şimdi öğlen ilaçlarımı içicem başım fırfır dönecek içim bi değişik olcak sonra uyumadan böle bi gari yatcam şuurum yerinde gözüm kapalı şu 3 gün bir geçse inşallah birdaha gerek kalmaz içmeme:)
şimdi öğlen ilaçlarımı içicem başım fırfır dönecek içim bi değişik olcak sonra uyumadan böle bi gari yatcam şuurum yerinde gözüm kapalı şu 3 gün bir geçse inşallah birdaha gerek kalmaz içmeme:)
ayy inşallah güzelim yaa bir daha hiçç bişeye ihtiyacın olmazz....bulaşık makinasında en iyisi fairy tablet bence çok süper temizliyor bir de ben parlatıcı yerine sirke kullanıyorum bir de ayda bir olmak üzere deterjan koyduğum yere domestos koyuyorum 1 tatlı kaşığı kadar:)
ayy inşallah güzelim yaa bir daha hiçç bişeye ihtiyacın olmazz....bulaşık makinasında en iyisi fairy tablet bence çok süper temizliyor bir de ben parlatıcı yerine sirke kullanıyorum bir de ayda bir olmak üzere deterjan koyduğum yere domestos koyuyorum 1 tatlı kaşığı kadar:)
inşallah gerek kalmaz canım, içtiklerin yarar da yeter sana inşallah
parlatıcı olarak bende sirke kullanıyorum domates ne işe yarıyo
kıs domates değil domestos:)))))) parlatıyor ve özellikle bardaklardaki kahverengileşmeyi önlüyor....ayyyy acıktım bu arada:))))
fazey bak gebelik takviminde neler yazıyor .ben bu radyasyondan çok korkuyorum burdanda çıkamıyorumrabbim korusun yaaaaaaaaa
kızlar aklıma ne geldi şöle kafa olanlar bir binada otursaydık ne süper olurdu yaniiii ya:)
merhaba hanımlar.siteye bugün üye oldum.şubat 2014 annelerinden biri olacağım Allah izin verirse...on yaşında bir kızım var .biraz geç oldu ikinci çocuk için ama hayırlısı bakalım.sizlerle yazışmak keyifli olacak.
kızlar aklıma ne geldi şöle kafa olanlar bir binada otursaydık ne süper olurdu yaniiii ya:)
canım o dedikleri alışveriş merkezlerindeki kontrol yerlerinden geçmekle ilgili diyorum, hem hayatımız öyle bir hal aldıkı radyasyon olmayan yer yok çalıştığım yerde 5 tane bilgisayar var bir oda geresini sen düşün canım,
valla güzel olurdu canım ama ben anca akşamları size katılabilirdim siz yine ben gelene kadar kaynatırdınız o zaman eskiyi okuyup neler konuştuğunuzu da anlayamazdım öyle olunca da birinin bana özet geçmesi gerekicekti ama güzel olur du
ayyy akşama kadar muhabbet:))))) ama hepimiz bir koltukta serilip dururduk heralde:))) kadınlar kahvesi gibi akşam kocaların önüne suyunu yemini verdiğimiz gibi yine toplanırdık:))))))))))
merhaba hanımlar.siteye bugün üye oldum.şubat 2014 annelerinden biri olacağım Allah izin verirse...on yaşında bir kızım var .biraz geç oldu ikinci çocuk için ama hayırlısı bakalım.sizlerle yazışmak keyifli olacak.
okey falan atardık yaaaaaaaaaaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?