tatlım sana da iyi uykulaaar ben de ilacımı içeyim namazımı kılayım eğer iyi hissedersem yasin okuyayım yatarım:)
ya benim gibi olsanız naparsınız?? benim dişlerimde plak var geca yatmadan önce takıyorum sabah bir kalkıyorum kanamış dişlerim ve plağa dolmuş gelde kusma çook bu yüzden safra kustum sabahları((( ama alıştım artık çünkü fırçalamak zorundayım daha tel tedavim yeni bitti çünkü dişlerim bozulmamalı:)
benimde sabahları aynı şey oluyor canım midem alt üst oluyor o yüzden işe bile geç gideyorum, ama fırçalamak zorundayım o yüzden dayanıyorum
banada dua et canım benim hepiniz allaha emanet olun olalım sabah güzel bir güne uyanalım inş görüşmek üzere
ben de ise gec geliyorum ama bu hafta patron yoktu ondan rahattim yani, haftaya napicam diye onu dusunuyorum simdi :18:
iyi geceler canım sana da ben de pcyi kapatıyorum hadi öpüyorum hepinizi:))))
spse özel mesaj gönderemiyorum bir sorun var galiba canım....hadi tekrar öptüüm mucx
Aynen canım ya bizimki taa istanbulda o da oruçlu.. Kadın da çok meraklı değil adana sıcağına gelmeye.. Bizimki konuşuyo işte.. Sanki çağırsa koşa koşa gelecek annesi..öyle canım insanın kendi annesi gibi olmuyor, yanında illa bir derli toplu durman gerekiyor, ne bileyim evin durumuna dikkat etmen gerekiyor zor yani dinlenmek gereken zaman da daha çok yoruluyorsun, valla allahtan bizimkinin öyle ısrarları yok hem kayınvalidem uzak hemde oruç ya rahatım ben
Maşallah canım.. Benimkinin yaşı da var.. Gelse elinden geleni yapar ama ben biliyorum kendimi ben kadın yaşlı hasta diye yaptırmam bi de çok samimi değiliz rahat edemem.. Ama insanın kendi annesine nazı geçiyor, bebekler gibi baktı bana canım annemm..ya Allaha bin şükür benim kayınvaldem gelince annemden daha iyi bakıyor....yemek yapıyor ütümü yapıyor ben ayağa kalkınca kızıyor....suyumu bile getiriyor hatta benden önce kalkıp kahvaltımı hazırlıyor keşke hep bende kalsa ama maalesef kalamıyor
iyi geceler canım sana da ben de pcyi kapatıyorum hadi öpüyorum hepinizi:))))
spse özel mesaj gönderemiyorum bir sorun var galiba canım....hadi tekrar öptüüm mucx
valla ben bir gidiyorum işe herkez gelmiş müdür falan kapıyı açıyorum herkez bana bakıyor bende direk saate bakıyorum sonra kimse bişey söylemiyorum yerime geçiyorum hemen idare ediyorlar allah şükür ya
sen kacta uyaniyosun? ben erken bile uyansam kendime gelip toparlanmam 2-3 saat suruyor, sonra biraz bi seyler yiyip cikana kadar cok gec oluyor bugun 11:30 falandi ise geldigimde
slm viole bursalıymışsın canım nerede oturuyorsun
selam canım osmangazide oturuyoruz sende mi bursalısın siz nerde oturuyosunuz?
doktora kime gidiyosun sen canım? ben dorukta kemal köroğluna gidiyorumevet canım bursadayım bende yıldırım tarafında oturuyorum
doktora kime gidiyosun sen canım? ben dorukta kemal köroğluna gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?