NERDEYSE SIKINTIDAN KAFAYI YEMEK ÜZEREYDİMKİ SONUNDA KOCAM BUHRANLARA GİRMEME SEYİRCİ KALMADI14Ü ADET GÜNÜM ONDAN MIDIR BİLMEM MENOPOZLU KADINALR GBYİM SOYUNUM KENDİMİ ORDAN ORAYA ATIYORUM ASABİYİM ÇATACAK YER ARIYORUM sinirden ölücem bugün evimi temizledim kocikimde ilgilendi benle ohh biraz rahat ettim şimdide yemege götürcek ordanda bahcede çay içicez sonra markette gezicez sonrada teraviye gidicez birlikte ohh düşüncesi bile rahatlatıyo gezmenin
kızlar bizde dışarıdaydık kızımın bezi bitmişti gittik aldık manayla gezdik derken yolda geliyoruz arkamdan bişey saldırdı ismimle seslenerek eşimle dona kaldık tanıdık biri aklınca şaka yapacakmış ben o an nerdeyse bayılıyordum napıyosun hamileyim bilmiyomusun karnıma kasığıma ağrılar girdi fenalaştım yığılıcaktım olduğum yere ilkkez bu kadar korktum bu abuk şakalardan sonra toparladım iyiyim ama çok kötüydü ya nasıl bir şaka bu
ayyy inşallah yaa aslında korkuyorum birimize birşey olacak diye....ben ilk başlarda bulantıdan çok giremiyordum ama şimdi girecek kadar iyiyim çok şükür ve ben de aynen senin gibi burad konuştukça rahatlıyorum:))) bazen acaba diyorum bu kadar çok yazdğımız için gıcık olanlar oluyormudur??? gasbediyoruz topiği nerdeyse:)))
kıs domates değil domestos:)))))) parlatıyor ve özellikle bardaklardaki kahverengileşmeyi önlüyor....ayyyy acıktım bu arada:))))
iyiyim canim sen nasılsın bilmiyorum ki arkadaslar müsait degil heralde bu aksam
iyi valla canım ne olsun eşimle televizyon izliyoruz, öyle herhalde canım ondan kimse yok
nasıl gidiyor hamilelik canim
canım ben kaçar saat ilerledi biraz, bu gün kimse gelmicek sanırım yarına görüşürüz inşallah, gelen arkadaşlar ben yokken çok kaynatmayın lütfen
domestosu hep yani sık sık döküyorum kapağa zaten ama bilemedimki .inşalalh canım yaaaaaaaaaaaaaa.fairy bende kullandım ama hatırlamıyorum bir ekşını var mıydı:)ama o fincanların içinde çay lekesi bırakmıştı evet hatırladım şimdi...
canım bende her yıkamada tablet dışında domestos döküyorum hem daha iyi temizliyor hemde parlatıyor, limonda gerçekten o pis kokosunu alıyor
selammmmm hamişlerrr
çok mutluyum yemeğe gittik gezdik sonra özdilegin mescidinde namazımızı hatta teravimizide kıldık sonra çimlerde halımızı serip oturduk cıkmadan cay demlemiştim termusa ohh oturduk çekirdegimizi citkletip karagöz hacivat semazen gösterilerini izledik sonra marketinde gezdik biraz aklımda benim hep bebeğime bi kitap oluşturmak vardı senelerdir çogu kez başlamıştım hep doktara gittigimi bu sefer olucanı sonra büyük hayal kırıklıkları ve aglamalar hevesim kaçmıştı hep hüüznlü kötü şeyler yazdıgımı farketip yırtıp attım çogunu ... kötü anılar şimdi rabbim çok güzel bişey armagan etti bize ve aklımda içimde kalan o şeyi yapmak vardı yavrıuma o içimdeyken hissettiğim herşeyi yazmak onu ne kadar sevdigimizi bilmesini istedim ... aklımda güzel bi dogum hikayesi kitapları vardı belki görenler olmuştur biraz pahalı onlar 50-100tl arası sanırım ama hani şu eskiden anı yazdırdıgımız kilitli defterler varya ondan gördüm bu akşam ve hayal ettiğim şeyi görmüş gb oldum hoşuma gitti aldım ilk kapagında fotoraf cerçevesi var 2 utrasyon fotorafımız vardı bebegimin hemen onları koydum cnaım benimşimdi ilk doktora gittiğimiz gündekileri felan yazıcam bundan sonrada herşeyi yazıcam ilerde inşallah birlikte okuruz bebeğimle...
belkis izde böyle bişi yapmak istersiniz diye paylaşmak istedim
bursada olanlar için söylüyeyim özdilekten restoran bölümündeki oyuncak çı kırtasiye bölümü varya ordan çok uyguna aldım 7küsür 8 tl ilgilenirseniz yazayım dedim
Eki Görüntüle 754792 Eki Görüntüle 754793 Eki Görüntüle 754794
çoook gzelmıs canımm...heepp gzel seyler yazarsn ınsallh...benımde aklımda carsya ılk gttgmde alacam ınsallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?