Cilekkizili06 yukarli mesajda yazmayı unutmuşum muhakkak yazmışındır ama geçmişi okuyamadım face grubunun adı nedir canım,
kızlar ikinize brden yazayım dedim grup gizli oldugu için faceden bulamıyorsunuz kapalı yani sedcel kullanısı olan arkadaşımıza face adresinizi msj atıyosunuz o eklıyo sizi benim yapabileceğim bu pek anlamıyorum bu işlerden.bide herkez facede demiş bi arkadaşımız oradada kımse yok merak etmesin ramazan dolayısıyla herkez yorgun sanırım çogu uyuyo bence bende yatıcam birazdan:)50 mesaj hakkım dolmamış face grubuna nasıl katılcam yaaa burda kimse yok canımmmmm sıkılıyooo face adresimi buraya yazmk istemiyorummm
kızlar ikinize brden yazayım dedim grup gizli oldugu için faceden bulamıyorsunuz kapalı yani sedcel kullanısı olan arkadaşımıza face adresinizi msj atıyosunuz o eklıyo sizi benim yapabileceğim bu pek anlamıyorum bu işlerden.bide herkez facede demiş bi arkadaşımız oradada kımse yok merak etmesin ramazan dolayısıyla herkez yorgun sanırım çogu uyuyo bence bende yatıcam birazdan:)
belki acmamıştır daha açınca görür mutlaka canım ekler senide merak etme ben anlasam eklicemde bilmiyorum nasıl yapacagımı kapalı olduğu için bulunmuyoda:)secdelin facene mesaj attım ama görmedi heralde
belki acmamıştır daha açınca görür mutlaka canım ekler senide merak etme ben anlasam eklicemde bilmiyorum nasıl yapacagımı kapalı olduğu için bulunmuyoda:)
belki acmamıştır daha açınca görür mutlaka canım ekler senide merak etme ben anlasam eklicemde bilmiyorum nasıl yapacagımı kapalı olduğu için bulunmuyoda:)
hangi sitede okudum bilmiyorum ama bu haftada sağ kasıkta ağrı olurmuş.bended e geçen gün 3 gün sürdü.çok şiddetliyse dr.una sor mutlaka.
hangi sitede okudum bilmiyorum ama bu haftada sağ kasıkta ağrı olurmuş.bended e geçen gün 3 gün sürdü.çok şiddetliyse dr.una sor mutlaka.
ben uzandığım zaman geçiyo ağrı.ayağa kalktımmı başlıyo,sankikaramplı adet sancısı gibi..bebeyi çok aşağıda hissediyorum ondan olabilirmi bilmiyorum..ayyy allah hepimizin yardımcısı olsun..güzel ama zor bi süreç bu hamilelik:18:
bnmde 2gundur sol kasıgımda oluyor ayakta veya yururken uzanınca gecıyor batma gıbı gaz sıkısması gıbı gergın bırde dugumlenmıs gıbı bebıs buyuyor ondan dedıler bklm Rabbım korusun yawrularımızı yarın gıdıcem drye bı bakıcam hersey yolundamı diye
karnım 7-8 aylıkken popom da bir o kadar vardı ama iki oğlum var.bugün dr.a sormaya hiç cesaret edemedim doğrusu.bir ay sonra gel dedi,valla yine soramam,sağlıklı olduğunu duydum çook mutlu oldum tabiki.sormak hiç istemiyorum.ama iiki hamileliğimde de hep erkek rüyası görüyordum.allahım hepimize gönlümüzdekileri hayırlı eylesin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?