2014 Şubat Anneleri

güzeldi iki izlemedin:)

spse sen benim ikizim felan olabilir misin anneme bir sorayım:)))))))))))

kızlar moralim bozuldu sanırım mantar oldum hafif kaşıntı ve idrar yaparken yanma var..o kadarda dikkat ediyorum ama hamilelerde mantar çok sık görülürmüş..varmı aranızda mantar olan

geçmiş olsun canım..ilk gebeliğimde idrar yolu enfeksiyonu olmuştum mantarı bilemicem...ama zararsız bir ilacı vardır heralde...

berilcim sen bugün mide hassasiyetim hemen geçti korktum demişsin ama hiç korkma güzelim o paranoyayı ben de yaptım ve gittim afedersin doktor bana totosuyla güldü:)))) olabilirmiş böyle keyfini çıkar dedi ve bebiş gayet sağlıklıydı:)))) ama sonra çok pişman oldum üzüldüğüme çünkü 2 gündür kusmaktan bitap düştüm(

canım seninki normal merak etme... hamileliğin ilk 3 ayında düşmeler olabiliyor tsh ta... gerçektren bu konuda doktor gibi oldum 12 haftadan sonra 1 kez daha baktır tsh na... 1-2 arasındaysa sorun yoktur canım... gebelikte tsh 1-2arasında seyrederse pek sıkıntıolmuyor...

geçmişi olsun canım allah sağ salim bebeğini kucağını almayı nasip etsin inşallah

amin fazeycim inşallahh hepimzin...

canım geçmiş olsun, öyle bir durumum olmadı henüz

geçmiş olsun canım..ilk gebeliğimde idrar yolu enfeksiyonu olmuştum mantarı bilemicem...ama zararsız bir ilacı vardır heralde...

sağolun kızlar fitil ve krem varmış anladığım kadarıyla ama gebelikle kullanılırmı onuda bilmiyorum..kontrolüm salı günü doktorum yok izinde şuanda..napıcamı bilemedim ya..bebeğe bir zararı yokmuş mantarın ama yinede tedirgin oldum..

canım geçmiş olsun, öyle bir durumum olmadı henüz

canım ocak topiğinde okudum orda elma sirkeli suyla yıkıyorlarmış malum bölgeyi ama elma sirkesi çok olmıcak tabi bi dene istersen duşta ama tabi bende vebal almiyim doktora bi sorda.bende idrra yolundan şüpheliyim ama doktor hiçbir şey demedi test yapmıo.bend eiki duştur şu küçük su şişelerine biraz elma sirkesi koyuyorum üstüne su çarpıyorum oraya biraz bekleyip duruluyorum ama bilemedim yani bişi diyemicem çünkü kesin bilgim yok

valla canım bizim ki biraz değişik lise zamanında arkadaşlarla yazın bir yere işe gitmiştik ve eşimde orada çalışıyordu, öyle bir düşüncem olmadığı için hiç bakmadım ayrıca arkadaşım bakıyordu beyfendiye, sonra bir gün yanıma geldi seninle konuşabilirmiyim diye bende tamam dedim sonra konuştuk, işte bizimki başladı anlatmaya ben ciddi düşünüyorum yaşım şu ailem bu falan öyle güzel konuşuyorki evet dememek gibi bir durumum kalmamıştı o an için , başta benim için öylesineydi ama sonra kendisine hasta oldum, bir insan bu kadar iyi bu kadar saf bu kadar temiz kalpli ve bu kadar yakışıklı olursa olacak olan buydu, 5 sene çıktık 1,5 yıl nişanlı kaldık ve 24 nisanda da evlendik aşkımla

Gec dollenme oldugunu nasıl anladınız.. sacma bı soru oldu ama.. sanırım benımde oyle..

canım adet tarihim 27 nisan buna göre 11 haftalık gebe olmam lazım 10 hafta çıkıyor adetlerim düzensizdir... hamile kaldığımı bile sonradan anladım düşün... bebekte birsorun yok ve ölçüm haftasına göre düzenli büyüyor böylelikte geç döllenme teşhisi konuyor sana

burdan şu sonuç çıkıyor kız kendini seveni eninde sonunda seviyor ama erkek sevmezse o iş olmaz artık :)o yüzden derlerya sevdiğinle değil snei sevenle evlen die:)

son adet gunumuzde aynı, ultrosonda 10haftalık gozukmemızde..Bana doktor gec dollenme demedı ama ben gunum 1gun gecınce kan vermıstım degerım 29 cıkmıstı, o zaman tahmın etmıstım. enson ne zaman gıttın kontrole pekı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…