ya sizler yine iyisiniz ben 3 bardak suyu anca içiyorum...çok içmeye başladığımda ise kusuyorum bu yüzden içemiyorum....ayyyy aşk-ı memnu başladııııııı:))))))))))
Sorma, ev bile yetiyobulantı ara ara hep oluyodu ama arka arkaya ilk kez bu kadar çıkardım bugünlük alsam mı yoksa kafamı kaldıramcamm
maşallah yaa 2,5 litre çok çok iyi bence
Kızlarr midem çok kötü(( dün akşamdan beri ayıptır söylemesi 4 kere çıkardım, sabah bi lokma ekmek yiyim dedim büyüdü ağzımda.. Bütün gece uyumadım.. İlaç alanınız varmı emadur alsam zararı olurmu, evde de yalnızım kolumu kaldıracak halim yok, klimalı oda dışına çıkınca kötüleşiyorum çok sıcak burası (
bayılıyorum canım senin şu dizilerine... :)))
ya sizler yine iyisiniz ben 3 bardak suyu anca içiyorum...çok içmeye başladığımda ise kusuyorum bu yüzden içemiyorum....ayyyy aşk-ı memnu başladııııııı:))))))))))
selam canlar...ben bugün izin aldım evdeyim...2 gundur bulantı ve kusma...yemek yiyemiyorum yesem de cıkıyo....artık burnumdan geliyobasım donuyo....doktorumu aradım gidecem birazdannnn minnakımı gorcem o biraz guclu tutuyo beni.inşallah bi sıkıntı yoktur.dua edin
selam canlar...ben bugün izin aldım evdeyim...2 gundur bulantı ve kusma...yemek yiyemiyorum yesem de cıkıyo....artık burnumdan geliyobasım donuyo....doktorumu aradım gidecem birazdannnn minnakımı gorcem o biraz guclu tutuyo beni.inşallah bi sıkıntı yoktur.dua edin
evde olmak güzelmiş geçen sene evdeykende bu dizi vardı şimdi o zamanları hatırladım bütün gün yatıyordum ya ne güzeldi
bulantı kusma kasılmalardan bebek hiç zarar görmezmiş canım sıkma canını inşallah sağlıklıdır
ilk hamileliğimde bayan dr.a 8.aya kadar gidiyordum.hamileliliğm riskli olunca ben yapamam araştırmaya gitmelisin dedi.bu yüzden bayan dr. düşünmedim.özlem hanım için bilgim yok.aslında zor anlarda dr.belli oluyor.
kızlarrr mrb. hamileliğinzi son adetinizden kendinizmi hesaplıyosunuz ben devlet has. göre 8 şubat doğum,özel has. göre 23 şubat ,sağlık ocağıda 14 şubat dedi neden hepsi farklı ben hangini baz alıcam
kızlarrr mrb. hamileliğinzi son adetinizden kendinizmi hesaplıyosunuz ben devlet has. göre 8 şubat doğum,özel has. göre 23 şubat ,sağlık ocağıda 14 şubat dedi neden hepsi farklı ben hangini baz alıcam
hamilelik takviminden hesapla güzelim...son adet tarihini baz alacaksın....bir de gittiğin hastanede ultrasonda yazar kaçıncı haftada olduğun....boyuna bak bebişin bir de hangi haftayla uyumlu acaba çünkü geç döllenme de olabiliyor bazen....
canım son adet tarihin belli değil mi nasıl hepsinde farklı çıkıyor, en iyisi sürekli gideceğin doktor hangisi ise onun dediğini baz al bence
33.4 mm boyu 10+2 yazıyo bugünkü ultrason kağıdımda cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?