2014 Şubat Anneleri

hani onların sürekli bize yanaşma nedenleri var ya bizimde bu ikinci üç aylık dönemde onların yanaşmasını beklemeden gitmemiz gibi bir durum varmış ondan bahsediyorum ihtiyaç diye

kız ben bebğimi kaybetme korkuus yaşadımya yok sanmıyorum hislerimi bilinçaltıma attım ben yok tık yok riske atamam

geçer canim allahin izninle ferah tut icini

hani onların sürekli bize yanaşma nedenleri var ya bizimde bu ikinci üç aylık dönemde onların yanaşmasını beklemeden gitmemiz gibi bir durum varmış ondan bahsediyorum ihtiyaç diye

ayyy onu ben de duydum hatta nerdeyse üzerine atlayacakmışız valla ben şimdi o haldeyim 2.üç aylık dönemde daha beteri olamam gibi geliyor....yemeğime şap mı atsam napsam:)

kızlar bi kaç günönce bacağım kalp gbi atıyor demiştimya:) şimdi vucudumun heryerinde bu atmalar olmaya başladı çok değişik oluyor kolum bacağım karnım:) kalbim mi gezio benim ya:)

Canım tansiyonuna baktır bi..

Aynen canım biz de o planlı günleri çok yaşadık, çok zor yaşayan bilir bu arada biz de dr a soramadık yasak varmı diye utandık:) eşim i sen sor yoksa ben sorucam diye tehdit ettim ki dr um erkek, yine sormadı yaw:) gerçi benim bir ay önce kanamam oldu, o da ben de korkuyoruz, 3 ayı hayırlısıyla atlatalım bi..nasıl olsa önümüzde uzun yıllar var;P

Laurana çok alemsin ya:)) Hamilelikte libido yükseliyor canım çok normal, özlemini belli sınırlar içerisinde giderebilirsin şimdilik dicem ayıp olacak ama neyse ablan sayılırım:))

ayyy onu ben de duydum hatta nerdeyse üzerine atlayacakmışız valla ben şimdi o haldeyim 2.üç aylık dönemde daha beteri olamam gibi geliyor....yemeğime şap mı atsam napsam:)

yok canım ya herşey zamanında güzel bence belkide öyle olmayız bilemiyoruz ki şuan çocuk için çalışırken birden durduk ya ondan bu durumdayız bu arada sen ve benden başka kimse istemiyor galiba kesin bizde birşeyler var, gerçi şuan birşey olsa da ne fark eder kocam oruç tutuyorya uyudu kaldı koltukta, gel de iste

ay limoncum o belli sınırları denemedim mi zannediyorsun ama yok canım yaaa daha beter yapıyor sonuçta gerisi gelmeyen başlangıç fazla kursakta kalıyor:)))))))))))) ben de napim başka şeyler düşünüyorum.....kaç yaşındasın bu arada??? laf aramızda bu akşam gittiğim doktor acaip cool du yaa böyle küpeli ve uzun saçlı uzun boylu töbeeeeee valla kötü niyetim yok ama yakışıklıydı adam:)

kız ben bebğimi kaybetme korkuus yaşadımya yok sanmıyorum hislerimi bilinçaltıma attım ben yok tık yok riske atamam

hayırlısı olsun canım ya bizimde öyle hamile olduğumu öğrendiğimizden beri bir kere denemeye kalktık o da bende acaba çocuğa birşey olur mu diye vaz geçtik ondan sonra sadece birlikte uyuyoruz

bu kocalar çocuk gbi ya bi orucu ne kadar büyütüyorlar

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:) bence sen bunu doktorunla özel konuş şimdiden böleyse çok zorlancan sen belki vardır rahatlatacak bir ilaç şapımsı:)

:))) 34 oldum ühü alemsin ya, güzele bakmak sevaptır bişi olmaz;P

evet galiba biz biraz fazla eş severiz:))) bir de ben yay burcuyum rahatım bu konularda hiç utanmam çekinmem konuşurum tabi detay vermeden işte burda konuştuğum kadar belki diğer arkadaşlar sevmiyor olabilirler konuşmayı:)))

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:) bence sen bunu doktorunla özel konuş şimdiden böleyse çok zorlancan sen belki vardır rahatlatacak bir ilaç şapımsı:)

aşk yarası buu ilaç kapatmaaaz verdiğin teselli beni avutmaaaz,dermanı yardadır sende bulunmaz boşuna benimle uğraşma doktor derim bende:))) Te Allam arabeske bilem bağladım:)

valla canım hiçte değil bura çok samimi anlaştığın kişilerle ve tam olarak kimliğimizide bilmediğimiz için çok daha doğalız yani öle hava civa yada yalan dolan yok.içimizi boşaltıyoruz ne güzel ben sayenizde rahatlıyorum sağolun varolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…