2014 Şubat Anneleri

bende o kadar büyüme olmadı sadece az birşey...ağrı da yok ama bir tanesi ara ara sızlıyor...kaşınma da yok şükür :) ya bu arada bu topiğe bakan bir sürü kişi var bir tek ikimiz yazıyoruz:)

bende onu diyecektim şimdi bakan bir sürü insan var sen ben spse ve fadikk en çok yazanlar, ya ben burada zaman geçirmekten gerçekten çok hoşlanıyorum sizin yazıştığım zaman içim rahatlıyor, dün uzak kaldım diye nasıl üzülmüştüm, umarım hep böyle güzel bir şekilde devam eder

ayyy inşallah yaa aslında korkuyorum birimize birşey olacak diye....ben ilk başlarda bulantıdan çok giremiyordum ama şimdi girecek kadar iyiyim çok şükür ve ben de aynen senin gibi burad konuştukça rahatlıyorum:))) bazen acaba diyorum bu kadar çok yazdğımız için gıcık olanlar oluyormudur??? gasbediyoruz topiği nerdeyse:)))

kimseye engel olmuyoruz ki canım yazmak isteyen herkeze burası açık biz konulara daha fazla yazdığımız için hakimiz o kadar, ben sadece çalıştığım için giremiyorum canım gündüzleri ama akşamları o açığı kapatıyoruz allah şükür, burası çok güzel yaşadığımız şehrin, yaptğımız mesleğin yada yaşımızın hiç önemi yok şu an burada hepimiz sadece anne adayıyız allahın izniyle , katılmak isteyen herkeze açık yani hem sen gönlünü ferah tut senin yazmana gıcık olan kimse yoktun emin ol

evet çok doğru söyledin güzelim,yaşımız kaç olursa olsun ve nerde yaşarsak yaşayalım biz anne adayıyız...sizin gibi cici anne adaylarıyla bu heycanı paylaşmak o kadar güzel ki rabbim hem bizim hem bebğimizin sağlığını bozmaz inşallah...ben şimdi çıkıyorum eşim sesleniyor ya da ilgi istiyor:)))) akşama burdayım inşallah:)))) öpüyorum seni çok...

selam şubat annelerigebeliğiniz nasıl geçiyor:26:benim iki haftadır bulantım çok fazla yemekte yiyemiyorum...tansiyonum çok düşüyor haliyle...10 a 4.2 çok halsizim

inşallah görüşürüz canım bende seni öpüyorum dikkat kendine bebeğine hadi şimdilik değişiklik yapılım birde kocana

Kız olma ihtimali yüksek o halde.

maşallah canım ya

valla kızlar ben bir sene ayakları dik, yap yat, sallan çalkalan hertürlü metodu denedim
kloemen kullandım
çatlatma iğnesi vuruldum
günleri kovalayıp kocamın peşinden koştum
ağladım yakardım olmadı
yok suya girme yok ayağa kalkma yok doğru pozisyon yaptım da noldu olmadı:)
en son saldık tatilde canımız isterse oldu oyle yat bekle salla çalkala suya değme olayına dikkat etmedim
zaten diodum olmuo beni aşılama paklar artık diyordum ki
olmuş
yani Allah nasip etti ise istersen havada yap oluomuş
Allahın işi takdiri
Allahım sağlıklı sıhhatli bir bebek versinde gerisi teferruat

Son düzenleme:
Merhaba herkese 2 haftalık tatilim biraz iyi biraz kötü bir şekilde bitti
1 hafta harika geçti ilk 3 gün özellikle mükemmeldi kusma bulantı falan hiç yoktu.
son zamana 1 kez oldu
tatil dönüşü ise hastanelik oldum su içsem kusuyordum 3 gün serum taktılar. kum döküyormuşum bu da bulantı yaparmış.
bol bol su ile dökmem lazım sancı çekmemem gerekliymiş .
bebek çok iyi bahane ile onu da gördük kocaman olmuş 16 mm di 3 hafta sonra yine muayene ye çağırdı
emedur a devam kan ilacını da mecburi içeceğim pazartesi iş başı inşallah daha iyi olurum
10ç haftamızı bitiriyoruz.

Son düzenleme:

yaşasın benim gibi birini buldum yaaaa:)kız aynen ya hiçbişeye sığmıyor t shrtlerden falan çok kötü ya aynen bişiler çıktı çok kaşınıyorr

yaşasın benim gibi birini buldum yaaaa:)kız aynen ya hiçbişeye sığmıyor t shrtlerden falan çok kötü ya aynen bişiler çıktı çok kaşınıyorr

bende anlam veremedim canım benim göğüşlerim o kadar büyük değildir ama şimdi görmen lazım kilo da almadım başka bir yerimde şişme falan da yok ama

bende anlam veremedim canım benim göğüşlerim o kadar büyük değildir ama şimdi görmen lazım kilo da almadım başka bir yerimde şişme falan da yok ama

bende kilo almadım ama canım aşırı bir şişkinliğim var kıyafetlerim olmuyor ama en çok belirgin olan göğüslerim

arkadaslar aksam uzerı olunca hafıften atesım cıkıyor halsızleşiyorum szlerede oluyor mu? 3 4 gundur boyle...:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…