2014 Şubat Anneleri

inşallah okuyabiliriz canım yaaa

oyyy canım okunacak o kadar çok şey var ki sabırlı olsun istiyorsan da asr suresini okuyacakmışsın bu da benden bi bilgi olsun....inş elimzden geldiğince okumaya çalışırız canım yaa bebişler iiçin can feda...

evet canim ya sagol senim bebisinde büyür canim şu test masil olcak çok merak ediyorum ya iyi cikar insallah bi olsun ayrıntılı bisekilde anlatirm canim benim yiygende büyüyor ya deme ole annesi minik falan alınır beben

Insallah degildir cok illet birsey Allah beterinden saklasin tabi ama zor ya ben de bir bakiyim elma sirkesi olayina(

valla canım sürekli bişeyleri bekler olduk, ilk öğrendiğimiz de görmeyi, sonra kalp atışın , sonra testlern, sonra cinsiyet derken bakmışız
9 ay geçmiş olur, inşallah hemizini sorunsuz sıkıntısız dertsiz bir hamileliği olur kızlar

ayy ayy alınmasın teyzesi zaten şu sınav derdinden ilgilenemedim bebişimle bi türlü yarın bitecek inş tüm ilgi ve aalaka onun üzerinde olacak o zmaan şımartırım birazcık...manisada merkezde misin fadikk...içimden nedense Akhisar geçiyo ama neden bilmiyorum..

Insallah degildir cok illet birsey Allah beterinden saklasin tabi ama zor ya ben de bir bakiyim elma sirkesi olayina(

bak bakalım göğüslerde riskte yok.be sarı akıntım çok oluo die korkuyorum alt tarafta mantar olmasın diye.birazda korkarak yapıyorum ama inş bişi olmz

insallah allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin sagsaglim canım kucağımıza alalim bebisimizi

kızlar bır sorum olacak doktorunuz acaba sızlerı kac haftada bır kontrolo cagırıyor benım gıttıgım ve en son gdecegım tarıh:

15.06.2013 : ılk daha kese bıle gorulmedı
19.06. " : kese goruldu rahımıcı gebelık ve coraspırın ıle folık asıt devam. (4.hafta)
06.07. " : kalp atısını hem gorduk hem duyduk gunuyle uyumlu gıttıgını ogrendım.kan tahlilerim yapıldı. (8. hafta)
27.07. " : bır sonrakı randevum 12 haftama denk gelıyor.

bu sekılde ben 3 hafta da bır ccagrılıyorum. ya sizler?

benim doktorum özel olmasına rağmen fazla konusmayı sevmıyor sanırım kısa ve oz bırde gercekcı hıcbırseyı kısıtlamadı sen ne kadar korursan o dusecek oldu mu tutamazsın; tutunacaksada her turlu tutunur dıyor. halsız ve mıdemın bulandıgını ogurdugumu soyluyorum. oh oh ne guzel bunlar hamılelıgın tuzu biberi tatlım diyor doktorcum.

teşükkür ederim canım bilgi için ben çok inanırım böyle şeylere mesela bir arkadaşımız da yusuf suresini okursan bebek güzel olur diye bilgi verdi onu da yeni öğrendim uygulamaya çalışacam Allah izin verirse...şöye tombik çakmak gözlü bebişim olsa fenamı:))))) bir de saçlı olmasın doğduğunda ben sevmiyorum pek...biraz seyrek olmalı saçları sonra uzasın:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…