2014 Şubat Anneleri

merhaba arkadaşlar kaç gündür giremiyordum bulantılarım beni mahfetti çok kilo verdim hiç birşey yiyemiyordum neyse ki bugün iyim sayfalar baya bi çoğalmış balıkesirde oturan var mı aranızda

geçmiş olsun güzelim yaa ben de senin bulunduğun haftalarda çok beterdim şimdi daha iyiyim derken betere gidiyorum artık kusuyorum ve bugün ilk defa midem yanıyor bu daha betermiş inan bulantıyı tercih ederdim....

keşke ben uyusam şimdi çünkü midem yanmaya devam ediyor(((

korktum ama ben hiç yaklaşmam bile zaten ama rabbim kader ederse uçar gelir bulur valla.dert o kadar çokki kaderinde varsa rabbim korusun inşallah dertlerden taslardan bebğimizide bizide.kız gözüm kapanıyor ama biliyorumki yatsam uyuyamıyacağım ve migrenim tutcak uyku dengem bozulunca.laurana sen ilacı bitirdinmi bu arada progestanı

milletin süpürge sesleri geliyor oyyyyyyyyy hayrına benimkinide temizleseler biraz daha geçsin gene kadın alcam napim valla.ama onun peşindede çok yoruluyorum yaniii.laurana bu arada koslayı direk döktüm lekelere çıktı valla mutfak halımdaki sağol bacım öle köpük yapıp uğraşıodum kullanma talimatındaki gbi çok uğraşıodum

geçmiş olsun güzelim yaa ben de senin bulunduğun haftalarda çok beterdim şimdi daha iyiyim derken betere gidiyorum artık kusuyorum ve bugün ilk defa midem yanıyor bu daha betermiş inan bulantıyı tercih ederdim....

çok saol canım ya bende daha kusma yok inş olmaz da zaten bişey yiyemediğim için baya kilo verdim kusarsam ne olur benim halim allah yardımcımız olsun bu günler biran önce bittese iştahımız açılsa yemek yemeği çok özledim

canım geçmiş olsun ama zaten çok açılacak iştahlar keşke bende az zayıflasaydım bebğim sağlıklı olarak yani:)

Kızlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım bende 9 haftalık hamileyim,Şubatta doğum nasipse.1 kızım var down sendromlu.
Yazıları takip ediyorumda gereksiz korkular vermeyin kendinize.
Ne yazılmış ise anlımıza o yaşanıyor o yüzden rahat olmak lazım.Benimde cok korkularım vardı 2. ye hamilelik yaşayamam diyordum ama şuan rabbim öyle bi huzur vermişki içime hiç korkum yok.Gelirsede başım üstüne diyorum. O yüzden tecrübeme dayanarak tadını cıkarın.
Umarım hepimiz sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza.

spse canım arkadaşım kosla kir kurtarıcısı gibi zaten ben her lekede kullanırım:))) bir keresinde saçlarımı evde boyarken boyayı beyaz en sevdiğim havluma fışkırtmışım aman ne üzüldüm biraz koslaya yatırdım suda bir gün beklettim ve sonra yıkadım geçti...teşekkürler kosla dedim sonra:)))) bence uyumayı dene yoksa uykusuzluktan baş ağrın tutar söylemedi demee...

10-11.hafta da cinsiyet öğrenilirmis aranızda. Cinsiyetini öğrenen var mi? Bir kac arkadaş hep bu haftalarda öğrenmiş

geçmiş olsun çncelikle speedy
bebeğin cinsiyeti belli olmuo o vakitlerde
hatta benim doktorum 12. haftada bile söylemeyi doğru bulmuoruz yanılgı olabilio dedi
ama nubunun olduğu bi foto alabilirsen yorum yaoılabilir
buarada senin 2 li testin nezaman senle yakınız sanırım

kızlar 13 haftayı bitirip 14 ten gün alırken 2 li test yaptırsam sizce geç kalmış olur muyum

13+5 en son gün 14 te yapılmıoyor canım

canım geçmiş olsun ama zaten çok açılacak iştahlar keşke bende az zayıflasaydım bebğim sağlıklı olarak yani:)

çok saol canım evet açılacakmış iştahlar ama herşeyden tiksindiğim için sanki hiç birşey yiyemeyecekmişim gibi geliyor bana

tamam bir denemk istiyorum o zaman

ne diyeceğimi bilemedim şuan rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli,noksansız kusursuz,hayırlı evlatlar nasip eder inşallah....

Allah yardımcın olsun yelk... Merak ettiğimden soruyorum ikili testte risk oranı ne çıkmıştı hatırlıyor musun acaba :26::26::26:

kıslar ben çıkıyorum midem fena yanıyor,namaz kılıp kuran okuyacam şifa niyetine geçer inşallah....

ewet bnde onu merak ettım ıkılı tarama testınde neden cıkmadı ozaman nıye yaptırıyoruz bu testleri ;( bnm hıc bulantı kusmam olmadı olmuyor kıslar yaa arada bır ogurtu seklınde toplasanda 3kez ancak cıkarmısımdır endıselenmıyorum degıl hanı. ama koku hassasıyetım var ve tiksinme var herseyden sankı dunyada yıyebılcegım hıcbır yemek kalmamıs gıbı ama yınede ıstahım iyi zorla yıyebılıorum bsylerr

İkili test rakam olarak hatırlamıyorum ama dr dediğine göre risk cok düşüktü.Rakam olarak merak ediyorsanız bulurum kağıtlarımı hepsi duruyor cünkü.
Benim gebeliğimde herşey normal seyretti hiç bir şekilde yakalayamadılar.2'li test, 3!lü test, ense kalınlığı herşey normaldi.Zaten teyzeleri kızımı görseniz gayette normal ağır değiliz cok şükür
O yüzden bu gebeliğimde hiç bir şey yaptırmayı düşünmüyorum.

Ne yaparsak yapalim kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz.

aynen canım,
O Yüzden tadını çıkarın bu 9 aylık hazzı belki en fazla 3 kere yaşıycaz bu hayatta...
HER ŞEY GÜZEL OLACAK BUNA İNANIN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…