2014 Şubat Anneleri

ekim
canım zaten çektirmişsin dişini geçmiş olsun
doktora danışmışsındır diye düşünüyorum.
benim kabızlığımda bile doktor mecbur kalmaıkça ilaç alma dedi
bu dönemde önermiyor benim doktorum bi kendi doktoruna danış istersen
şimdi biz iç deriz bişi olur kimse vebal almak istemezki
kullanmadığım şeyi öneremem ben

50 mesaj hakkım dolmamış face grubuna nasıl katılcam yaaa burda kimse yok canımmmmm sıkılıyooo face adresimi buraya yazmk istemiyorummm

Cilekkizili06 yukarli mesajda yazmayı unutmuşum muhakkak yazmışındır ama geçmişi okuyamadım face grubunun adı nedir canım,

50 mesaj hakkım dolmamış face grubuna nasıl katılcam yaaa burda kimse yok canımmmmm sıkılıyooo face adresimi buraya yazmk istemiyorummm
kızlar ikinize brden yazayım dedim grup gizli oldugu için faceden bulamıyorsunuz kapalı yani sedcel kullanısı olan arkadaşımıza face adresinizi msj atıyosunuz o eklıyo sizi benim yapabileceğim bu pek anlamıyorum bu işlerden.bide herkez facede demiş bi arkadaşımız oradada kımse yok merak etmesin ramazan dolayısıyla herkez yorgun sanırım çogu uyuyo bence bende yatıcam birazdan:)

secdelin facene mesaj attım ama görmedi heralde

kızlar isteyen facede isteyen burda heryerdeyiz her zaman yan yanayız ama burayı hiç bir zaman bırakmayalım tanıştığımız yer burası.

hangi sitede okudum bilmiyorum ama bu haftada sağ kasıkta ağrı olurmuş.bended e geçen gün 3 gün sürdü.çok şiddetliyse dr.una sor mutlaka.

bende bugün sağ kasıktan kıvranıyordum normaldir diye takmadım bişey olsa kan falan olur diye demekki normalmiş

ben uzandığım zaman geçiyo ağrı.ayağa kalktımmı başlıyo,sankikaramplı adet sancısı gibi..bebeyi çok aşağıda hissediyorum ondan olabilirmi bilmiyorum..ayyy allah hepimizin yardımcısı olsun..güzel ama zor bi süreç bu hamilelik:18:

bnmde 2gundur sol kasıgımda oluyor ayakta veya yururken uzanınca gecıyor batma gıbı gaz sıkısması gıbı gergın bırde dugumlenmıs gıbı bebıs buyuyor ondan dedıler bklm Rabbım korusun yawrularımızı yarın gıdıcem drye bı bakıcam hersey yolundamı diye

sanırım yarın çarşıya çıkıcam

yupii o akdar çok bişiler almaya ihtiyacım varki anlatamam tamamen psikolojik olarak

epilasyon aletim bozuldu plipsin bayisi çarşıdaymış tühh mecburen gidicem artık gitmişkende

bayramlık güzel bi elbise almayı istiyorum bide şal eşarp alırım... aslında bide güzel bi ferece almak istiyorum daha öncehiç giymedim ama hani şu manto gb olnalardan gençlerde çok görüyorum çokta yakıştırıyorum hem püfür püfür kumaşı siyah ta olabilir başka renkleride varmış onların artık o kumaşlar yazın cok güzel yani serin tutuyo insanı artık sıgamıyorum mantolarıma hepsi dar kesim oturtmalı oldugu için ilk 2 düğme balayabiliyorum bide ondan alsam iyi olcak para kalırsa ayakkabı çanttada alırım yupii yupii

inşallah her şey yolundadır.hayırlı haberler alırsın inşallah

selam kızlar bende 2011 nisan ve 2013 subat annesiyim dünyalar güzeli bi kızım ve bi oğlum var rabbim hapiinize sağ salim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin benim iki hamileliğimde çok kolay geçti hiç şikayetim olmadı
üst üste olmasına rağmen genede hamilelik günlerimi özlüyorum tadını çıkarın bu duygunun bu arada aranızda canım arkadaşım sedam var çok şanslısınız ben sedama 9 ay doyamadım ve hala görüşüyoruz

Erkek olabilir mi diyorsun Gerçi kız erkek hiç farketmez hangisi olursa olsun çok sevineceğimiz kesin

Günaydın arkadaşlar

Günaydın Hamişler....
Nasılsınız, bebişleriniz nasıl ? Ben herzamanki gibi mide bulantısı ile uyandım, ama artık alıştım böyle yaşamaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…