2014 Şubat Anneleri

teşekkür ederim kızlar facede falan görüşür grup falan açarsanız banada mesaj atın face grupları güzel oluyor ordan daha net resimlerde gösteririm

aslında iyi olur ama ben faceye girdiğim zaman öğrencilerim döşüyorlar:)))) bir yandan da iyi olur birbirimizi görmüş oluruz:)

spse hadi sen kıl namazını aklındayken,sandalyede kılmayı da internetten bak istersen...Allah kabul etsin şimdiden ben daha sonra kılmayı düşünüyorum...

kız sen bi çıkarsan gelmezsin hem zamanı geçmesin kalk hadi geri gelelim

hiç abartıyorum canim hergun yiyorum ya hastasıyım resmen

şu face iyiolur ya daha iyi görürüz birbirimizi nasıl yapcaz onu canımmm

kız biliyorum daha önce de söylemiştin:))) biz de burda algida maraş usulu ile avutmaya çalışıyoruz kendimizi:)))) şaka bir yana benim canım tatlı çekmediği için göndersen bile yiyemem((( ama biz adanadan malatyaya geçerken babam hep uğrardı maraşa ve hep aynı mekana giderdik.bıçakla zor keserdik:)))

evet o biraz sıkıntılı oluyor

şu face iyiolur ya daha iyi görürüz birbirimizi nasıl yapcaz onu canımmm

bilmiyorum canım yaaa...ben buraya koyarım da siz koyamıyorsunuz beceriksizleerrrr:)))))))))))))) şaka yapıyorum haa kızmayın...

fazey sen ye dondurmaları nasılsa miden bulanmıyorr ohhh kebap vallaaa:)

ok hadi ben de namaza gidiyorum gelecem bekleyin beni şekerlerrrr:))))

Sanırım eşlerin istekleri biraz etkiliyor hislerimizi Benim eşimde erkek istiyor o yüzden erkek olacak gibi geçiyor içimden.
Birde şey diyorlar doğruluğu bilimsel olarakta kanıtlanmış ilişki sonrasında hemen duş alınmazsa erkek hemen alınırsa kız oluyormuş. o yüzden erkek gibi geliyor bana bizim bebiş

canım bizim yemek yemekte sorunumuz yok ama yedikten sonra sürekli çıkaracakmışız gibi oluyoruz ama o da yok malesef böyle olmak daha kötü galiba kahvaltımı bile zor yaptım bu gün sanırım bende birşeyler değişmeye başlıyor

aslında araştırmak gerekiyor canım rahat olduğunu biliyorum eltim doğum yaptı onlarda burada tanıştılar ve şimdi faceten görüşüyorlar resimler falan bayağı rahatlar

bizde öyle yapsak iyi olur aslinda ya daha iyi taniriz birbirimizi canim yapan olursa bende yaparim canim

valla canım benim eşimde sağlıklı olsun fark etmez diyor ama bu ara sürekli güzelleşiyorsun diyor, erkek olunca kadının güzelleştiğini öğrenmişte

bende o beceri var canim yaparsaniz yaparim bende sizi yakından tanimak isterim şahsen bu arada allah kabul etsin canlar ; ; )))

valla ne biliyim neden etkileniyorum ama erkek giysilerinden çok kızlarınkine bakıyorum meselaD

bide ben tatilde hamile kaldım deniz havuz girmediğim şey yoktu:))
gün boyu sudaydım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…