2014 Şubat Anneleri

yaaaaaaaaaaaaaaaa ilk defa duydum çok enteresanmış var ya iii bakalım .ah şöle küvet olsada yatsam içinda saatlerce annemde varda orayada gidemediğime göre:)

maalesef bendede küvet yok duşa kabin altı düz dimi olsaydıda bir ferahlasaydık

oturarak namazı nasıl kılıyorsunuz duruma göre çok değişiyormuş ayaklar falan bana bi yol gösterin bilen eden kızlar:)

Doktorum cok aradi ama bulamadi 8-9 haftada daha belli olur dedi sali gunu gidicem insallah vardir ama benim umudum yok cunku kese gorunmuyo artik..

elifcim senden kanama geldiğinde bebeğin zaten mercimek kadardı ve baştan beri o keseyi görememişlerdi yani kese de gelişmediği için belki o kanamayla gitmiştir....rabbim diğer bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şöyle tombik tombik olsun....sen de güzelsin ceyhan da yakışıklı çok güzel bir bebeğiniz olur bence kime benzerse benzesin:))

evet teyzesi kız o ben biliyorum hatta o kadar eminimki erkekle ilgili tek bir hayalim yok adını bile koydum ela:)

ah canım allah gönlüne göre versin ama kaptırma bak sonra üzülüyor insan kendimden biliyorum 12.haftada dr erkek dedi 2 hafta havalara uçtuk 3 hafta sonrasında kız dedi şok olduk eşimin tansiyonu falan düştü yani

evet teyzesi kız o ben biliyorum hatta o kadar eminimki erkekle ilgili tek bir hayalim yok adını bile koydum ela:)

kıs Allah seni napmasın:))) cinsiyetini öğrenme haftan geldiğinde doktor gözün aydın annesi bir oğlun olacak derse napcan:)))))) kesin pipisini mi dicen:))))))

ilk başta belli belirsiz bır kese vardı ikizlerde öyle oluyomus zaten ama bu bebiş duruyo diyemı ne cok üzülemedim bunada bişey olmasın diye galiba

hahahahahahhahha tansiyonu mu düştüüü:)))))))))))))))))) ama şimdi de senden fazla seviyordur Allah bilir:)

oturarak namazı nasıl kılıyorsunuz duruma göre çok değişiyormuş ayaklar falan bana bi yol gösterin bilen eden kızlar:)

k.validem kılıyor oturarak bildiğin koltuğa oturuyor yan koltuğa secde ediyor ama ayrıntısını bilmiyorum

ben yavrum sağlıkla doğsun onu hep çok severim eşimde:) ama bizim daha flörtten hayalimiz kız bilmiyorumki valla rabbim hayırlısını versin

hahahahahahhahha tansiyonu mu düştüüü:)))))))))))))))))) ama şimdi de senden fazla seviyordur Allah bilir:)

kızım sarışın mavi gözlü tombiş yanaklı pek te bir kırıtık popoyu sallayıp duruyor eşim kendinden geçiyo severken aşkım kızım hahah yaa diyorum erkek olaydı böyle olurmuydu yapma şimdi yaramı deşme diyo hahahaha :) baba kız aşıklar birbirlerine

ilk başta belli belirsiz bır kese vardı ikizlerde öyle oluyomus zaten ama bu bebiş duruyo diyemı ne cok üzülemedim bunada bişey olmasın diye galiba

olmaz inşallah sen içini ferah tut ikiz olsa tabi daha iyi olurdu ama ikizlerde zayıf doğuyorlar yaaa şöyle ikisi birden 4 kg doğsa iyi de 1500gramla 2 kg civarı doğuyorlar insan dokunmaya korkuyor....salı beni aramayı unutma haaaa....

kıs Allah seni napmasın:))) cinsiyetini öğrenme haftan geldiğinde doktor gözün aydın annesi bir oğlun olacak derse napcan:)))))) kesin pipisini mi dicen:))))))

kız yok oyyyyyyyyyyyyy onuda çok sever annesi yeterki sağlıkla kucağına gelsin :) yavrummmmm benim ya.ama ne bilim öle işte teyzeleri.bana kahkaha attıırdın kocam noluo ne kaynatıon dio:)

Canim benim ikizdi biri malesef gitti ama dusen bi bebis goremedik tekrar sali gunu bakcaklar sadece bana zarari olmasin diye igne yaptilar 1er hafta arayla allah bu bebisime uzun omur saglik versin benden almasin insallah..
kuzummm allahım diğer bebişini sana bağışlasın
duşun ne zararı varmış tatlım
zaten kıllıyım ben yaaa

oyyyyyy çok güzel bir haberrrrr

kız babsı bile kızım die sevio alıştırmışım adamı:) ama ela adını pek sevmedi gbide daha bişi demio beni kendi halime bıraktı:)

ben yavrum sağlıkla doğsun onu hep çok severim eşimde:) ama bizim daha flörtten hayalimiz kız bilmiyorumki valla rabbim hayırlısını versin

kız istiyosan kız olsun inşallah :) kız anası olmak çok güzel bişey tutuyor elimden geziyoruz fıstığımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…