı yapılsın giyindim prenses gibi evde dağıtım üstü saçı Fatmagül e dönüyoAmaniin hrmen ihlamur bal takviyesine basla. Bir de balik yagi surubu kullsniyor musun. Bizim drumuz gecen kis da vermisti. Bu senedr kullanmaya basladim. Grip olsa da cok hafif atlatiyor ezos. Tavsiye ederim.
Hiim evet dis olabilir ama mevsim gecisinden de olabilir. Biz bile etkileniyoruz onlar ne yapsinlar..
Vu huuuu masallah tam bur kucuk hanimefendi. Bizimki oglan cocugu gibi. Esofman giymekten baska bisey giymiyir. Anasi kilikli, cocugu da kendime benzettimcok tatli ceylincik
Vallahi kilosu da gayet iyi gorunuyor.
Ben yemek isini artik bosverdim csnim yaa. Sadece kendimi yiprattigimla kaliyorum. Ne yaparsam yapayim yemiyor sipa. Napalim bizimkiler de bu model
zayıf değil canım ama çok tatlı ya saçlarına bayıldımEki Görüntüle 1653281 Büyümüşmuyuz? Sizce zayıf mi çok yemiyo artık en son 2 ay önce 10.500 kg idi.
Sağol canım tüm bebekler tatlizayıf değil canım ama çok tatlı ya saçlarına bayıldım
Omega Vit Plus+ biz bunu kullaniyoruzhepinize teşekkür ederim canım galiba havalardan biraz üşüttük balık yağı yazdan beri kullanmıyorum tavsiye edeceğiniz marka var mı bide boyunu uzatır mı ya bizimki çişini günde 1 yada 2 kere bezini anca değiştiriyorum çokmu az yapıyor
Maşallah ceyline. .Allah nazarlardan korusun.Eki Görüntüle 1653281 Büyümüşmuyuz? Sizce zayıf mi çok yemiyo artık en son 2 ay önce 10.500 kg idi.
Olabilir canım, biz bile üşütünce ikidebir tuvalete gidiyoruz. Zaten havalar da bir soğuk, bir sıcak. Ne giydireceğiz bilemiyoruz.Kizlar yaa, ezos son 1 haftadir o kadar cok cis yapiyor ki anlatamam. Gunde kac kez altini degistiriyorum bilmiyorum. 1 saat icinde bezi oyle bir doluyor ki, yurumekte zorlaniyor. Birkac gece de bez artik cisi almamis, pijamasi islanmis. O kadar yani. Anlamiyorum ki, usutuyor mu acaba?
Sağol canım. Sizede çok geçmiş olsun. Allah korusun bütün bebişleri.Hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun..bende Mina yla ugrasiyorum bi hafta önce bi bardak çay döküldü ayağına doktor 1.dere yanık dedi..ama gorseydin iz ne biçim şu toplanmıştır.ömrümden ömür gitti onu öyle görünce. .çok şükür biraz daha iyi olmus..ağridiginda anne acıyor diyor...kızlar bebislerimize çok dikkat edelim.
Hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun..bende Mina yla ugrasiyorum bi hafta önce bi bardak çay döküldü ayağına doktor 1.dere yanık dedi..ama gorseydin iz ne biçim şu toplanmıştır.ömrümden ömür gitti onu öyle görünce. .çok şükür biraz daha iyi olmus..ağridiginda anne acıyor diyor...kızlar bebislerimize çok dikkat edelim.
Kizlar yaa, ezos son 1 haftadir o kadar cok cis yapiyor ki anlatamam. Gunde kac kez altini degistiriyorum bilmiyorum. 1 saat icinde bezi oyle bir doluyor ki, yurumekte zorlaniyor. Birkac gece de bez artik cisi almamis, pijamasi islanmis. O kadar yani. Anlamiyorum ki, usutuyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?