ama kızlar annenin içine ne doğuyorsa o oluyormuş gerçekten, bu arada kimin içinden ne geçiyor
kızım sarışın mavi gözlü tombiş yanaklı pek te bir kırıtık popoyu sallayıp duruyor eşim kendinden geçiyo severken aşkım kızım hahah yaa diyorum erkek olaydı böyle olurmuydu yapma şimdi yaramı deşme diyo hahahaha :) baba kız aşıklar birbirlerine
kuzummm allahım diğer bebişini sana bağışlasın
duşun ne zararı varmış tatlım
zaten kıllıyım ben yaaa
oyyyyyy çok güzel bir haberrrrr
olmaz inşallah sen içini ferah tutikiz olsa tabi daha iyi olurdu ama ikizlerde zayıf doğuyorlar yaaa şöyle ikisi birden 4 kg doğsa iyi de 1500gramla 2 kg civarı doğuyorlar insan dokunmaya korkuyor....salı beni aramayı unutma haaaa....
ama kızlar annenin içine ne doğuyorsa o oluyormuş gerçekten, bu arada kimin içinden ne geçiyor
kız duşun zarraı yok benim pimpiriğim:)
benşm duştan sonra bacaklarım kabarıyor yaa
benim içimden erkek geçiyordu ama nub teorisine göre kıza benzer uzvu var bilemedim:)
ayyyy gerçekten mii yerim o kızı bennnnn.....bir resmini koyman mümkün mü??? ama kızların çoğu babaya aşık oluyorlar....ben kız istiyorum çünkü benle bağı ayrı olur diye düşünüyorum sanki erkek olursa bir yaştan sonra ona ulaşmam zorlaşır gibi geliyor
benim ultrason görüntüsünden zorla bir bebğe benzer bişi görüom ben kocam onuda göremiyor yani çıkıntı mıkıntıya bakamam bacım:)
kız yok oyyyyyyyyyyyyy onuda çok sever annesi yeterki sağlıkla kucağına gelsin :) yavrummmmm benim ya.ama ne bilim öle işte teyzeleri.bana kahkaha attıırdın kocam noluo ne kaynatıon dio:)
ayse nub teorisine göre yegenimin cinsiyeti ne benim ultrason görüntüleri yanımda değil bakamıyorum salı güne sorarım doktora :)))
ya ben 3 temmuzda gitmiştim sadece bir yuvarlak
ya ben 3 temmuzda gitmiştim sadece bir yuvarlak
daha çıkıntıları başlamamış demekki namuslu bebek:)
unutmam unutmam belki sana gelirim biraz takılırız sonra artık sen gelirsin aliyle :)))
canım resim koyarımda burayı koymayı oldum olası beceremiyorum ben avatarıma koyayım bi tane
canım resim koyarımda burayı koymayı oldum olası beceremiyorum ben avatarıma koyayım bi tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?