canım bende dun basladım hatıme; bebegım ıcın, saglıcakla kucagıma alabılmek birde kolay ve saglıklı dogum ıcın inşallah...
cok yakın bır arkadasım soylemıstı de soyle bır sey var sıze bır danısayıım ben cd den takıp edıyorum yoksa kendım seslı olarak mı okumalıyım acaba hangısı dogru olur kı fıkrı olan varsa yazsın arkadaslar...
canım cd den takip edince kendin hatim etmiş kadar sevap almıyorsun mukabele gibi oluyor sevabı bildiğim kadarıyla tam anlamıyla hatim etmeiş olmak için kendin okumalısın.....yanlış biliyorsam düzeltin arkadaşlar...
günaydın canim nasilsin bugün
ayyyyyyyyyyyyy canım inşalalh bende yapıcam öğlen namazımada başlıyım inşalalh
inş canım Allah daim etsin inş ben elimden geldiğince her bişeyi yapmaya çalışıyorum ve elini karnına koyunca slaavat çekebilirsin sen sölemiştin zaten bana dimi Esmaül hüsnadan okumam gerekktiğini zaten sende yeterince biliçlisin canımmm:)
bende aya dolunayken bakıcaksın diye bir batıl inanç biliyorum:)
jack frost arkadaşım dün bende fenaydım midem çok bulanıyordu ve saat 10da uyuklamaya başladım çok beter bir gün geçirdim dün inşallah bugün daha iyi olurum...
inş canım Allah daim etsin inş ben elimden geldiğince her bişeyi yapmaya çalışıyorum ve elini karnına koyunca slaavat çekebilirsin sen sölemiştin zaten bana dimi Esmaül hüsnadan okumam gerekktiğini zaten sende yeterince biliçlisin canımmm:)
ayyyyyyyyyy canım inşalalh yavrularımızla o şükre nail olabiliriz
bende duydum canım ayın en güzel zamanı olduğu için...baksak bişi kaybetmeyiz heralde dimi ama?
sınavın iyi gecer inşallah canim bende 16 temmuzda gorcem kuzumu ya bende gun sayiyorum artik
iyiyim canım, yavrumla sizi okuyoruz öyle, sizde iyisinizdir canım inşallah
Merhaba arkadaslar benim terleyince gogus altimda mantar cikiyor yilda bir iki defa.dun mutfakta yemek yaparken terledim hem3n dus aldim ustumu degistirdim amanagile kucuk kucuk kizarikliklar basladi kasinmalar daboylr baslayip bi iki gune aziyor ve kac doktora gozuktum hicbir ilac fayda etmiyor .belki komik gelecek ama careyi solaryumda buldum hemen mantar ciktiginda 20 dk giriyorum ve bicak gibi kesiliyor.ama simdi hamileyim giremem solaryuma ilac da kullanamam ki zaten bir ise de yaramiyor dogal bir yontem bilen var mi lutfen yardim efdn (
tşk ederim canım dualarını bekliyorum inş bende gün sayıyorum 15gündür görmüyorum kuzucuğumu ve de sormam gereken sorular o kadar birikti ki...
Canım ya inşallah benimki de öyle olur. Valla razıyım midem bulansın, beter olayım ama iyi olduğunu bileyim ya. Birinin bebeğimin iyi olduğunu söylemesine o kadar çok ihtiyacım var ki
canım bende dun basladım hatıme; bebegım ıcın, saglıcakla kucagıma alabılmek birde kolay ve saglıklı dogum ıcın inşallah...
cok yakın bır arkadasım soylemıstı de soyle bır sey var sıze bır danısayıım ben cd den takıp edıyorum yoksa kendım seslı olarak mı okumalıyım acaba hangısı dogru olur kı fıkrı olan varsa yazsın arkadaslar...
canım oda çok iii ama kendin okuman iyiyse oku daha iii olur.izim binanın altında boş bir dükkan var orda mukabele yapılıyor ama orada ayaklarımın üstüne oturamam die gitmiyorum
yok güzelim sallamıyor merak etme çarçabuk varıyorsun ama ben de hem yükseklik hem de kapalı alanda kalma korkusu var ondan biraz zor geçiyor benim açımdan....neyse ben yıkanıp geleyim mis gibiii....
ederim tabi canim benim 1 ay olcak canım gormeyeli
ayyyyyyyyyyy canım kız bendekidemi mantar yoksa gebeliğimi ordan anladım göğüslerim nasıl bi şiş nasıl bir kaşınma oyyyyyyyy ölücem ölücem varya ama hep değil 2 günde bir.bir yarım saat kaşınıyor ama ölüyorum o zzman nasıl anlıycam mantar olduğunu ayyyyyyyyyyy nie oluyomuşki ya
Ya kizariyor kabariyor ve durmadan kasiniyor.ben universitedeyken spora gidiyordum final donemiydi bi ara verip spora gittim orda da terledim eve gelip hemen dus almadim ustumu de degistirmedim kalan konumu bitiriyim oyle dus aliyim dedim ders calisirken ustumde kurudu terim ve seruven boyle basladi terleyip ustunde kuruyunca oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?