onun bebeği varya canım tuzu kuru:) bizim gibi ilk olunca tırsıyor insan ama psikoloji hep çok önemli bu bir gerçek
inşalalh canım napsakta büyütsek bilemedimki:) eşim kızıyor yemiyosun içmiosun büyümez tabi die ama ilk 3 ay onunla ilgisi yokmuş.ama benim annem erkek kardeşimde günde bir bardak çaylık yemek yiyememiş iş yapmaktan ve bişi olmamış koruyacaksa rabbim korur biz çok pimpirikliyiz rabbim yardım etsin gücüne gitmesin
valla bilmiyorum canım yememiz gerektiği kadarını yiyoruz zaten, ama yemekle ilgili değildir büyük ihtimalle doktor bununla ilgili bir şey söylemedi, doktora gittiğimde bebeği görünce soru sormak aklıma bile gelmiyor çıktıktan şoku atlaktıktan sonr sorular aklıma geliyor bu gittiğimizde de aynısı oldu inşallah bir daha ki gidişimde soru sorabilirim
canım ben 3 ay 3-4 kilo vermiştim büyür bebeler Allahın izniyle...gerçekten takmayanlar daha rahat geçiriyor...ama bende haşimato hastasıyım her kontrole gidişimde korkuyorum ya kalp atışı olmazsa diye... o kadarda kalbimrahat değil... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...
canım hepimiz biliyoruz çok düşünmememiz gerektiğini yada aklımıza takmamamız gerektiğini ama olmuyor bişey duyuyorsun ya varsa ya böyle olursa diye artık kendi kendini yiyorsun ya ben allahtan çalışıyorum yoksa evde kendimi bitirirdim her halde , şimdi düşünmeye vaktim kalmıyor ki kendimizi üzeyim, ama sen yinede çok kafana takma her şeyin hayırlısı :)
tabi biraz o rahatlıkta var....bence psikoloji çok önemli yani olacak varsa zaten oluyor bare biz yemeyelim kendimizi ( bunu diyen de benim duy da inan) ben küçüktüm bizim eve adanadan babamın bir tanıdığı geldi,adam acaip zengin neyse bebişleri olmuyormuş onlarda istanbula gelmişler son teknoloji adına....kadın sürekli yatıyordu neyse kadın yata yata doğurdu çocuğu......sonra bu zaten bir tane var diye gayet rahattı ve 2. bebiş tedavisiz oldu ve kadın yatmak şöyle dursun koştur koştur geçti gebeliği....
canım ben 3 ay 3-4 kilo vermiştim büyür bebeler Allahın izniyle...gerçekten takmayanlar daha rahat geçiriyor...ama bende haşimato hastasıyım her kontrole gidişimde korkuyorum ya kalp atışı olmazsa diye... o kadarda kalbimrahat değil... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...
ya ben de ilkinde çalışıyordum öğretmenlik yapıyordum ve bir akşam düştü evladım şimdi çalışmıyorum yatayım o zaman dedim de şimdide bunaldım....salondaki üçlü koltuğu görmek istemiyorum ama naparsın bütünleştik:)))
ne tesadüf benimki de üst katta, bende yaşadım benzerini, artık umursamıyorum böyle kabullendim . Aslında şunu gördü bu işi (bulantılar ) bilmeyen, yaşamayan anlamıyor .
Ben bir dönem annem kalmıştım! Sırf bana baksın diye yaa. Tuhaf şekilde sadece annemin yemeklerini bi derece..yiyebiliyordum kadın tepsiyle yatağıma getiriyordu yataktan kalkamıyordum ilkinde o derece.. Hatta bana nazlı gelin diyenler bile olmuştu
bende gecen cars geldim annemden, 1 hafta kalmıştım inan bebekler gibiydim orda.. aynen dediğin gibi annemin yemeklerinden cekiyordu canım ,okul bitti koştum anneme:)) ama her güzel seyin bir sonu var ramazan geliyor diye döndüm malesef:/[/QUonada şükür canım:)
hadi bakalım takmayalım artık keşke topikte karar alsak kötü korkular yazmasak
haşimatoayyy geçmiş olsusn güzelim yaa ama bu arada haşimato ne??? bilmiyorum da(
ben kızımda hamile kaldığımda 58'dim, doğuma giderken 73
aynne kardeşim arıyor dalga geçiyor sağdamı yatıyosun soladamı die:) laurana nantakya yemeklerini izledinmi bugün:)
aslında mantıklı hep güzel haberler versek:))) hadi hanımlar eşlerinizle nasıl tanıştığınızı yazın:))) ben bir arkadaş vasıtasıyla tanıştım ama önce netten ve cepten konuştuk sonra buluştuk ama hiç tipim değildi aman Allahım dedim hiç tipim değil buu şimdi nasıl olmaz dicem ben buna o kadar da konuştuk fikrim yattı ay ayıp olur diye utandım ve hoşlanmış gibi yaptım:)))))) 2. buluşmamızda söyleyecektim kendisine ama bir baktım adam çok aklıbaşında olgun ve saygılı, bir de gözlerime gerçekten aşkla bakıyordu dedimki içimden ben buna bir şans vereym ve 5 sene çıktık 5 ay nişanlı kaldık 5 haziranda da evlendik:)
Selam kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl :)
haşimato
sağol cnm...tiroit hastalığı ... değerlerin bir düşüyor biryükseliyor bu sebeple her ay kadın doğuma gittiğim gibi endokrinede gidiyorum çünkü değerlerimin normal olması çok önemli... bebeğim için... her ay kan tahlilim var... Allah dermansız dert vermesin ... bunada şükür...tabi gebelikte riskleri olan bir hastalık düşük ve bebeğin kalp atışının durması gibi..kızımda sorun yaşamadım Allahım bunuda sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin...
haşimato
sağol cnm...tiroit hastalığı ... değerlerin bir düşüyor biryükseliyor bu sebeple her ay kadın doğuma gittiğim gibi endokrinede gidiyorum çünkü değerlerimin normal olması çok önemli... bebeğim için... her ay kan tahlilim var... Allah dermansız dert vermesin ... bunada şükür...tabi gebelikte riskleri olan bir hastalık düşük ve bebeğin kalp atışının durması gibi..kızımda sorun yaşamadım Allahım bunuda sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?