biraz face birazda burada takılayım bea ne yapıosunuz hanımlar
bende aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn((((((((((((((
ne olsun canım ya hava kapalı işten kaçtım geldim yatıyorum öyle valla midem eh işte idare ediyorum bi face bi burası takılıyom:))iyilik canım sen napıyon nasıl gidiyor
napıyonuz canım nasıl gidiyo
canım benim ilk haftalarda bi daha olmustu kendi doktorum da bi tedavi uygulamadı. bide afedersiniz esimle birlikte olunca oldu 2 kanamamda ama doktorum yasaklamadı ilişkiyi
Canımm aynı şey aynı sebepten dolayı benimde başıma geldi bana da yasaklamdı ilişkiyi çok sık olmadığı sürece problem yok dedi ve önlem için de progestan verdi onu içiyorum günde 2kez...artık bu gidişimde kesecekti ilacı ama tataile çıkacağız biz yollarda da bişey olmasın diye gelince keselim dedi...
Günlerimiz yakınmış annecik doktora gittin mi yakın zamanda sen :26::26::26:
Kızlar dişimi çektirmek zorunda kaldım yirmilik diş apse yapıyordu bebeğime zararı olur mu dizce dr olmaz dedi ama yinede fikirlerinize ihtiyacım var
mrb canım seninki kaç haftalık oldu. ben 2 gün önce dr a gittim 11+4 idim o zaman, benim de dolgum düşmüştü onun için sordum dr a 3 ay dolunca yaptırabilirsin bir sorun olmaz dedi.
Selam 2013 şubat annesiyim. ne zamandır KK girmiyorum. Nostalji yapıp sizi okumak istedim. senin mesajını görünce de sırf cevap yazmak için girdim. Hemen kaçacağım:) Ben Şubat ayında Epidural sezaryen oldum (belden aşşa) komşunun bahsettiği durum ben de de olmuştu. henüz ameliyat başlamamıştı ve tepedeki ışığa karnımın yansıdığını gördüm o anı izleyemeyeceğim için de dr lardan rica ettim biraz açısını değiştirdiler:) hepsi bu. Senin arkadaşın seni biraz korkutmuş, kesmeler falan gerek yokmuş bunları anlatmasına ameliyat bu tabi keseceklerilk bebeğim olasına rağmen çevredeki kıskanç hatunlar benim sezaryen ameliyatında kararlı olmamı çekemediler iyiki de olmuşum düğün gibiydi ayyyyyyy çoook kötü diyenleri burdan yalanlıyorum bizzat kendim doğumun ertesi sabahı kalktım makyajımı yapıp kızımı kucağıma aldım ve koridorda turladım doktorum beni görünce pozitif hasta da bir başka oluyo canım dedi ve harikasın dedi.:) dokunma dışında bir şey hissetmedim ve o süreyi film gibi yaşadım. hatta fotoğraflarda makyajlı falan gülümsüyorum, bebek gelene kadar tabi sonra koverdim ben de duygusal anlar başladı.. Sizi takipteyim hanımlar tadını çıkartın. Çok keyifli 9 ay diliyorum hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?