2014 Şubat Anneleri

oh maşallah büyüdünüz iyice, bende haftaya gidicem ikili test için inş. ense kalınlığını söyledimi peki doktor ?

çok teşekkür ederim canım ya...zayıflayınca iyice ortaya cıktı sanırım
evet sanırım benim göbek seninkinden büyük aslında ama içinde sadece bebek yok yağda olduğu için böyle sipsivri durmuyor
inşallah Haftaya el öpmeye getiririm sana

Bu arada benim yüzümde kırmızı lekeler çıktı Göz çevrelerimde yoğunlaşmış şekilde
güneş koruyucunu ihmal etme birde eve giderken falan takabilirsen şapka taksan

oh maşallah büyüdünüz iyice, bende haftaya gidicem ikili test için inş. ense kalınlığını söyledimi peki doktor ?

ölçü olarak söylemedi yada söylediyse de ben o anda duymamış olabilirim
sıpamın hareketlerini izliyodum kımıl kımıldı
sadece ense kalınlığı gayet iyi dediğini hatırlıyorum

bencede canim. bu hafta dort hocayada danistim. kalbini hic bozma dua et. dedi. cocuk ozurlu olsa dr lar kesin dese bile. eger annenin cani tehlikede degilse. aldirmak kesinlikle yasak dedi. onun icin iyice okeyledim. yaptirmiycam.

Canlar,

Ben hamile olduğumu öğrendiğimde bebiş 5,5 haftalıktı. ilk o hafta gittim muayeneye. 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim demişti doktor ama doktordan pek memnun kalmadığımdan gitmedim. Farklı bir doktor araştırdım, buldum. Geçen hafta yurtdışındaydı. Bu haftaya sarktı. Bugün 16:30'da randevum. Çok heyecanlıyım. Bizim çirkini ilk kez görcez sayılır. Geçen sefer küçük bi noktaydı. :)

jack frost. bisi sorcam kac haftaliksin. hani gobek cikmasi olurmu bu vakitlerde merak ettim. ben tombis oldugum icin bilememde normalde gobek buyurmu bu vakitte. baska buyuyenler varmi?

Maşallah canım severiz biz o göbişi... :)

bizde seni severiz o zamn

jack frost. bisi sorcam kac haftaliksin. hani gobek cikmasi olurmu bu vakitlerde merak ettim. ben tombis oldugum icin bilememde normalde gobek buyurmu bu vakitte. baska buyuyenler varmi?

11 haftadayım canım....buyuıyenler var canım.yeni çıkmaya baslıyo artık....ben zayıf olmama bağlıyorum bu kadar çıkmasını...

Bende de biraz göbek mevcuttu ama şu sıralar iyice çıktı canım. Bende anlamadım 2 ayda ne göbeği bu fıstık kadar bebek için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…