2014 Şubat Anneleri

ya benim gibi olsanız naparsınız?? benim dişlerimde plak var geca yatmadan önce takıyorum sabah bir kalkıyorum kanamış dişlerim ve plağa dolmuş gelde kusma çook bu yüzden safra kustum sabahları((( ama alıştım artık çünkü fırçalamak zorundayım daha tel tedavim yeni bitti çünkü dişlerim bozulmamalı:)

herşey güzel olacak şarkısını armağan ediyorum bebek:)

benimde sabahları aynı şey oluyor canım midem alt üst oluyor o yüzden işe bile geç gideyorum, ama fırçalamak zorundayım o yüzden dayanıyorum

ben de ise gec geliyorum ama bu hafta patron yoktu ondan rahattim yani, haftaya napicam diye onu dusunuyorum simdi :18:

banada dua et canım benim hepiniz allaha emanet olun olalım sabah güzel bir güne uyanalım inş görüşmek üzere

iyi geceler canım sana da ben de pcyi kapatıyorum hadi öpüyorum hepinizi:))))

spse özel mesaj gönderemiyorum bir sorun var galiba canım....hadi tekrar öptüüm mucx

ben de ise gec geliyorum ama bu hafta patron yoktu ondan rahattim yani, haftaya napicam diye onu dusunuyorum simdi :18:

valla ben bir gidiyorum işe herkez gelmiş müdür falan kapıyı açıyorum herkez bana bakıyor bende direk saate bakıyorum sonra kimse bişey söylemiyorum yerime geçiyorum hemen idare ediyorlar allah şükür ya

Aynen canım ya bizimki taa istanbulda o da oruçlu.. Kadın da çok meraklı değil adana sıcağına gelmeye.. Bizimki konuşuyo işte.. Sanki çağırsa koşa koşa gelecek annesi..
Maşallah canım.. Benimkinin yaşı da var.. Gelse elinden geleni yapar ama ben biliyorum kendimi ben kadın yaşlı hasta diye yaptırmam bi de çok samimi değiliz rahat edemem.. Ama insanın kendi annesine nazı geçiyor, bebekler gibi baktı bana canım annemm..

valla ben bir gidiyorum işe herkez gelmiş müdür falan kapıyı açıyorum herkez bana bakıyor bende direk saate bakıyorum sonra kimse bişey söylemiyorum yerime geçiyorum hemen idare ediyorlar allah şükür ya

sen kacta uyaniyosun? ben erken bile uyansam kendime gelip toparlanmam 2-3 saat suruyor, sonra biraz bi seyler yiyip cikana kadar cok gec oluyor bugun 11:30 falandi ise geldigimde

ooo iyi kaynatmışsınız yine.. bizim misafirimiz vardı yeni gitti. bizim doktor o şeye serbest dedi biz de takılıyoruz arada bişey de olmadı sizinkiler yasak mı dediler ki? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…