2014 Şubat Anneleri

bebek yağı iyi gelirmi ki???? ben kozmetikçiye uğramayı düşünürdüm açıkçası...bilmem ne derm var:)))

şimdiden başlayalımmı

senin bilgileri iyiymiş canım ben daha hiç birşey bilmiyorum valla çalışmaktan araştıramıyorum bile, ama tek rahatlığım var ablam aktarda çalışıyor o artık verecek ne gerekiyorsa o zaman sizinlede paylaşırım inşallah

evet canım öyle sanırım bu arada ilk zaman belli olur demi yani ultrasında kalbini duyduğumuz zamanda belli olurdu tam bilmiyorum da

evet canım ilk zamanlar kesenin içinde bebeği gördüğümüzde belli olurda yada pıt pıt zıplayan kalp 2 veya 3 çıkardı diye düşünüyorum ve koca topikte hiç yok sanırım ama olsun tek tek daha güzel

en azından daha iyi bakabiliriz canım, gerçi olduğunda allah koyalığını verir ama hayırlısı herkezin hakkında

en azından daha iyi bakabiliriz canım, gerçi olduğunda allah koyalığını verir ama hayırlısı herkezin hakkında

çok yakınımın ikiz oğulları var ne kadar zorlandığını biliyorum evet tek tek daha kolay :)

kızlar ben çıkıyorum ve yarın akşam ancak tekrar gelirim aranıza sanırım...kuzularınıza da kendinize de ii bakın...Allaha emanet olun hepiniz...benim yarın sınavım var hepinizden dua istiyorum bu sene atanayım artık hayırlısıyla inş...hepiniz benim için bi ayetel kürsi okuyabilirseniz çok sevinirim...sağlıcakla kalın öpüldünüz meleklerin güzel annişleri...

ayyy ben bir keresinde 3 saat bekledim de bir daha gitmedim o doktora çok zor beklemek yaaa....

ben çıkıyorum kuzular kendinize iyi bakın canim

görüşürüz kuzularrrr

allah yardımcın olsun canım, inşallah bebişin uğurlu gelir ve herşey isteğin gibi olur

ayyy ben bir keresinde 3 saat bekledim de bir daha gitmedim o doktora çok zor beklemek yaaa....

birde o bekleme sırasında kavga çıkaranlarda oluyor geçen hafta bir kadın tüm bekleyenlere sataştı herkez şoka girdi sanki önüne geçen vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…