Nerden bakıcaz. Henüz forumu çözemedim kızlar..
günaydınlar herkeslere...
dün dr.a gittim ikili test için .. sıpamı da gördüm buyumuş baya
ense kalınlığına baktı burun kemiğine baktı bide kan verdim haftaya belli olurmuş..
bir ay sonra da cinsiyetini öğrenmeye gelin dedi
herhangi bir tahminde bulunmadı... ben de sormadım sağlıklı olsun da ...
ama içimden bir his erkek diyo..
evet sanırım benim göbek seninkinden büyük aslında ama içinde sadece bebek yok yağda olduğu için böyle sipsivri durmuyorçok teşekkür ederim canım ya...zayıflayınca iyice ortaya cıktı sanırım
güneş koruyucunu ihmal etme birde eve giderken falan takabilirsen şapka taksaninşallahHaftaya el öpmeye getiririm sana
Bu arada benim yüzümde kırmızı lekeler çıktıGöz çevrelerimde yoğunlaşmış şekilde
arkadaşlık isteği gönderdim canım.kabul et.profilime gir bak
ya ben de bakamadım
oh maşallah büyüdünüz iyice, bende haftaya gidicem ikili test için inş. ense kalınlığını söyledimi peki doktor ?
ölçü olarak söylemedi yada söylediyse de ben o anda duymamış olabilirim
sıpamın hareketlerini izliyodum kımıl kımıldı
sadece ense kalınlığı gayet iyi dediğini hatırlıyorum
arkadaşlık isteği gönderdim canım.kabul et.profilime gir bak
aa evet çok güzel maşallah :)sana da istek gönderdim kabul edip profilimden bakabilirsin
ben ikili testi yaptırmıcam canım.. yani down sendromuyla ilgili testi, çok arastırdım ne kesinliği var ne caresi(kötü çıksa) , kendini alıştırmak dersen ben alıştıramam kucagıma almadan, hamileliği zehir etmeye gerek yok.. çaresi olsa elbet yaptırırdım.. diger testleri de arastırıp ona göre yaptırırım..
Daha 25 yorum yapmamışım 7 yorum daha yaparsam bakabilicemAma küçük resim halinde gördüm. Senin fasülye epey belli etmiş kendini :)
kızlar göbüşlü fotomu koydum bakın kaldırayımbüyümüş mü bakın bakalım
güneş koruyucunu ihmal etme birde eve giderken falan takabilirsen şapka taksan
Maşallah canım severiz biz o göbişi... :)
jack frost. bisi sorcam kac haftaliksin. hani gobek cikmasi olurmu bu vakitlerde merak ettim. ben tombis oldugum icin bilememde normalde gobek buyurmu bu vakitte. baska buyuyenler varmi?
7 yorumu tamamlarız burda bakarsın daha kaldırmıyorumevet baya büyüdü maşallah
günaydın bende görmek istiyorum ama göremiyorum nerdeee???????????
jack frost. bisi sorcam kac haftaliksin. hani gobek cikmasi olurmu bu vakitlerde merak ettim. ben tombis oldugum icin bilememde normalde gobek buyurmu bu vakitte. baska buyuyenler varmi?
selam ;
jack _ göbek çııkmış harika :) senide aşağı da göbek :) nedense benim de öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?