canım benimde geçen böyle olduğu yazmadığım bir şey ben yazmışım gibi çıkıyor çok yazmaktan oluyor herhalde
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu seferde benim yazım başka isimde çıkmışşşşşşşşşşşş.topik gitmi dior ne:) bende duşa gideyim bari:)
ayy ayy alınmasın teyzesi zaten şu sınav derdinden ilgilenemedim bebişimle bi türlü yarın bitecek inş tüm ilgi ve aalaka onun üzerinde olacak o zmaan şımartırım birazcık...manisada merkezde misin fadikk...içimden nedense Akhisar geçiyo ama neden bilmiyorum..
manisa merkez canim sen nereden sin
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu seferde benim yazım başka isimde çıkmışşşşşşşşşşşş.topik gitmi dior ne:) bende duşa gideyim bari:)
benim canımı da cektirdiniz kız duşa girmek istiyorum bende
kızlar bır sorum olacak doktorunuz acaba sızlerı kac haftada bır kontrolo cagırıyor benım gıttıgım ve en son gdecegım tarıh:
15.06.2013 : ılk daha kese bıle gorulmedı
19.06. " : kese goruldu rahımıcı gebelık ve coraspırın ıle folık asıt devam. (4.hafta)
06.07. " : kalp atısını hem gorduk hem duyduk gunuyle uyumlu gıttıgını ogrendım.kan tahlilerim yapıldı. (8. hafta)
27.07. " : bır sonrakı randevum 12 haftama denk gelıyor.
bu sekılde ben 3 hafta da bır ccagrılıyorum. ya sizler?
benim doktorum özel olmasına rağmen fazla konusmayı sevmıyor sanırım kısa ve oz bırde gercekcı hıcbırseyı kısıtlamadı sen ne kadar korursan o dusecek oldu mu tutamazsın; tutunacaksada her turlu tutunur dıyor. halsız ve mıdemın bulandıgını ogurdugumu soyluyorum. oh oh ne guzel bunlar hamılelıgın tuzu biberi tatlım diyor doktorcum.
benim canımı da cektirdiniz kız duşa girmek istiyorum bende
hamama mı gitsek şöle sauna falan
kızlar bır sorum olacak doktorunuz acaba sızlerı kac haftada bır kontrolo cagırıyor benım gıttıgım ve en son gdecegım tarıh:
19.06. " : kese goruldu rahımıcı gebelık ve coraspırın ıle folık asıt devam. (4.hafta)
06.07. " : kalp atısını hem gorduk hem duyduk gunuyle uyumlu gıttıgını ogrendım.kan tahlilerim yapıldı. (8. hafta)
benim doktorum özel olmasına rağmen fazla konusmayı sevmıyor sanırım kısa ve oz bırde gercekcı hıcbırseyı kısıtlamadı sen ne kadar korursan o dusecek oldu mu tutamazsın; tutunacaksada her turlu tutunur dıyor. halsız ve mıdemın bulandıgını ogurdugumu soyluyorum. oh oh ne guzel bunlar hamılelıgın tuzu biberi tatlım diyor doktorcum.
valla ne güzel olur insan bir rahatlar
tutmadı desene...nazilli canım bende ama ist da oturuyorum burda okudum sonra da kaldım burda
hahahhah şimdi reklamlarda beren saat duş reklamı:)))))
ben de kese görüldükten 2 hafta sonra çağnldım kalp atışları ve bebek için o zaman 6,5 haftalıktı bir sorun görmeyince 12.haftanda gel test yaparız dedi ben de millet tahlil yaptırıyor siz istemeyecek misiniz dedim,gerek yok ikili test zamanı onları da yaparız dedi ben de doktoru değiştirdim:)) 2 hafta sonra başka doktora gittim iyiki de gitmişim kanama alanı oluşmuş progestan iç dedi ve bir hafta sonra çağırdı şükür küçülmüş dedi ama haftaya yine çağırdı kontrol amaçlı....testleri de hemen istedi....
olsun canim bisey olmaz sınav gecsin yigenime guzel bak ha buarada boyle yazıyorum canim sorun oluyorsa soyle seni yakin hissettim için bu sekil yaziyorum sana
ne iyo olurdu vallaha ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?