merhaba arkadaşlar kaç gündür giremiyordum bulantılarım beni mahfetti çok kilo verdim hiç birşey yiyemiyordum neyse ki bugün iyim sayfalar baya bi çoğalmış balıkesirde oturan var mı aranızda
ya benim bir arkadaşımın annesi öksürüyormuş çokça noluyor diye gitmişler doktora sen tut havadan bir kedinin tüğü bir şekilde gir midesine ve bir kitle oluşturmuş orda ameliyat oldu kadın çünkü eğer o kitle patlarsa kadın kesin ölürmüş....kedinin tüğü burundan girip beyine ulaşırsa bunun ameliyatı bile yok direk ölüm düşünün zararını....
keşke ben uyusam şimdi çünkü midem yanmaya devam ediyor(((
geçmiş olsun güzelim yaa ben de senin bulunduğun haftalarda çok beterdim şimdi daha iyiyim derken betere gidiyorumartık kusuyorum ve bugün ilk defa midem yanıyor bu daha betermiş inan bulantıyı tercih ederdim....
çok saol canım ya bende daha kusma yok inş olmaz da zaten bişey yiyemediğim için baya kilo verdim kusarsam ne olur benim halim allah yardımcımız olsun bu günler biran önce bittese iştahımız açılsa yemek yemeği çok özledim
10-11.hafta da cinsiyet öğrenilirmis aranızda. Cinsiyetini öğrenen var mi? Bir kac arkadaş hep bu haftalarda öğrenmiş
kızlar 13 haftayı bitirip 14 ten gün alırken 2 li test yaptırsam sizce geç kalmış olur muyum
canım geçmiş olsun ama zaten çok açılacak iştahlar keşke bende az zayıflasaydım bebğim sağlıklı olarak yani:)
spse canım arkadaşım kosla kir kurtarıcısı gibi zaten ben her lekede kullanırım:))) bir keresinde saçlarımı evde boyarken boyayı beyaz en sevdiğim havluma fışkırtmışım aman ne üzüldüm biraz koslaya yatırdım suda bir gün beklettim ve sonra yıkadım geçti...teşekkürler kosla dedim sonra:)))) bence uyumayı dene yoksa uykusuzluktan baş ağrın tutar söylemedi demee...
Kızlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım bende 9 haftalık hamileyim,Şubatta doğum nasipse.1 kızım var down sendromlu.
Yazıları takip ediyorumda gereksiz korkular vermeyin kendinize.
Ne yazılmış ise anlımıza o yaşanıyor o yüzden rahat olmak lazım.Benimde cok korkularım vardı 2. ye hamilelik yaşayamam diyordum ama şuan rabbim öyle bi huzur vermişki içime hiç korkum yok.Gelirsede başım üstüne diyorum. O yüzden tecrübeme dayanarak tadını cıkarın.
Umarım hepimiz sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza.
tamam bir denemk istiyorum o zaman
ne diyeceğimi bilemedim şuanrabbim hepimize sağlıklı sıhhatli,noksansız kusursuz,hayırlı evlatlar nasip eder inşallah....
Kızlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım bende 9 haftalık hamileyim,Şubatta doğum nasipse.1 kızım var down sendromlu.
Yazıları takip ediyorumda gereksiz korkular vermeyin kendinize.
Ne yazılmış ise anlımıza o yaşanıyor o yüzden rahat olmak lazım.Benimde cok korkularım vardı 2. ye hamilelik yaşayamam diyordum ama şuan rabbim öyle bi huzur vermişki içime hiç korkum yok.Gelirsede başım üstüne diyorum. O yüzden tecrübeme dayanarak tadını cıkarın.
Umarım hepimiz sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza.
Amin canım,
Bu arada 9 diye hesaplıyordum 11 cıktı :) yarın doktora gidicem kesinleşir herhalde :)
Ne yaparsak yapalim kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz.İkili test rakam olarak hatırlamıyorum ama dr dediğine göre risk cok düşüktü.Rakam olarak merak ediyorsanız bulurum kağıtlarımı hepsi duruyor cünkü.
Benim gebeliğimde herşey normal seyretti hiç bir şekilde yakalayamadılar.2'li test, 3!lü test, ense kalınlığı herşey normaldi.Zaten teyzeleri kızımı görseniz gayette normal ağır değiliz cok şükür
O yüzden bu gebeliğimde hiç bir şey yaptırmayı düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?