sivilce bende de var canım yaaaa....hatta eşim bugün aaa artmış iyice dedi...cok üzüldüm
yani bu diadermine in jeli vardı o kullanılır mı?
kreme de dikkat etmemiştim eve gidip bakmalıyım hemen....diadermine günlük nemlendirici krem kullanıyrm ben :26:
çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
maşallah oğlun kaç yaşında?ben sanki çocuk doğduktan sonra hiç bişey yapamazmışım gibi geliyor bana sen maşallah her şeyi yapıyormuşsun uslu mu oğlun canım
iyi yapmışsın iyi sağlıklı günlerde giysin bebişin canımben de dün baktım çok güzel şeyler vardı ama tuttum kendimi almadım ama çok yakındır almaya başlamam
eveet ben yaptım benimki kızhatta bütün okuldaki öğretmen arkadaşlara yaptık doğru çıktı sonra ben bütün sülaleme yaptım onlar da doğru çıktı hatta bi teyzemin hiç bebeği olmadı ona yaptık hiç sallanmıyo duruyo öyle çok ilginç.. yalnız onda düşük ve ölen bebeklerin de cinsiyeti çıkıyomuş ilk bebeğini kaybedenler bunu bilerek yapsınlar
kızlar bebeğüimi gördüm geldim
maşallah canımın içine hareket ediodu
kolları falan oluşmuş dedi doktor
rabbime şükür kalbi çok güzel atıodu ilkkez dinledim.
boyu posu yerinde
toxoplazma testleri için kan verdim
2 li test için 29 u haftası gel dedi
doktora dedim midem bulanmıo kusmuom tiksinmiom
herkes bişi dior dedim
bebeğin gayet sağlıklı görünuo dedi
bide parabenli krem kullanma dedi
sivilcem çıktı dedim kimyasal peeling sışında temizleme jellerini kullanabilirsin dedi
birde hemoroidi olanlar için
sıcak suya çok az batikon döküp leğene otur dedi iyi gelirmiş
sabahları da aç karna 3 kuru kayısı ye üstüne ılık su iç dedi
belki öğrenmek isteynler olur diye yazdım
buarada parabensiz krem bilen varmı
evdeki bütün kremlerde paraben var:S
arkadaşlar ne çok döktürmüşsünüz okuya okuya bitiremedim. Güzel haberlere ve fotoğraflara ayrı bir sevindim. darısı hepimizin başına inşallah.
herkes nasıl bu sabah diyeceğim ama öğlen oldu. benim bugün mide ağrıma üşüme ve bulantı eşlik ediyor. işyerimdeki masada zor oturuyorum, biraz su içtim ama o da hiç iyi gelmedi.
krem konusunda küçük bir araştırma yaptım, aşağıdaki linki kopyalıyorum, gratis ya da watsons mağazalarını bir ziyaret edeceğiz anlaşılan.
Melislicious: Watsons ve Gratis'ten Paraben ve Parafin İçermeyen Krem ve Şampuan Alışverişim / Paraben and Petrolatum free Cosmetic Shopping
Ay sahi mi yaa :) Benimki de kız çıkıyor. Hadi bakalım hayırlısı inşallah :)
sivilce bende de var canım yaaaa....hatta eşim bugün aaa artmış iyice dedi...cok üzüldüm
yani bu diadermine in jeli vardı o kullanılır mı?
kreme de dikkat etmemiştim eve gidip bakmalıyım hemen....diadermine günlük nemlendirici krem kullanıyrm ben :26:
geçmiş olsun canım..benimde tüm gün midem bulanıyor ve kusuyorum..9 ay sürmese bari ..
Hayırlı olsun canım.....güle güle giysin inşallah
bu arada sen nerde oturuyosun adanada?
çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
maşallah oğlun kaç yaşında?ben sanki çocuk doğduktan sonra hiç bişey yapamazmışım gibi geliyor bana sen maşallah her şeyi yapıyormuşsun uslu mu oğlun canım
iyi yapmışsın iyi sağlıklı günlerde giysin bebişin canımben de dün baktım çok güzel şeyler vardı ama tuttum kendimi almadım ama çok yakındır almaya başlamam
eveet ben yaptım benimki kızhatta bütün okuldaki öğretmen arkadaşlara yaptık doğru çıktı sonra ben bütün sülaleme yaptım onlar da doğru çıktı hatta bi teyzemin hiç bebeği olmadı ona yaptık hiç sallanmıyo duruyo öyle çok ilginç.. yalnız onda düşük ve ölen bebeklerin de cinsiyeti çıkıyomuş ilk bebeğini kaybedenler bunu bilerek yapsınlar
slm hamişleerrr
kızlar şuan nemlendiriciden öte güneşten korunmaya ihtiyacımız var
cildimiz malum bu dönemde lekelenmeye çok müsait
arko güneş ürünlerini kullanın derim ben 50f
parabensiz ayrıca 50f bile 19,95 fiyatıda uygun yada sebamedden şaşmayın
hem neminizi sağlar, hem güneşten korur bu en önemlisi
günde 2 kere sürseniz yeter
lepi maşallah bebeğine ve sanainsan görünce nasıl mutlu oluyo demi sanki hafifliyosun bende öyle oldu yani
evet canım ama geçen gün arkadaşımda yaptık onun kayınvalidesine görümcelerine onlarınki tutmadı ama belki onları tanımıyorum diye sadece isimce söylemiştik.. eşimin avucunda da benimle aynı çıkıyogörümceme yaptık doğru çıktı eşinde yaptık aynı çıktı ben kendi avucumda bütün aileme yaptım hepsi doğru çıktı annemin 2. bebeği düşmüş o da çıkıyo 2 kardeşiz ilki erkek(abim) ikinci düşmüş (kız çıkıyo o da) üçüncü de kız (yani ben) dördüncü sallanmıyo yani yok demek.. inşallah doğru çıkar ben kızım olsun çok istiyorum eşim de ben erkek hissediyorum diyo:18: bakalım hangimizinki doğru çıkıcak
Canım maaşallah bebeğine.. İnşallah ben de burdan güzel haberlerimi paylaşırım bebişimi gördüğümde
arkadaşlar ne çok döktürmüşsünüz okuya okuya bitiremedim. Güzel haberlere ve fotoğraflara ayrı bir sevindim. darısı hepimizin başına inşallah.
herkes nasıl bu sabah diyeceğim ama öğlen oldu. benim bugün mide ağrıma üşüme ve bulantı eşlik ediyor. işyerimdeki masada zor oturuyorum, biraz su içtim ama o da hiç iyi gelmedi.
krem konusunda küçük bir araştırma yaptım, aşağıdaki linki kopyalıyorum, gratis ya da watsons mağazalarını bir ziyaret edeceğiz anlaşılan.
Melislicious: Watsons ve Gratis'ten Paraben ve Parafin İçermeyen Krem ve Şampuan Alışverişim / Paraben and Petrolatum free Cosmetic Shopping
lepi maşallah bebeğine ve sanainsan görünce nasıl mutlu oluyo demi sanki hafifliyosun bende öyle oldu yani :
aynen bende de sivilce oldu alnımda, çenemde, hatta kulağımın arkasında...
yüzüme ve vücuduma, doğal olduğu için sadece zeytinyağlı sabun kullanıyorum, makyaj yapmıyorum,
krem kullanmıyorum burası zaten çok nemli bir memleket,
ama içinde paraben olmayan güneş kremi aldım (sebamed ve organicum),
şu an şampuan arayışındayım, hepsinin içinde sulfat vb. bir sürü kimyasal madde var, sabun da keçe gibi yapıyor saçımı
çatlak kremi de almadım badem yağı-zeytinyağı-kayısı çekirdeği yağı-susam yağı aldım hepsini karıştırıp duştan sonra süreceğim...
ayrıca elime deterjan değdirmemeye ve solumamaya çalışıyorum,
biz en iyisi bi mağaza ziyareti yapalım diyeceğim ama oralardaki koku bombardımanı da beni çok fena yapıyor, nefes alamıyorum oralarda.
ya nasıl yapıyosunuz kızla ben bunu bilmiyorum
iyi fikir canım... :))
kenan evren blv. cnm ya sen
ay çok sağol ya yaptım 1. ileri geri oldu galiba erkek 2. döndü oda kızmı olcak ne 3. durdu süper ya tabi fazla inanmamak lazım ama mutlu oluyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?