bende o kadar büyüme olmadı sadece az birşey...ağrı da yok ama bir tanesi ara ara sızlıyor...kaşınma da yok şükür :) ya bu arada bu topiğe bakan bir sürü kişi var bir tek ikimiz yazıyoruz:)
bende onu diyecektim şimdi bakan bir sürü insan var sen ben spse ve fadikk en çok yazanlar, ya ben burada zaman geçirmekten gerçekten çok hoşlanıyorum sizin yazıştığım zaman içim rahatlıyor, dün uzak kaldım diye nasıl üzülmüştüm, umarım hep böyle güzel bir şekilde devam eder
ayyy inşallah yaa aslında korkuyorum birimize birşey olacak diye....ben ilk başlarda bulantıdan çok giremiyordum ama şimdi girecek kadar iyiyim çok şükür ve ben de aynen senin gibi burad konuştukça rahatlıyorum:))) bazen acaba diyorum bu kadar çok yazdğımız için gıcık olanlar oluyormudur??? gasbediyoruz topiği nerdeyse:)))
kimseye engel olmuyoruz ki canım yazmak isteyen herkeze burası açık biz konulara daha fazla yazdığımız için hakimiz o kadar, ben sadece çalıştığım için giremiyorum canım gündüzleri ama akşamları o açığı kapatıyoruz allah şükür, burası çok güzel yaşadığımız şehrin, yaptğımız mesleğin yada yaşımızın hiç önemi yok şu an burada hepimiz sadece anne adayıyız allahın izniyle , katılmak isteyen herkeze açık yani hem sen gönlünü ferah tut senin yazmana gıcık olan kimse yoktun emin ol
evet çok doğru söyledin güzelim,yaşımız kaç olursa olsun ve nerde yaşarsak yaşayalım biz anne adayıyız...sizin gibi cici anne adaylarıyla bu heycanı paylaşmak o kadar güzel ki rabbim hem bizim hem bebğimizin sağlığını bozmaz inşallah...ben şimdi çıkıyorum eşim sesleniyor ya da ilgi istiyor:)))) akşama burdayım inşallah:)))) öpüyorum seni çok...
çok sıcak hava zaten halsizim
canım hepimiz aynı dertten yakınıyoruz, ama çoğu gitti azı kaldı inşallah kışın rahat ederiz
Kız olma ihtimali yüksek o halde.
geldiimmm:))) ayyy kroniik demekki ilişki sonrasındaki yatışa bağlıysa benimkinin erkek olması gerekir:))) iyice koşsun spermler diye ayaklarımı bilem havaya kaldırdım da yarım saat yattım öyleama son hafta nasıl olsa tutmaz bu hafta diye hemen kalktım:)
maşallah canım ya
zaten genelde öyleymiy diye duymuştum canım biri daha büyük oluyormuş, ya benim göğüsler aldı başını gitti acayip şiştiler ve çok ağrı yapıyor taşıyamıcakmışım gibi geliyor bana birde uçlarında sivilce gibi şeyler çıktı acayip kaşındııyor
yaşasın benim gibi birini buldum yaaaa:)kız aynen ya hiçbişeye sığmıyor t shrtlerden falan çok kötü ya aynen bişiler çıktı çok kaşınıyorr
merhaba arkadaslar uzun suredır takıp edyordum sonunda ulastım szlere...
bende anlam veremedim canım benim göğüşlerim o kadar büyük değildir ama şimdi görmen lazım kilo da almadım başka bir yerimde şişme falan da yok ama
bende kilo almadım ama canım aşırı bir şişkinliğim var kıyafetlerim olmuyor ama en çok belirgin olan göğüslerim
kilo almadan biz böyleysek kilo alınca artık nasıl oluruz canım ya inşallah daha fazla şişmezler
arkadaslar aksam uzerı olunca hafıften atesım cıkıyor halsızleşiyorum szlerede oluyor mu? 3 4 gundur boyle...:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?