2014 Şubat Anneleri

Aayyy maşallah size Darısı başımıza inşallah 22 Te3mmuz'u iple çekiyorum.

maşallah canım inşallah son olur rahatsızlığın

kızlar doktordan geldim 1 hafta geriden gelen gebeliğimhariç bir sıkıntı yok ... öptüm hepinizi...

benimkide geride canım inşallah sorun olmaz tembel bizim kuzular milletinki uçuyo önden olsun sağlıklı oldunda razıyım ben

canım sevindim böyle güzel haberler almana inşallah doktordan her çıktığında böyle güzel haberler alırsın

benimkide geride canım inşallah sorun olmaz tembel bizim kuzular milletinki uçuyo önden olsun sağlıklı oldunda razıyım ben

valla canım benide geçen gittiğimde 7+4 olması gerekiyordu doktor 4 gün geriden geliyormuş yavrum, inşallah bir daha gittiğimde ileri gitmiştir inşallah kuzu

canım benim valla evde tek başına yatınca ve yatmak zorunda olunca başka çare yok fadikcim mimlendiik mi ne:) canım benim allahım sağlık sıhat versin napalım bende biraz daha meşgul olmayı isterdim sanki çalışmak dışında:)

cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim,evet bugün yoktum ortalarda çünkü arkadaşım geldi ziyarete ama açıkçası sarı akıntı gelince korktum...günde bir kere felan geliyor....doktora gitcektim ama amaaaaannnn salla rabbim korur dedim....biraz dua edip yatıyorum....inanır mısınız kızlar benim kardeşimin hanımı 2. bebişe hamile ve 2,5 yaşında kızı var şuan tam 7 haftalık doktor kanama alanın var diyip progestan verip yat dinlen demişti o da hiç dinlenmedi ammaaan dedi düşerse düşer napim benim çocuğum var dinlenemem dedi ve bugün gitti doktora kanama alanı kaybolmuş şaka gibi dimi???? sallamamak lazım galiba ama bu da huy işte:)

canım benim kuzumda 8 gün geride rabbim sağlık versinde napalım artık

Canım ya geriden gelme neden kaynaklanıyormuş bişey dedi mi doktorun.

canım geç döllenme benim.. yoksa haftasıyla uyumlu ama adet tarihimle değil...

çok sevindim maşallahh...

allah başka sıkıntı vermesin canım,

amin fazeycim...

canım senindemi geç döllenme.. benim ilk çocuğumdada geriden gelen gebeliğim vardı sağlıklı bir kız çocuğumvar 2,5 yaşında şükürler olsun... emin ol olmaz sıkıntı... Hayırlısı ile kucağımıza alalım sağlıkla inşallah başka bişey istemiyorum

onun bebeği varya canım tuzu kuru:) bizim gibi ilk olunca tırsıyor insan ama psikoloji hep çok önemli bu bir gerçek

çok sağol canım rahatlattın beni inşallah sağlıkla alırım kucağıma

canım hepimiz biliyoruz çok düşünmememiz gerektiğini yada aklımıza takmamamız gerektiğini ama olmuyor bişey duyuyorsun ya varsa ya böyle olursa diye artık kendi kendini yiyorsun ya ben allahtan çalışıyorum yoksa evde kendimi bitirirdim her halde , şimdi düşünmeye vaktim kalmıyor ki kendimizi üzeyim, ama sen yinede çok kafana takma her şeyin hayırlısı :)

valla canım benide geçen gittiğimde 7+4 olması gerekiyordu doktor 4 gün geriden geliyormuş yavrum, inşallah bir daha gittiğimde ileri gitmiştir inşallah kuzu

inşalalh canım napsakta büyütsek bilemedimki:) eşim kızıyor yemiyosun içmiosun büyümez tabi die ama ilk 3 ay onunla ilgisi yokmuş.ama benim annem erkek kardeşimde günde bir bardak çaylık yemek yiyememiş iş yapmaktan ve bişi olmamış koruyacaksa rabbim korur biz çok pimpirikliyiz rabbim yardım etsin gücüne gitmesin

canım sarı akıntı bendede var gebelikten kaynaklı olduğunudüşünüyorum.... zaten hamileliğimizin sonuna kadar olcak akıntılar ilkinde öyleydi kışa doğru dikkat etmek lazım iltihap vs.. benim başıma geldi doğuruyorum zannetmiştim ...
buarada benimde kızım var 2,5 yaşında inan insan ikincide biraz dahavurdumduymaz oluyor birinci bebişe yetişmek zor midem bulandığı halde yatamıyorum kızımda bulantılarım varken koltukla bütünleşmiştim

evet çalışmak çok iii bir durum bu konuda ama ben o kadar halsizimki okulların tatil olduğuna şükrediyorum hatta okul açılıncayı düşünüyorum e düzeliriz heralde:)

ben ocak topiğinede sordum sarı akıntıyı normal dediler korkmayalım inşalalh benim ilk günden beri var.hoş bende hep vardıya akıntılar neyse

valla bilmiyorum canım yememiz gerektiği kadarını yiyoruz zaten, ama yemekle ilgili değildir büyük ihtimalle doktor bununla ilgili bir şey söylemedi, doktora gittiğimde bebeği görünce soru sormak aklıma bile gelmiyor çıktıktan şoku atlaktıktan sonr sorular aklıma geliyor bu gittiğimizde de aynısı oldu inşallah bir daha ki gidişimde soru sorabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…