bende kendimi yanliz saniyordum canim ama kötü bi duygu kocamdan uzak durmak
hani onların sürekli bize yanaşma nedenleri var ya bizimde bu ikinci üç aylık dönemde onların yanaşmasını beklemeden gitmemiz gibi bir durum varmış ondan bahsediyorum ihtiyaç diye
haaa o zaman bare sevgilim aşkım seni çok seviyorum ama bu mide bulantısı seni benden ayırdı bir geçsin ben gelip sarılcam sana aşkııım de:))))) fadikim görürsün sen de inşallah meleğini ben şu kanama alanım bir geçsin sadaka verecem:)
hani onların sürekli bize yanaşma nedenleri var ya bizimde bu ikinci üç aylık dönemde onların yanaşmasını beklemeden gitmemiz gibi bir durum varmış ondan bahsediyorum ihtiyaç diye
kızlar bi kaç günönce bacağım kalp gbi atıyor demiştimya:) şimdi vucudumun heryerinde bu atmalar olmaya başladı çok değişik oluyor kolum bacağım karnım:) kalbim mi gezio benim ya:)
aynen biz 6 senedir yapıcamız saate bile karıştılar canım ahh ahh neler çektik doktor kapılarında allah eksik etmesin ama düşürmesinde
bizde hep gün aşrı yada hergün ilişki yapardık bebek olsun diye şimdi 1 aydır böle eşimle birbirimize sadıç diyoruz ensesine elimi atıyorum kanka naber diyorum :13:iyce alay konusu oldu aramızda zaten unuttum ben nasıl bişidi diyorum gel gösterim diyo hemenya işin komiği bize yasaklamadı ama soramadık sen sor ben sor derken ikimizde utandık şimdi iyice 1 ay oldu diyom kim daha cok istiyosa o sorsun sen sor ya diyo bende sen sor diyorum gene soramazsak yarın baya baya hasret kaldım kocama
aynen canım bende 6 sne sonra bulmuşuz çok şey bekliyorum ama erkekler anlayamıyo daha dogmadan babalığı sanırım ama bizimki ilk utrasyonda gördüğünde çok tuhaftı böle saf bi gülümseme heycan şaşkın şaşkındı aynı nikah masasındaki gbydi gözümün önünden gitmiyobiz bir dogurcaz onalr 9uz onlarada yazık çok şey bekleme bazen bende kzııyorum her işi yapıyorum yemek filan ohh hala bişeylere burun kırın ediyo boğasım geliyo bazen aç bak diyorum şubat annelerine ögg ögg herkez ne yiyo ne yemek yapıyo şükret haline diyorum kızıyorum bazen
yaa güzelim eğer sen hamilelikten önce de çok istekli biri değilsen haliyle şimdi daha isteksiz olabilrsin ama ben aksine çok fenayım çok....benimki biraz da özlem duygusu sonuçta herşey o değil vucudunu özlüyorum onun...
ayyy onu ben de duydum hatta nerdeyse üzerine atlayacakmışız valla ben şimdi o haldeyim 2.üç aylık dönemde daha beteri olamam gibi geliyor....yemeğime şap mı atsam napsam:)
öyle gibi canim ama ben kocama cok asigim 6 sene anlaştık asker yolunu bile bekledim seviyorum adamimi
kız ben bebğimi kaybetme korkuus yaşadımya yok sanmıyorum hislerimi bilinçaltıma attım ben yok tık yok riske atamam
yok canım ya herşey zamanında güzel bence belkide öyle olmayız bilemiyoruz ki şuan çocuk için çalışırken birden durduk ya ondan bu durumdayız bu arada sen ve benden başka kimse istemiyor galiba kesin bizde birşeyler var, gerçi şuan birşey olsa da ne fark eder kocam oruç tutuyorya uyudu kaldı koltukta, gel de iste
ayyy onu ben de duydum hatta nerdeyse üzerine atlayacakmışız valla ben şimdi o haldeyim 2.üç aylık dönemde daha beteri olamam gibi geliyor....yemeğime şap mı atsam napsam:)
ay limoncum o belli sınırları denemedim mi zannediyorsun ama yok canım yaaa daha beter yapıyor sonuçta gerisi gelmeyen başlangıç fazla kursakta kalıyor:)))))))))))) ben de napim başka şeyler düşünüyorum.....kaç yaşındasın bu arada??? laf aramızda bu akşam gittiğim doktor acaip cool du yaa böyle küpeli ve uzun saçlı uzun boylu töbeeeeee valla kötü niyetim yok ama yakışıklıydı adam:)
ay limoncum o belli sınırları denemedim mi zannediyorsun ama yok canım yaaa daha beter yapıyor sonuçta gerisi gelmeyen başlangıç fazla kursakta kalıyor:)))))))))))) ben de napim başka şeyler düşünüyorum.....kaç yaşındasın bu arada??? laf aramızda bu akşam gittiğim doktor acaip cool du yaa böyle küpeli ve uzun saçlı uzun boylu töbeeeeee valla kötü niyetim yok ama yakışıklıydı adam:)
bu kocalar çocuk gbi ya bi orucu ne kadar büyütüyorlar
yok canım ya herşey zamanında güzel bence belkide öyle olmayız bilemiyoruz ki şuan çocuk için çalışırken birden durduk ya ondan bu durumdayız bu arada sen ve benden başka kimse istemiyor galiba kesin bizde birşeyler var, gerçi şuan birşey olsa da ne fark eder kocam oruç tutuyorya uyudu kaldı koltukta, gel de iste
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:) bence sen bunu doktorunla özel konuş şimdiden böleyse çok zorlancan sen belki vardır rahatlatacak bir ilaç şapımsı:)
:))) 34 oldum ühüalemsin ya, güzele bakmak sevaptır bişi olmaz;P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?