evet galiba biz biraz fazla eş severiz:))) bir de ben yay burcuyum rahatım bu konularda hiç utanmam çekinmem konuşurum tabi detay vermeden işte burda konuştuğum kadar belki diğer arkadaşlar sevmiyor olabilirler konuşmayı:)))
evet galiba biz biraz fazla eş severiz:))) bir de ben yay burcuyum rahatım bu konularda hiç utanmam çekinmem konuşurum tabi detay vermeden işte burda konuştuğum kadar belki diğer arkadaşlar sevmiyor olabilirler konuşmayı:)))
aşk yarası buu ilaç kapatmaaaz verdiğin teselli beni avutmaaaz,dermanı yardadır sende bulunmaz boşuna benimle uğraşma doktor derim bende:))) Te Allam arabeske bilem bağladım:)
sorma canım geçen sene bizde oruç tutuyorduk ben o zamanda çalışıyordum ama böyle olmuyordum, bunları uykusuz bırakmıcan yoksa programları karışıyor hemen
ne hoş sun canim ya bi askerlik yapmadimiz kaldi canim sap falan
Aynen benimki de karıştı, işten geldi midem kötü dedim, yemeği ayarlamaya çalışıcam dedim.. Hemen yok ben sana annemi çağırayım demedim mi diyor.. Sanki onun annesi benim annem gibi olacak.. Onun annesi gelse daha çok yoruluca .. Şindi yarı çıplak açıyotum klimayı yayılıyorum,evi bi topluyorum bi toplamıyorum e kayınvalide gelince mümkün mü.. Dedim amma meraklısın midene.. Sadece istediğin yemek olsun başka derdin yok dedim.. Sonra kıvırıyor yok ben seni düşünüyorum yoruluyosun diyor da ben tanımıyormuyum 10 yıllık adamımı..Yemek düşkünü işte:)
:):):) ne diiimki kuuzm valla bilemiorum ikimizi karıştırsalar normal olurmuşuz ilk defa bi konuda farklı düşünüyoruz
ayyy artık anlıyorum askerleri adamlar boşuna kız görünce bakmıyorlar napsınlar:)
Aynen benimki de karıştı, işten geldi midem kötü dedim, yemeği ayarlamaya çalışıcam dedim.. Hemen yok ben sana annemi çağırayım demedim mi diyor.. Sanki onun annesi benim annem gibi olacak.. Onun annesi gelse daha çok yoruluca .. Şindi yarı çıplak açıyotum klimayı yayılıyorum,evi bi topluyorum bi toplamıyorum e kayınvalide gelince mümkün mü.. Dedim amma meraklısın midene.. Sadece istediğin yemek olsun başka derdin yok dedim.. Sonra kıvırıyor yok ben seni düşünüyorum yoruluyosun diyor da ben tanımıyormuyum 10 yıllık adamımı..Yemek düşkünü işte:)
terazi kuzum burcumeh bazen ikizler bile aynı düşünemiyebiliyor:)))) ama seninki de geçici bir durum...hangi burçsun?
ya Allaha bin şükür benim kayınvaldem gelince annemden daha iyi bakıyor....yemek yapıyor ütümü yapıyor ben ayağa kalkınca kızıyor....suyumu bile getiriyor hatta benden önce kalkıp kahvaltımı hazırlıyor keşke hep bende kalsa ama maalesef kalamıyor
ya Allaha bin şükür benim kayınvaldem gelince annemden daha iyi bakıyor....yemek yapıyor ütümü yapıyor ben ayağa kalkınca kızıyor....suyumu bile getiriyor hatta benden önce kalkıp kahvaltımı hazırlıyor keşke hep bende kalsa ama maalesef kalamıyor
ben cikiyorum canlar uyku vakti herkeze iyi uykular
dişimi asla fırçalayamaz oldum hep kan kokusu gelior azıma burnuma çıkaracak gbi oluyorum çürümrz inşallah yaaa.kanamıor aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?