2014 Şubat Anneleri

normaldir o zaman canim sikma kendini iyi ol

inşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız böle nasıl geçecek bizim 9 ay varya hepimiz psikolojik tedavi göreceğiz sonunda töbe töbe .ay öle oldu ay böle oldu dışardan bakan olsa:)ben olsam kınardım yani:)rabbiime emanet inşallah yaaa

kız nerden bileyim onu içiyoruz diye daha çok uyunuyor biliyordum ben.ayyyyyyyyy hapşurunca çok gcık oluyorum yaaaaaaaaaaa hapşurmasak öksürmesek yavruma depsem oluyor:)

Senin ilaç etkisini bıraktıktan sonra gösterecektir belki

araştırdım son aylarda olmazsa bebeğe zararı yokmuş:) o zaman erken doğum olabiliyormuş.ALLAH IMA emanet:)

evet canim hepimiz bebeğimizle allaha emanetiz

hadi bakalım inşalalh canım yaaaaaaaaaaaa kıskanıyorum valla uyuyanları:)gece 1 gbi yattım 3 te uyandım 6 ya kadar dön dur sonra 8 de geri uyandım öle bi geceler işte:)

Offf öyle uyan uyu insan hiç bir şey anlamıyor uykudan. Biz dün eşimle bebek odası bakmaya gittik.Görmemişin çocuğu olmuş misali

Offf öyle uyan uyu insan hiç bir şey anlamıyor uykudan. Biz dün eşimle bebek odası bakmaya gittik.Görmemişin çocuğu olmuş misali

ayyyyyyyyy ne güzel:9 kız benim kocam istemio küçücük çocuğu yatıramayız başka yere dor ya:)sanki yan oda diyorum yok dior aslında bende çok hevesliyim oda yapmaya ama şuda varki galiba bende yatağını gene yanıma koyarım

gunaydınnnn demeye korkuyom ama:)) amma da uyumusumm....öncekı sayfalarda hapsırmaktan bahsetmıssınız...gercekten yaa bnnde gnde 6 7 kez hapşırıyom...:26: 3 gndr adet olacam zannedyom bı de kasıklarım aynı o ağrı var..szlerde de oluyo mu?

ay canım aynen dünden beri kasıklarım ağrıyor çok korkuyorum yaaa aslında benimde adet dönemim inşallah o yüzdendir .evet o hapşurmalar üzüyor beni

günaydın güzeller bugün daha kimse yok galiba:) benim geceden beri kasıklarım ağrıyor baya o yüzden uyuyamadım .inşallah hayırlı bir gün olur:)

günaydıım canıım....geçmiş olsun güzelim yaa korkma sakın ayaklarının altına yastık koyup yat...ben de akşam giremedim çok midem yandı ve kustum aksi gibi hala yanıyor midem....sabah kahvaltımı aynen kustum ve korkuyorum bu kusmalar sıklaştı((( rabbim tez zamanda hepimizin şifasınıı versin...

kusmadan korkma canım inşalalh o çok normal.benimde o kadar midem bulanıyorki keşke kussamda biraz rahtlasam o daha kötü.ama kasık ağrım korkuttu beni sende hiç oluyor mu

anaaa hapşırık bende de var:))))) ben de diyorum ki esnemek şeytandan hapşırmak Allahtan derler yaaa ondan herale ehueh nasıl salladım:))) bu arada saçlarımı kestirmek istiyorum omuzlarımda yaaa ama yakışırmı bilemiyorum çünkü şuan göğüslerimi kapatacak kadar uzunlar...

nie kestiriceksin bakalım ona göre bişi söliyim

hepımızde su sıralar kasık ağrımız olduguna gore adet donemlerımız gelmıs ondan heralde dye dusunuyom ??? ınsallah ondandr..

kusmadan korkma canım inşalalh o çok normal.benimde o kadar midem bulanıyorki keşke kussamda biraz rahtlasam o daha kötü.ama kasık ağrım korkuttu beni sende hiç oluyor mu

bugün ilk defa midem yanıyor...az önce kustum hıh dedim şimdi yanmam geçer ama hala devam(( araştıracam netten şimdi ne iyi gelir diye...yok bende kasık ağrısı olmuyor ama çooook nadir oluyor biraz yorulunca ben de bebiş büyüyor çok normal diyorum...benim kayınvaldemin 9 ay boyunca adet olacakmış gibi ağrımış kasıkları doktor ona vucudunun bebeğe tepkisi sende böyle oluyor demekki demiş...korkma yani güzelim

hepımızde su sıralar kasık ağrımız olduguna gore adet donemlerımız gelmıs ondan heralde dye dusunuyom ??? ınsallah ondandr..

ya aslında onu ben de düşündüm ve doktoruma sordum iplemedi bile:))) bu doktorlar neden bu kadar ilgisiz ya da bizler dünyadaki ilk anne adayıymışız gibi mi davranıyoruz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…