birde o bekleme sırasında kavga çıkaranlarda oluyor geçen hafta bir kadın tüm bekleyenlere sataştı herkez şoka girdi sanki önüne geçen vardı
birde o bekleme sırasında kavga çıkaranlarda oluyor geçen hafta bir kadın tüm bekleyenlere sataştı herkez şoka girdi sanki önüne geçen vardı
aynen canım geçen gittiğimiz de aynı şey oldu, bizim insanlarımız biraz rahat ve kendinden başkasını düşünmüyorlar bence kimsede saygı falan kalmamış ondan sorun çıkıyor, adam resen kadının üzerine yürüdü bir süre şey söyledi orada herkesin önünde çok tuhafta
günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün benim bulantılar bir gün yoksa ikinci günü aşırı oluyor artık alıştım sanırım sesim çıkmıyor
bu arada dikkatimi çekti hiç ikiz üçüz yok aramızda sanırım
aynen yaa o bekleyişimde bir adam kavga etti doktorun asistanıyla...karım hamile ve ne bu böyle dedi....ben de şaşırdım gerçekten o doktor çok bilgilendiren ve konuşkan da değil ben hemen çıktım nasıl oluyor da o kadar bekliyorum anlamadım....benden önce 7 kadın girdi ve 3 saat bekledm....
Canim benim ikizdi biri malesef gitti ama dusen bi bebis goremedik tekrar sali gunu bakcaklar sadece bana zarari olmasin diye igne yaptilar 1er hafta arayla allah bu bebisime uzun omur saglik versin benden almasin insallah..
Canim benim ikizdi biri malesef gitti ama dusen bi bebis goremedik tekrar sali gunu bakcaklar sadece bana zarari olmasin diye igne yaptilar 1er hafta arayla allah bu bebisime uzun omur saglik versin benden almasin insallah..
badem yağı kokuyormu kızlar
kızlar korkudan duşlarımı bile azaltmıştım artık hergün alcam duş valla oh be rahatladım yaaaaaaaaaa.aslında evim sıcak olmuyor o yüzden rahatım ama olsun kızımıda yıkadım oyyyyyyyy.bbayı uyandırdık ama neyse napalım
çok üzüldüm geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş ama düşen bebek görmedim demişsin belki yaşıyodur
saatler olsun canım rahatlamışsınızdır ne güzel yavrunla
kızlar korkudan duşlarımı bile azaltmıştım artık hergün alcam duş valla oh be rahatladım yaaaaaaaaaa.aslında evim sıcak olmuyor o yüzden rahatım ama olsun kızımıda yıkadım oyyyyyyyy.bbayı uyandırdık ama neyse napalım
rabbim sana bağışlasın canım benim inşalalh
oh mis duş gibisi varmı saatler olsun bu arada duş yaparken su çık sıcak olmasın sakın ılık olsun birde göbeğine bol bol su dök ki bebek sudan hiç korkmasın şahsen bu bizde çok işe yaradı
Doktorum cok aradi ama bulamadi 8-9 haftada daha belli olur dedi sali gunu gidicem insallah vardir ama benim umudum yok cunku kese gorunmuyo artik..
Amin canim hepimizinkini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?