kızlar bırde duydugum bır seyı daha soyliyim hamileliğiniz boyunca eğer 500 yasını şerif okursanız cocugunuz ahlaklı ve ıyı bır kışılıge sahip oluyormuş.Ben bildiğimi paylaşayım hepimizin evlatları inşallah hayırlı ve sağlıklı olur.hamıle olan cok yakın bır arkadasım gul yasın tarzı kıtaptan okumus sanırım o yapıyor banada soyledı bende sıze...
canım oda çok iii ama kendin okuman iyiyse oku daha iii olur.izim binanın altında boş bir dükkan var orda mukabele yapılıyor ama orada ayaklarımın üstüne oturamam die gitmiyorum
okumam cok ıyı degıl ama gıt gıde duzelecegıne ınanıyorum bırde duzelene kadar yanlıs okursam dıye korkuyorum.
kızlar bırde duydugum bır seyı daha soyliyim hamileliğiniz boyunca eğer 500 yasını şerif okursanız cocugunuz ahlaklı ve ıyı bır kışılıge sahip oluyormuş.Ben bildiğimi paylaşayım hepimizin evlatları inşallah hayırlı ve sağlıklı olur.hamıle olan cok yakın bır arkadasım gul yasın tarzı kıtaptan okumus sanırım o yapıyor banada soyledı bende sıze...
Allah razı olsun canım annesi senin bebiş kocaman olmuş da ikili testi yapılacakmış benimkisi minik daha ondan sık çağırıyo doktor teyzesi...seninde test sonuçları ii çıkar inş canım merak ediyoruz nasıl yapıldığını bizi aydınlatırsın artık..
okumam cok ıyı degıl ama gıt gıde duzelecegıne ınanıyorum bırde duzelene kadar yanlıs okursam dıye korkuyorum.
canım ben daha yeni öğrendim doğru yanlış bi şekilde okudum sen elinden geleni yap da gerisini Allah a bırak Allah kabul etsin inş yanlış okuya okuya doğruyu öğreneceğiz inşallah canımmm
korkma canım az az yavaş yavaş oku anack öle gelişir yoksa olmaz.allahın izniyle buda ona sebebp olmuş olur oku sen
benimde altı hep yara oldu ayyyyyyyyyyyyyyyy bak şimdi yaaaaa .ocak annelerinde alt tarafı mantardan korumak için 2 kapak elma sirkesiyle 1 lt suyu karıştırıp orayı yıkıyorlarmış bende her duşta deniyorum biraz korksamda acaba orayada bi serpsekmiki:) bilemedim inş mantar değildir
evet canim ya sagol senim bebisinde büyür canim şu test masil olcak çok merak ediyorum ya iyi cikar insallah bi olsun ayrıntılı bisekilde anlatirm canim benim yiygende büyüyor ya deme ole annesi minik falan alınır beben
canım ben daha yeni öğrendim doğru yanlış bi şekilde okudum sen elinden geleni yap da gerisini Allah a bırak Allah kabul etsin inş yanlış okuya okuya doğruyu öğreneceğiz inşallah canımmm
sana katiliyorum canim
kız ben böle bişi yazmadımki ayyyyyyyyyyyyy çok güldüm noldu topiğimi bozduk:)
evet canim ya sagol senim bebisinde büyür canim şu test masil olcak çok merak ediyorum ya iyi cikar insallah bi olsun ayrıntılı bisekilde anlatirm canim benim yiygende büyüyor ya deme ole annesi minik falan alınır beben
Insallah degildir cok illet birsey Allah beterinden saklasin tabi ama zor ya ben de bir bakiyim elma sirkesi olayina(
kız ben böle bişi yazmadımki ayyyyyyyyyyyyy çok güldüm noldu topiğimi bozduk:)
canım benimde geçen böyle olduğu yazmadığım bir şey ben yazmışım gibi çıkıyor çok yazmaktan oluyor herhalde
valla canım sürekli bişeyleri bekler olduk, ilk öğrendiğimiz de görmeyi, sonra kalp atışın , sonra testlern, sonra cinsiyet derken bakmışız
9 ay geçmiş olur, inşallah hemizini sorunsuz sıkıntısız dertsiz bir hamileliği olur kızlar
bak bakalım göğüslerde riskte yok.be sarı akıntım çok oluo die korkuyorum alt tarafta mantar olmasın diye.birazda korkarak yapıyorum ama inş bişi olmz
valla canım sürekli bişeyleri bekler olduk, ilk öğrendiğimiz de görmeyi, sonra kalp atışın , sonra testlern, sonra cinsiyet derken bakmışız
9 ay geçmiş olur, inşallah hemizini sorunsuz sıkıntısız dertsiz bir hamileliği olur kızlar[/QUO
amin canım inşallah
canım benimde geçen böyle olduğu yazmadığım bir şey ben yazmışım gibi çıkıyor çok yazmaktan oluyor herhalde
şuan benim yazdıklarımla spsenin yazdıkları karıştı sanırım..1:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?