2014 Şubat Anneleri

süt ihtiyacını yoğurtla ayrandan karşılıyorsundur canım o zaman sebze yemeye çalış o zaman canım zeytinyağlı yemeklerde işe yarııyor..benim zeytinyağı dışında yağ kullanmıyorum kesnlikle...ve dışarda yada misafirlikte Ayçiçek yağı ile yapılan bi yemek yedim mi kaskatı oluyor karnım...zeytinyağı da çok işe yarıyor sabah aç karnına..

valla kızlar allah hepinize yardımcı olsun, ya bir ara benimde öyle sorunum oldu ama cok uzun sürmedi katı şeyler yemiyorum ve bolca su içiyorum o kadar iyi geliyor ki su bana anında tüm olayı çözüyor bu arada siz günde kaç litre su içiyorsunuz

Kızlarr midem çok kötü(( dün akşamdan beri ayıptır söylemesi 4 kere çıkardım, sabah bi lokma ekmek yiyim dedim büyüdü ağzımda.. Bütün gece uyumadım.. İlaç alanınız varmı emadur alsam zararı olurmu, evde de yalnızım kolumu kaldıracak halim yok, klimalı oda dışına çıkınca kötüleşiyorum çok sıcak burası(

günde en az 2 lt içmeye çalışıyorum canım hamileliğimden beri normalde çok az tüketiyordum...idrarda az bakteri çıktı o yüzden de çok içmem gerek zaten...yarın kontrol var bakalım inş kaybolmuştur bakteriler

al hemen durduğun kabahat günde 1 tane ye mutlaka ister sade al ister kayısılı olanını..

şu kadar söyleyeyim,benim lise döneminde öss ye hazırlanırken başladı kabızlık sorunum 10 günde bir çıkıyordum...babam çapaya profesörlere götürdü yine birşey olmadı ilaç aldım bana mısın demedi...5 sene sinamekiyle yaşadım ama onunda zararlı olduğunu duydum neyse üniye giderken annem almış kapıya gelen bir tanıtımcıdan dene kızım dedi ve inanın 14 gün her gün yatmadan 1 saat önce aç karnına yedim ve yapabildim:))) ama işin civcivli kısmı 14 günden sonraydı ve inanılmaz birşey normal insanlar gibi yapabilmiştim aktivya yemememe rağmen o gün bu gündür yapıyorum:)))))))))))) bazen yapamadığım oluyor ama normal karşılıyorum sonuçta tıpta haftada 3 kez yapan kabız sayılmıyor:))

Zeytinyağlı yiyorm bak onda sorn yok. Hergün mutlaka yerim. Ama benim sabah aç karnına midem çok bulanıyo ya içemem ki zeytinyağını ııyyy

ayyy sen adanadaydın.....çıkma zaten dışarı....bulantı mı var çok fena yoksa yanma mı var??? ben ilaç almadım henüz geçeceği günü bekliyorum ama mide yanmalarım tekrarlarsa doktora gidip ilaç almayı düşünüyorum....

inşallah kurtulmuşsundur canım , ben normalde içiyordum ama hamile kaldıktan sonra daha çok içmeye başladım,

Bu aktivyanın zararı olmaz dimi kızlar?

bende lise zamanında çok çektim 15 gün olduğu bile oluyodu hep sınav stresi yüzünden müshil ilacı bile içtim o rahatlatmıştı allahtan..bu activayı ilk çıktığından beri yemeye başladım imdada yetişte valla ona ihtiyacım yoktu uzun zamandır ama hamile olduktan sonra yine başladı..doktoruma danıştım o tavsiye etti çokta iyi oldu

Canım ben 1,5 litre içiyorum ama az mı içiyorum acaba diye de dert ediniyorum kendime. Neticede zorla içilen su da bir yere kadar.

Canım ben 1,5 litre içiyorum ama az mı içiyorum acaba diye de dert ediniyorum kendime. Neticede zorla içilen su da bir yere kadar.

canım doktorum ilk gittiğimde söyledi, 3 litre içmen gerekiyor diye ama o da bana çok geliyor 2-2,5 litre içiyorum yetiyor bana,yani inşallah yetiyordur

Sorma, ev bile yetiyo bulantı ara ara hep oluyodu ama arka arkaya ilk kez bu kadar çıkardım bugünlük alsam mı yoksa kafamı kaldıramcamm

ya sizler yine iyisiniz ben 3 bardak suyu anca içiyorum...çok içmeye başladığımda ise kusuyorum bu yüzden içemiyorum....ayyyy aşk-ı memnu başladııııııı:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…