2014 Şubat Anneleri

NERDEYSE SIKINTIDAN KAFAYI YEMEK ÜZEREYDİMKİ SONUNDA KOCAM BUHRANLARA GİRMEME SEYİRCİ KALMADI 14Ü ADET GÜNÜM ONDAN MIDIR BİLMEM MENOPOZLU KADINALR GBYİM SOYUNUM KENDİMİ ORDAN ORAYA ATIYORUMASABİYİMÇATACAK YER ARIYORUM sinirden ölücem bugün evimi temizledim kocikimde ilgilendi benle ohh biraz rahat ettim şimdide yemege götürcek ordanda bahcede çay içicez sonra markette gezicez sonrada teraviye gidicez birlikte ohh düşüncesi bile rahatlatıyo gezmenin

bu gün bayağı aktifsin canım allah bozmasın inşallah

kızlar bizde dışarıdaydık kızımın bezi bitmişti gittik aldık manayla gezdik derken yolda geliyoruz arkamdan bişey saldırdı ismimle seslenerek eşimle dona kaldık tanıdık biri aklınca şaka yapacakmış ben o an nerdeyse bayılıyordum napıyosun hamileyim bilmiyomusun karnıma kasığıma ağrılar girdi fenalaştım yığılıcaktım olduğum yere ilkkez bu kadar korktum bu abuk şakalardan sonra toparladım iyiyim ama çok kötüydü ya nasıl bir şaka bu

aman canım yaa..benımde en korktugum sey o...brz panık atagım..evde bıle esım yanıma gelırken uzaktan seslenır once...bırden arkamda olunca ödüm patlıyor

yok canım yok kendi adıma konuşayım çok yazamasam da şöyle bir hızlıcana okuyup geçmek özellikle güzel haberler almak çok hoşuma gidiyor.bazende tecrübe ediniyoruz.herkes okuyucu olsa topiğimiz olmaz.

canım ben kaçar saat ilerledi biraz, bu gün kimse gelmicek sanırım yarına görüşürüz inşallah, gelen arkadaşlar ben yokken çok kaynatmayın lütfen

canım bende her yıkamada tablet dışında domestos döküyorum hem daha iyi temizliyor hemde parlatıyor, limonda gerçekten o pis kokosunu alıyor

öncelikle herkese iyi akşamlar yazdıklarınızı gçrünce dayanamadım birşeyler eklemek istedim, doktorum programına katılan bir uzman bulaşıklarda kesinlikle ve kesinlikle çamaşır suyu kullanmayın durulanmıyor dedi, çamaşır sulu tabletler hele asla kullanmayınn dedi, çamaşırlarınızda bile mümkün mertebe kullanmayın durulanmadığı gibi vücudun bağışıklık sistemini , doğal yapısını bozuyorusnuz dedi. çamaşır kısmı zor ama ben bulaşıklarıma kullanmıyorum. hele şu su tasarruflu makineler nedeni ile bulaşıklarınız çamaşırlarınız yeterince durulanmadan çıkıyor makineden dedi

geçen bir uzmanda yumuşatııcı kimyasal bir maddedir ve asla durulanmaz dedi, bu nedenle ben artık yumuşatıcıyı da mümkün mertebe çok azcık kullanıyorum.

valla ne kullanmamız gereketıgını de bı bılsek...bır de bu donemlerde kokulu deterjanlar da bzm ıcın zararlı değil mi..annem aman karıstırma deyıp duruyor:44:

selammmmm hamişlerrr

çok mutluyum yemeğe gittik gezdik sonra özdilegin mescidinde namazımızı hatta teravimizide kıldık sonra çimlerde halımızı serip oturduk cıkmadan cay demlemiştim termusa ohh oturduk çekirdegimizi citkletip karagöz hacivat semazen gösterilerini izledik sonra marketinde gezdik biraz aklımda benim hep bebeğime bi kitap oluşturmak vardı senelerdir çogu kez başlamıştım hep doktara gittigimi bu sefer olucanı sonra büyük hayal kırıklıkları ve aglamalar hevesim kaçmıştı hep hüüznlü kötü şeyler yazdıgımı farketip yırtıp attım çogunu ... kötü anılar şimdi rabbim çok güzel bişey armagan etti bize ve aklımda içimde kalan o şeyi yapmak vardı yavrıuma o içimdeyken hissettiğim herşeyi yazmak onu ne kadar sevdigimizi bilmesini istedim ... aklımda güzel bi dogum hikayesi kitapları vardı belki görenler olmuştur biraz pahalı onlar 50-100tl arası sanırım ama hani şu eskiden anı yazdırdıgımız kilitli defterler varya ondan gördüm bu akşam ve hayal ettiğim şeyi görmüş gb oldum hoşuma gitti aldım ilk kapagında fotoraf cerçevesi var 2 utrasyon fotorafımız vardı bebegimin hemen onları koydum cnaım benim şimdi ilk doktora gittiğimiz gündekileri felan yazıcam bundan sonrada herşeyi yazıcam ilerde inşallah birlikte okuruz bebeğimle...

belkis izde böyle bişi yapmak istersiniz diye paylaşmak istedim

bursada olanlar için söylüyeyim özdilekten restoran bölümündeki oyuncak çı kırtasiye bölümü varya ordan çok uyguna aldım 7küsür 8 tl ilgilenirseniz yazayım dedim

çoook gzelmıs canımm...heepp gzel seyler yazarsn ınsallh...benımde aklımda carsya ılk gttgmde alacam ınsallh

çoook gzelmıs canımm...heepp gzel seyler yazarsn ınsallh...benımde aklımda carsya ılk gttgmde alacam ınsallh

inşallah cnaım kötü bişey olmasın artık korkularımız dinsin tadını cır-karalım öyle özeniyorumki şu 3 aylık hamşile oldugunu ögrenip rahat rahat doguranlara ... ben 3 haftalıkken ögrendim çok şükür 8haftamız bitti 2 aylık olduk bu günlerime şükürler olsun hiç tatmadıgım hep özlemini çektigim günleri yaşıyorum rüya gb mucizem inşallah rabbim hepimizn bebekelrini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…