2014 Şubat Anneleri

şimdilik memnunum canım senin dokturun nasıl, nasıl gidiyor hamilelik çalışıyormusun

ben memnunum çok sakin bi doktor çok rahatlatıyor.. valla sabahları mide bulantım var ama daha hiç kusmadım bi de iştahsızlık çok var.. göğüslerimde bomba gibi onun dışında iyi gidiyo maşallah çalışıyorum ama öğretmenim ben canım tatildeyiz yatıyorum eylüle kadar iyi denk geldi tarihler ilk 3 ayım evde geçicek senin nasıl gidiyo sen çalışıyo musun?

iyi canım benimde allaha şükür bulantım var ama kusmam yok henüz, bende çalışıyorum canım, allahtan çalışıyorum yoksa evde durumazdım herhalde sürekli düşün düşün dururdum

:))))............................

iyi canım benimde allaha şükür bulantım var ama kusmam yok henüz, bende çalışıyorum canım, allahtan çalışıyorum yoksa evde durumazdım herhalde sürekli düşün düşün dururdum

eheh aynen bütün dizileri izliyorum sabahtan akşama bi de nete giriyorum olumsuz şeyler okuyunca hemen kurmaya başlıyorum kafamda.. zaten çok pimpirikliyimdir çok büyütürüm bazı şeyleri kafamda.. napalım böyle geçicek işte günlerimiz eşim izindeydi çok sıkılmadım ama haftaya o da işe başlayınca bilmiyorum nice olurum

hepinize iyi geceler kızlar çok uykum geldi bugün öğlen uykusu da yapmadık biraz uyuyup enerji depolayalım

burada zaman güzel geçiyor canım burada takılırsın artık, ben artık kaçar çünkü yarın işe gidicem uykumuz gelmeye başladı artık iyi geceler

Benım ıkıncı hamılelıgım, ama yasayan bebegım yok hayırlısıyla ıkıncı bebegım ama kucagıma alacagım ılk bebegıl olcak ınsallahhhh beceremedım hemen esıme hallettırıorummm
canım benım benımde ikinci hamileliğim 1 düşük yaşadım inşallah bu bebişlerimizi sağ salim alırız kucagımıza

canım maşallah diyorum öncelikle
ve okuyup gördüğüm kadarıyla senin bebek erkek:)
o çıkıntısı havayabakıo
kızlarda bacaklara daha paralel gidiyormuş:)
:) yirim yirimmmm hadi inşallah yorumlarınız doğru cıkar kızlar burda bi halay cekeriz :) sizde ne istiyosanız Allah gönlünüze göre versin inşalllahhhhhhhh :118::118::118::118::81:

iyi haberlerini beklıyoruz canım sakin ol tansiyonunu oynatma ben doktorun odasına girene kadar ruhumu teslim ediyorum heyecandan :)

kııız bu cok tatlııııı minnaaak bi kaç hafta sonra tam net bebiş görüncek bi ara ben minicik keseyle konusur olmustum deli gibi

Maşallah bebişine annesi kalbi sankı insaat calısması var gibi atıyo demi ben ilk duydugumda bumu kalp sesi demiştim pıt pıt beklıyorum bizimki başladı gümpatküt diye Cinsiyetide kalbinden geçen neyse Rabbim onu nasip etsin insallahhh progestanı ihmall etme

Günaydın arkadaşlar

Herkes iyimi bakalım bugün.Benim dün akşamdan beri başım ağrıyor ve midem bulanıyor.Dün akşam yediğim ne varsa hepsini çıkardım Çok keyifli olmamakla birlikte bugün daha iyiyim

Günaydın kızlarrrr....iyisinizdir umarım...ben daha bir şey yemediğim için midem bulanıyor

evet canım çalışıyorum....söylemiştim ama görmedin sanırım.Ortadogu hastanesi Fİliz Kavi Seçen e gidiyorum ben

Son düzenleme:

Canım sana da günaydın. Ben de bugün iyiyim. Hatta o kadar iyiyim ki hamile değilmişim gibi. Bu kadar iyi olmam normal mi acaba bebeğim iyidir dimi?

Canım sana da günaydın. Ben de bugün iyiyim. Hatta o kadar iyiyim ki hamile değilmişim gibi. Bu kadar iyi olmam normal mi acaba bebeğim iyidir dimi?

Aman tahtalara vurda nazar değmesin. Bende iyiyim iyim diyordum bir haftadır çok kötü oldum Bence bebekte gayet iyidir...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. İş yerinde feci bir yoğunluk vardı. Kaç gündür doğru düzgün giremedim. Aramıza yeni katılıp, özelden msj atan arkadaşları listeye ekledim. Hepiniz hoşgeldiniz. Önümüzdeki hafta eşim bir operasyon geçirecek, 1 hafta yokum. Telefondan girmeye çalışırım.
Hepiniz kendinize çok iyi bakın. Bebişleri de sizleri de çok öpüyoruz

Günaydın sosyoloji çok geçmiş olsun eşine umarım ciddi bir şeyi yoktur.

Benide listeye ekleyebilir misin acaba? Yaş 26 İstanbuldayım ilk bebeğim muhtemel doğum tarihimde 25 şubat

Aman tahtalara vurda nazar değmesin. Bende iyiyim iyim diyordum bir haftadır çok kötü oldum Bence bebekte gayet iyidir...

İnşallah bitanem ya bu korkularla nasıl geçecek 9 ay bilmiyorum, allah bebişlerimize sağlık versin.

Canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…