2014 Şubat Anneleri

yok canım bamyayı hiç sevmem, ama bir sarma olaydı hayır demezdim , bu akşam annemlere iftara gidicez inşallah yapmıştır

ohhhhhhhhhhhhhhh afiyet olsun.kocamı yalvar yakar ev süpürmeye razı ettim sadece salon ve mutfakta olsa içerilere ellemicek onada şükür.gözüme batıo yaaaaaaaaaaaaa

ohhhhhhhhhhhhhhh afiyet olsun.kocamı yalvar yakar ev süpürmeye razı ettim sadece salon ve mutfakta olsa içerilere ellemicek onada şükür.gözüme batıo yaaaaaaaaaaaaa

dua edin de yapmış olsun kızlar , valla kocamdan allah razı olsun hiçbirşey yaptırmıyor, geçen sizinle konuşurken uyuya kalmışım, adam oruçlu beni kaldırmamış kalkmış sofrayı kurmuş herşeyi hazırlamış saolsun ev işlerinde de öyle inşallah hepimizin ki böyle olur da rahat ederiz zaten işimiz zor bir de onlarla uğraşmak zor olurdu sanırım

maşallah canım benimki çok nazlanarak yapıo :):) ite ite yalvara yalvara.dursun tertemiz dio:)

maşallah canım benimki çok nazlanarak yapıo :):) ite ite yalvara yalvara.dursun tertemiz dio:)

ona bakarsan hepsi öyle canım ama ben yapmaya kalkınca bizimki dayanamıyor kalkıp yapıyor artık alıştı yani dursun temiz yada sonra temizleriz falan demiyor ama başta aynısıydık biz de bir de ben çalıştığım için bebekten önce alışmıştık biz bu yardım işine

ayyy benimki de yapıyor ama biraz tembel hem ben de kıyamıyorum....sadece bulaşıkları ve yemekleri hallediyor...ama senin kocanın maşallahı varmış canım yaaa bu devirde öyle tozu görünce dayanamayıp iş yapan erkek varmıymış:)))

biraz zor oldu canım ama sonun da bu hale geldi, bende çok rahatladım, geçen annem geldi evi temizlemeye o da bize yardım etti saolsun öyle ben yapmayayım siz yapın havası hiç yoktur bitanedir kız benim kocam gerçi herkezinki öyle ama olsun

maşallah kız kocana o zaman ben de benimki çok yardımcı zannediyordum meğersem analar ne kocalar doğurmuşlar:))))) kıs bu arada benim göğsümün biri daha büyük ve acıyor sende de böyle mi?

maşallah kız kocana o zaman ben de benimki çok yardımcı zannediyordum meğersem analar ne kocalar doğurmuşlar:))))) kıs bu arada benim göğsümün biri daha büyük ve acıyor sende de böyle mi?

zaten genelde öyleymiy diye duymuştum canım biri daha büyük oluyormuş, ya benim göğüsler aldı başını gitti acayip şiştiler ve çok ağrı yapıyor taşıyamıcakmışım gibi geliyor bana birde uçlarında sivilce gibi şeyler çıktı acayip kaşındııyor

bende o kadar büyüme olmadı sadece az birşey...ağrı da yok ama bir tanesi ara ara sızlıyor...kaşınma da yok şükür :) ya bu arada bu topiğe bakan bir sürü kişi var bir tek ikimiz yazıyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…