2014 Şubat Anneleri

benimki kimyasal peeling yapmadığı sürece temizleme jeli kullanabilrsin dedi
ben de arada jelle yıkıcam artık
valla bilmiyorum ki canım ya diadermin içerğine bakmak lazım
bizde dove vardı baktım ondada paraben var
krem bulmak gerek
hem uygun fiyatlı hem de zararsız:S

Ay sahi mi yaa :) Benimki de kız çıkıyor. Hadi bakalım hayırlısı inşallah :)

Canım maaşallah bebeğine.. İnşallah ben de burdan güzel haberlerimi paylaşırım bebişimi gördüğümde

arkadaşlar ne çok döktürmüşsünüz okuya okuya bitiremedim. Güzel haberlere ve fotoğraflara ayrı bir sevindim. darısı hepimizin başına inşallah.

herkes nasıl bu sabah diyeceğim ama öğlen oldu. benim bugün mide ağrıma üşüme ve bulantı eşlik ediyor. işyerimdeki masada zor oturuyorum, biraz su içtim ama o da hiç iyi gelmedi.

krem konusunda küçük bir araştırma yaptım, aşağıdaki linki kopyalıyorum, gratis ya da watsons mağazalarını bir ziyaret edeceğiz anlaşılan.

Melislicious: Watsons ve Gratis'ten Paraben ve Parafin İçermeyen Krem ve Şampuan Alışverişim / Paraben and Petrolatum free Cosmetic Shopping

geçmiş olsun canım..benimde tüm gün midem bulanıyor ve kusuyorum..9 ay sürmese bari ..

lepi maşallah bebeğine ve sana insan görünce nasıl mutlu oluyo demi sanki hafifliyosun bende öyle oldu yani

Ay sahi mi yaa :) Benimki de kız çıkıyor. Hadi bakalım hayırlısı inşallah :)

evet canım ama geçen gün arkadaşımda yaptık onun kayınvalidesine görümcelerine onlarınki tutmadı ama belki onları tanımıyorum diye sadece isimce söylemiştik.. eşimin avucunda da benimle aynı çıkıyo görümceme yaptık doğru çıktı eşinde yaptık aynı çıktı ben kendi avucumda bütün aileme yaptım hepsi doğru çıktı annemin 2. bebeği düşmüş o da çıkıyo 2 kardeşiz ilki erkek(abim) ikinci düşmüş (kız çıkıyo o da) üçüncü de kız (yani ben) dördüncü sallanmıyo yani yok demek.. inşallah doğru çıkar ben kızım olsun çok istiyorum eşim de ben erkek hissediyorum diyo:18: bakalım hangimizinki doğru çıkıcak

aynen bende de sivilce oldu alnımda, çenemde, hatta kulağımın arkasında...
yüzüme ve vücuduma, doğal olduğu için sadece zeytinyağlı sabun kullanıyorum, makyaj yapmıyorum,
krem kullanmıyorum burası zaten çok nemli bir memleket,
ama içinde paraben olmayan güneş kremi aldım (sebamed ve organicum),
şu an şampuan arayışındayım, hepsinin içinde sulfat vb. bir sürü kimyasal madde var, sabun da keçe gibi yapıyor saçımı
çatlak kremi de almadım badem yağı-zeytinyağı-kayısı çekirdeği yağı-susam yağı aldım hepsini karıştırıp duştan sonra süreceğim...

ayrıca elime deterjan değdirmemeye ve solumamaya çalışıyorum,

slm hamişleerrr
kızlar şuan nemlendiriciden öte güneşten korunmaya ihtiyacımız var
cildimiz malum bu dönemde lekelenmeye çok müsait
arko güneş ürünlerini kullanın derim ben 50f
parabensiz ayrıca 50f bile 19,95 fiyatıda uygun yada sebamedden şaşmayın
hem neminizi sağlar, hem güneşten korur bu en önemlisi
günde 2 kere sürseniz yeter

biz en iyisi bi mağaza ziyareti yapalım diyeceğim ama oralardaki koku bombardımanı da beni çok fena yapıyor, nefes alamıyorum oralarda.

8 yaşında cnm hatta şu an aşağıya indi arkadaşlarıyla oynuyor yükü yok çok şükür. gün içinde biraz okuma ve matematik yaptırıyorum o kadar.
sarı olan body lerden aldım üzeri yazılı çok tatlılardı. kargom gelince yazarım yine nasıl çıktığını

ben senelerdir hep sebamed güneş kremi kullanırım bu yıl ilk kez nivea aldım sebamed biraz daha yoğundu cildimdeki sivilceri artırıyor gibiydi nivea daha sıvı ve yağsız geldi bana cildime daha iyi geldi sanki o yüzden sebamed almaktan vazgeçtim geri
benim cildim çok yağlı normalde hep sivilcelerim vardır yani her ürün gelmez yüzüme malesef

ya nasıl yapıyosunuz kızla ben bunu bilmiyorum

Canım maaşallah bebeğine.. İnşallah ben de burdan güzel haberlerimi paylaşırım bebişimi gördüğümde

inşallah:)
senin görüş nezaman

gidip bi bakmak lazım gerçekten
şampuanı unutmuşum onu da kontrol etmem gerek:2:
teşekkürler :)

lepi maşallah bebeğine ve sana insan görünce nasıl mutlu oluyo demi sanki hafifliyosun bende öyle oldu yani :

teşekkürler:)
aynen dediğin gibi oluo ya
benim midem falanda bulanmıo ağrımda yok
e öyle olunca noluo yav dio insan
ama böyle sağlıklı görünce bi ohh çekiyorum
doktora dedim fazla görüşün zararı varmı
yok dediği için haftaya cumartesi de kocamı götürcem bu haftasonu doktor yoktu çünküD

güneş kremini hiç sevmiyorum ya
yaplı değller ama yağlı gibi hissediyorum çillerimde çıktı zaten ne biçim esmersem:S
sabunla olmaz zaten canım bi araştıralım bakalım bulan alan yazar zaten buraya

biz en iyisi bi mağaza ziyareti yapalım diyeceğim ama oralardaki koku bombardımanı da beni çok fena yapıyor, nefes alamıyorum oralarda.

maske alalım sana:))
yada ağzından nefes al kokuyu duymazsın

ya nasıl yapıyosunuz kızla ben bunu bilmiyorum

alyansını kolyeye takar gibi ipe geçiriyosun ip de kolye uzunluğundan biraz fazla olursa iyi olur.. sonra iki ucunu bağlıyosun birleştiriyosun yani.. düğüm yerinden tutuyosun ssol eline koyuyosun kapatıyosun avucunu 1. bebeğimin niyetine diyosun açıyosun elini diğer elinle yukardan sallandırıyosun ip yuvarlak giderse kız, öne arkaya giderse erkek oluyomuş.. sonra ip durana kadar 2. çocuğumun niyetine diyosun kapatarak avcunu.. açıp sallandırıyosun.. sonra 3. çocuğumun niyetine diyosun aynı şeyi tekrarlıyosun.. benimki 4. de durdu yani 3 çocuğum olucakmış tabi buna düşükler de dahil onu da dikkate alın.. haa bir de yavaş dönüyosa uslu hızlı dönüyosa yaramaz kocakarı masalları işte umarım anlatabilmişimdir bi yap bakalım ne çıkıcak:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…