2014 Şubat Anneleri

allah korusun allah a emanet cnm benim dr asla dedi biz daha bişey yapmadık

ne bılım ben senı uyarmadıkca son aya kadr devam edebılırsınız dedı...zaten sık degıl haftada 1

yaa yapmayın valla iyce kardeş olduk zaten aaa

bugün evlilik yıldönümümüz eşim teraviye gitti bende namazımı teravimi kıldım

süslendim püslendimbekliyorum kocamı

yete gali bu hasret bitmeli

ne bılım ben senı uyarmadıkca son aya kadr devam edebılırsınız dedı...zaten sık degıl haftada 1

ofss haftada bir mi sık değilmi

tızım biz kocamla sadıç olduk nerdeyse el ense yapıyoruz birbirimize:13: kanka dicez artık ögreneli 1 ay oldu 1kerecik yağtık oda çok komikti yaptık denemez sanki yeni evliyiz moduna girdik :26:

yaa yapmayın valla iyce kardeş olduk zaten aaa

bugün evlilik yıldönümümüz eşim teraviye gitti bende namazımı teravimi kıldım

süslendim püslendimbekliyorum kocamı

yete gali bu hasret bitmeli

heheh yürü beee :))) kim tutar seni bacım:)))

yaa yapmayın valla iyce kardeş olduk zaten Aaa

Bugün evlilik yıldönümümüz eşim teraviye gitti bende namazımı teravimi kıldım

Süslendim püslendimbekliyorum kocamı

Yete gali bu hasret bitmeli

vuvvvvvvvvvvvvvvvvvv allah bi ömür mutlu etsin canım :) ayyyyyyyyyy ne güzellll :)allah kabuletsin

guldrme benı karnım ağryooo

hadi hepinize hayırlı geceler olsun inşallah kızlar...sahur için bi programımız vardı yarın bizimde evlilik yıldönümümüz ve de yarın doktor kontrolümüz var bebişimizi göreceğiz inş bende fotosunu kycam yarın teyzişleri...Allaha emanet olun hoşçaakalın

kuzum düsük tehditi acısından ilk 3 ay bıdıbıdı yapmayın en güzeli :)

heheh yürü beee :))) kim tutar seni bacım:)))

vuvvvvvvvvvvvvvvvvvv allah bi ömür mutlu etsin canım :) ayyyyyyyyyy ne güzellll :)allah kabuletsin

guldrme benı karnım ağryooo

yeni gelin gb oldum zaten ben kendime gülüyorum töbe töbe çocuk dogana kadar kocalarımızı unutcaz

zaten ben bitek şeyi anladım hani hamielyken kadınalr daha cok aldatılıyomuş ya uçkur meraklısı adamlar dayanamaz yani böyle duruma allah korusun

evet kuzum öyle ama kötü düsünme bebişin için :) o insandan insana degişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…