çekirge dorukta canım doktorum hatice taşlı ya gidiyorum
orda bi de sühendan hanım varmış çok iyi diyolar bi arkdaşım ona gidiyo:26: sen memnun musun doktorundan hastaneden? :26:
şimdilik memnunum canım senin dokturun nasıl, nasıl gidiyor hamilelik çalışıyormusun
ben memnunum çok sakin bi doktor çok rahatlatıyor.. valla sabahları mide bulantım var ama daha hiç kusmadım bi de iştahsızlık çok var.. göğüslerimde bomba gibionun dışında iyi gidiyo maşallah çalışıyorum ama öğretmenim ben canım tatildeyiz yatıyorum eylüle kadar iyi denk geldi tarihler ilk 3 ayım evde geçicek senin nasıl gidiyo sen çalışıyo musun?
yRIN DOKTOR VAR MALUM SEBEBTEN BANYOYA GİRMEM LAZIM OFF OFF BIKTIM ŞU KILDAN TÜYDEN YAA ÖFSSSSS yapınca rahat oluyo insanda girene kdar işkence resmen pervaneyide sokucam banyoya yanıyorum ben ya 2 gündür nerdeyse çıplak odlaşıcam namaz kıalrken bide kuran okurken giyiniyorum bida hep nerdeyse cıpak eşimle şeyde yapamıyoruz adamcazın orucu zedelencek bana diyodokunma bana yanıma yatma böyle gülüyoruz birbirimizin haline öfürdenip duruyorum bütün gün
iyi canım benimde allaha şükür bulantım var ama kusmam yok henüz, bende çalışıyorum canım, allahtan çalışıyorum yoksa evde durumazdım herhalde sürekli düşün düşün dururdum
eheh aynen bütün dizileri izliyorum sabahtan akşamabi de nete giriyorum olumsuz şeyler okuyunca hemen kurmaya başlıyorum kafamda.. zaten çok pimpirikliyimdir çok büyütürüm bazı şeyleri kafamda.. napalım böyle geçicek işte günlerimiz eşim izindeydi çok sıkılmadım ama haftaya o da işe başlayınca bilmiyorum nice olurum
canım benım benımde ikinci hamileliğim 1 düşük yaşadım inşallah bu bebişlerimizi sağ salim alırız kucagımızaBenım ıkıncı hamılelıgım, ama yasayan bebegım yok hayırlısıyla ıkıncı bebegım ama kucagıma alacagım ılk bebegıl olcak ınsallahhhhbeceremedım hemen esıme hallettırıorummm
:) yirim yirimmmm hadi inşallah yorumlarınız doğru cıkar kızlar burda bi halay cekeriz :) sizde ne istiyosanız Allah gönlünüze göre versin inşalllahhhhhhhh :118::118::118::118::81:
canım maşallah diyorum öncelikle
ve okuyup gördüğüm kadarıyla senin bebek erkek:)
o çıkıntısı havayabakıo
kızlarda bacaklara daha paralel gidiyormuş:)
kızlar hepnize selamlar:)
yarın doktora gidiyorum
9+5 olcaz inşallah
inşallah sağlıklıca büyüyordur bebeğim
ne bulantı ne kusma ne tiksinti var
bunlar olsa dert olmasa ayrı dert:S
sadece bool bool sivilcem var boynumda bile çıktı çıban gibi acıtıyorlar
neyse sağlıklı olsunda bebeğim geçer sivilcelerimde
kendinize ve bebeklerinize iyi bakın:)
yarın iyi haberlerle gelirim inşallah
Eki Görüntüle 753393 evet resim boyutu büyükmüş. küçültünce yüklendi. umarım net görünür. fasulyem tam görünmesede eklemek istedim..Sağlıklıca kucağımıza almayıda nasip etsin rabbim.
bu arada 1buçuk kilo vermişim nasıl sevindim anlatamam :)) 71 den 69,5 olmuşum
ayyy geldik arkadaşım ama gitmez olaydım adam çook bastırdı canım acıdı resmen(( bebiş iyi kalbi süper atıyor gördüm kuzucuğumu ama nub teorisine göre kıza benziyor:)))) kanama alanı küçük te olsa varmış sen progestana devam et dedi....akıntıma normal dedi ve hiçbir tehlike görmüyom dedi....haftaya kadar içmeye devam edeyim baree.....
tatlım sana da iyi uykulaaar ben de ilacımı içeyim namazımı kılayım eğer iyi hissedersem yasin okuyayım yatarım:)
Günaydın arkadaşlar
Herkes iyimi bakalım bugün.Benim dün akşamdan beri başım ağrıyor ve midem bulanıyor.Dün akşam yediğim ne varsa hepsini çıkardımÇok keyifli olmamakla birlikte bugün daha iyiyim
Benimde öyle canım büyüdükleri için damarlanıyor, ben desteksiz sütyen kullanmaya başladığım için pek mutluyum
Yok canım yengende kaşar domates var sadeceyakınız gerçekten sercan tarafındayım ben..sen çalışıyordun dimi, bir de ben senin gittiğin dr u sormuştum canım ya söylemiştin ama unutmuştum
Günaydın arkadaşlar
Herkes iyimi bakalım bugün.Benim dün akşamdan beri başım ağrıyor ve midem bulanıyor.Dün akşam yediğim ne varsa hepsini çıkardımÇok keyifli olmamakla birlikte bugün daha iyiyim
Canım sana da günaydın. Ben de bugün iyiyim. Hatta o kadar iyiyim ki hamile değilmişim gibi. Bu kadar iyi olmam normal mi acaba bebeğim iyidir dimi?
Günaydın kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir.İş yerinde feci bir yoğunluk vardı. Kaç gündür doğru düzgün giremedim. Aramıza yeni katılıp, özelden msj atan arkadaşları listeye ekledim. Hepiniz hoşgeldiniz. Önümüzdeki hafta eşim bir operasyon geçirecek, 1 hafta yokum. Telefondan girmeye çalışırım.
Hepiniz kendinize çok iyi bakın. Bebişleri de sizleri de çok öpüyoruz
Günaydın arkadaşlar
Aman tahtalara vurda nazar değmesin. Bende iyiyim iyim diyordum bir haftadır çok kötü oldumBence bebekte gayet iyidir...
Günaydın kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir.İş yerinde feci bir yoğunluk vardı. Kaç gündür doğru düzgün giremedim. Aramıza yeni katılıp, özelden msj atan arkadaşları listeye ekledim. Hepiniz hoşgeldiniz. Önümüzdeki hafta eşim bir operasyon geçirecek, 1 hafta yokum. Telefondan girmeye çalışırım.
Hepiniz kendinize çok iyi bakın. Bebişleri de sizleri de çok öpüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?