normaldir o zaman canim sikma kendini iyi ol
kız nerden bileyim onu içiyoruz diye daha çok uyunuyor biliyordum ben.ayyyyyyyyy hapşurunca çok gcık oluyorum yaaaaaaaaaaa hapşurmasak öksürmesek yavruma depsem oluyor:)
Senin ilaç etkisini bıraktıktan sonra gösterecektir belki
inşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız böle nasıl geçecek bizim 9 ay varya hepimiz psikolojik tedavi göreceğiz sonunda töbe töbe .ay öle oldu ay böle oldu dışardan bakan olsa:)ben olsam kınardım yani:)rabbiime emanet inşallah yaaa
hadi bakalım inşalalh canım yaaaaaaaaaaaa kıskanıyorum valla uyuyanları:)gece 1 gbi yattım 3 te uyandım 6 ya kadar dön dur sonra 8 de geri uyandım öle bi geceler işte:)
Offf öyle uyan uyu insan hiç bir şey anlamıyor uykudan. Biz dün eşimle bebek odası bakmaya gittik.Görmemişin çocuğu olmuş misali
gunaydınnnn demeye korkuyom ama:)) amma da uyumusumm....öncekı sayfalarda hapsırmaktan bahsetmıssınız...gercekten yaa bnnde gnde 6 7 kez hapşırıyom...:26: 3 gndr adet olacam zannedyom bı de kasıklarım aynı o ağrı var..szlerde de oluyo mu?
günaydın güzeller bugün daha kimse yok galiba:) benim geceden beri kasıklarım ağrıyor bayao yüzden uyuyamadım .inşallah hayırlı bir gün olur:)
günaydıım canıım....geçmiş olsun güzelim yaa korkma sakın ayaklarının altına yastık koyup yat...ben de akşam giremedim çok midem yandı ve kustumaksi gibi hala yanıyor midem....sabah kahvaltımı aynen kustum ve korkuyorum bu kusmalar sıklaştı ((( rabbim tez zamanda hepimizin şifasınıı versin...
anaaa hapşırık bende de var:))))) ben de diyorum ki esnemek şeytandan hapşırmak Allahtan derler yaaa ondan herale ehueh nasıl salladım:))) bu arada saçlarımı kestirmek istiyorum omuzlarımda yaaa ama yakışırmı bilemiyorum çünkü şuan göğüslerimi kapatacak kadar uzunlar...
kusmadan korkma canım inşalalh o çok normal.benimde o kadar midem bulanıyorki keşke kussamda biraz rahtlasam o daha kötü.ama kasık ağrım korkuttu beni sende hiç oluyor mu
nie kestiriceksin bakalım ona göre bişi söliyim
hepımızde su sıralar kasık ağrımız olduguna gore adet donemlerımız gelmıs ondan heralde dye dusunuyom ??? ınsallah ondandr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?