yok izlemedim arkadaşım geldi bugün misafirliğe hatta bu topiğe de takılıyor adı elifceyhan:)) ama antakyalılar da ne yaparlar beee.....ben ege mutfağını sevmem zeytinyağlı bana uymuyor ben doğu yöresini daha çok severim:=)
kızlar moralim bozuldu sanırım mantar oldumhafif kaşıntı ve idrar yaparken yanma var..o kadarda dikkat ediyorum ama hamilelerde mantar çok sık görülürmüş..varmı aranızda mantar olan
aynen arkadaş vasıtasıyla oldu bende başta istemedim aynen 5 sene çıktık 5 ay falan nişanlı kaldık bu kadar olur laurana:) bizi tanıştıranlarda evlendi bizden 2 gün sonra:) ama çok seviyorum kocamı bu aralar sevmiorum gbi hissetsemde:)
kızlar moralim bozuldu sanırım mantar oldumhafif kaşıntı ve idrar yaparken yanma var..o kadarda dikkat ediyorum ama hamilelerde mantar çok sık görülürmüş..varmı aranızda mantar olan
spse sen benim ikizim felan olabilir misin anneme bir sorayım:)))))))))))
hımmm canım o zaman sen bilirsin benim tsh 0,21 çıktı yani düşük alt sınır 0,3 yazıyordu doktor ilaç felan vermedi ama takip etcez dedi biraz araştırdım ilk aylarda hormon etkisiyle oluyormuş ama 12.haftadan sonra önemsemek lazım galiba bir bilgin var mı?
geçmişi olsun canım allah sağ salim bebeğini kucağını almayı nasip etsin inşallah
canım geçmiş olsun, öyle bir durumum olmadı henüz
geçmiş olsun canım..ilk gebeliğimde idrar yolu enfeksiyonu olmuştum mantarı bilemicem...ama zararsız bir ilacı vardır heralde...
canım geçmiş olsun, öyle bir durumum olmadı henüz
bende şüpheleniyorum zaten yakın yaşlarda bi kız kardeş iistiodum fena da olmaz yani:)
aslında mantıklı hep güzel haberler versek:))) hadi hanımlar eşlerinizle nasıl tanıştığınızı yazın:))) ben bir arkadaş vasıtasıyla tanıştım ama önce netten ve cepten konuştuk sonra buluştuk ama hiç tipim değildi aman Allahım dedim hiç tipim değil buu şimdi nasıl olmaz dicem ben buna o kadar da konuştuk fikrim yattı ay ayıp olur diye utandım ve hoşlanmış gibi yaptım:)))))) 2. buluşmamızda söyleyecektim kendisine ama bir baktım adam çok aklıbaşında olgun ve saygılı, bir de gözlerime gerçekten aşkla bakıyordu dedimki içimden ben buna bir şans vereym ve 5 sene çıktık 5 ay nişanlı kaldık 5 haziranda da evlendik:)
ayyy benim de kız kardeşim yok 4 tane erkek kardeşim var ne iyii olur:))))
Gec dollenme oldugunu nasıl anladınız.. sacma bı soru oldu ama.. sanırım benımde oyle..
valla canım bizim ki biraz değişik lise zamanında arkadaşlarla yazın bir yere işe gitmiştik ve eşimde orada çalışıyordu, öyle bir düşüncem olmadığı için hiç bakmadım ayrıca arkadaşım bakıyordu beyfendiye, sonra bir gün yanıma geldi seninle konuşabilirmiyim diye bende tamam dedim sonra konuştuk, işte bizimki başladı anlatmaya ben ciddi düşünüyorum yaşım şu ailem bu falan öyle güzel konuşuyorki evet dememek gibi bir durumum kalmamıştı o an için , başta benim için öylesineydi ama sonra kendisine hasta oldum, bir insan bu kadar iyi bu kadar saf bu kadar temiz kalpli ve bu kadar yakışıklı olursa olacak olan buydu, 5 sene çıktık 1,5 yıl nişanlı kaldık ve 24 nisanda da evlendik aşkımla
Eki Görüntüle 753291 işte kızlar bu ben ve kocacıımmm:))) ortamızdaki de yiğenim
selamlarrr biziyiyiz sen nasılsın...
Eki Görüntüle 753291 işte kızlar bu ben ve kocacıımmm:))) ortamızdaki de yiğenim
canım adet tarihim 27 nisan buna göre 11 haftalık gebe olmam lazım 10 hafta çıkıyor adetlerim düzensizdir... hamile kaldığımı bile sonradan anladım düşün... bebekte birsorun yok ve ölçüm haftasına göre düzenli büyüyor böylelikte geç döllenme teşhisi konuyor sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?