2014 Şubat Anneleri

geldiimmm:))) ayyy kroniik demekki ilişki sonrasındaki yatışa bağlıysa benimkinin erkek olması gerekir:))) iyice koşsun spermler diye ayaklarımı bilem havaya kaldırdım da yarım saat yattım öyle ama son hafta nasıl olsa tutmaz bu hafta diye hemen kalktım:)

kızlar 4 rekaatı ayağımı uzatarak kıldım bacağım çok ağrıdı şimdide kramp grio kasıklara mecbur kalmadıkça sandalyede kılamayın yazıodu ama napim artık diğerlerini sandalyeye geçtim rabbim kabul etsin inşallah

Şimdi hangisinde hamile kaldın acaba Kız olanlar daha çabuk tutunuyormuş rahime o yüzden eğer bekleme olmazsa kız bekleme olursa erkek olma ihtimali yüksek oluyormuş

slm kızlar bişey sorcam bulaşık makinanıza hangi ilacı kullanıyosunuz ben tablet kullanıyorum çok kokuyo gibime geliyo kokmayan varmı acaba

valla ben sandalyede kılıyorum tedbir amaçlı Allahım kabul etsin inşallah.....ben ilk başlarda kendimi acaip çirkin görüyordum ama artık güzel görüyorum bir de eşim de kıs sen güzelleştin diyor:)))

oğlan anası bişi diyimmi zaten sende oğlan anası olacak tip var bence bana öle geldi:)

şimdi öğlen ilaçlarımı içicem başım fırfır dönecek içim bi değişik olcak sonra uyumadan böle bi gari yatcam şuurum yerinde gözüm kapalı şu 3 gün bir geçse inşallah birdaha gerek kalmaz içmeme:)

slm kızlar bişey sorcam bulaşık makinanıza hangi ilacı kullanıyosunuz ben tablet kullanıyorum çok kokuyo gibime geliyo kokmayan varmı acaba

canım benimde öyle oluyordu sonra birinden duydum limon koy içine diye ve sıklıkla değiştir, koydum ondan sonra hep güzel güzel limon kokuyor içine öyle sağlam limonu da koymuyorum salataya sıktıktan sonra atmıyorum koyuyorum sepeti iyi geliyor istersen bir dene

şu koku önleyici tabletleri koyuyorum onlarda daha bete roluyor haaa:) acaip pis kokuyor canım acaip limon istiyor ama teyzem çok sıkı tembihledi limon aspirin yeme die

bende yapıyorum arada onu ama acaba ilaçmı çok yoğun bilemedim hemde tablet deterjandan hiç memnun kalmadım bitsin diye bekliyorum sıvı alcam o daha iyidir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…