2014 Şubat Anneleri

günaydın kızlar, benim de dün annem içime kurt düşürdü, ben kendi memleketimde oturmuyorum eşimin memleketindeyim ve bayramda da memlekete gitmeyi düşünüyoruz yaklaşık 1200 km, geçen haftaki kontrolümde doktora da sordum gidebilirsin bir şey olmaz dedi, ama benim ilk bebeğim düştüğü için annem de biraz tedirgin oluyor isterseniz yola çıkmayın kurban bayramında gelirsiniz o zaman daha büyümüş olur gibisinden düşünüyor. ben şu an 12. haftanın içindeyim bayramda 14 haftalık olucam ve kendi arabamızla gidicez, eşimde yavaş gideriz sen arka koltuğa uzanırsın diyor. sizce bi şey olur mu ki çok kararsız kaldım ama herkesi de çok özledim en son mart ayında oradaydım.

doktorun gidebilirsin demiş canım.arabanızla da gidecekseniz. 10 satte değil de 13 saatte gidersiniz yavaş yavaş....eşin de dikkatlice kullanır.bi şey olmaz inşallah.kocaman olmuş olacak o zamn annesi

Tünaydınlar güzel anne adaylarım benim az bulantılı az baş dönmeli az kusmalı bir gün olsun inşallah

Çok sevindim canım bebeğinin sağlıklı ve bıcır bıcır olmasına

iyi geceler kızlarr nasılsınız bakem:) kimsecikler yok galiba herkes face de ama ben direniyorum ve topiğime sadık kalacam:)))) her yer hamile her yer direniş:)))

Şu face olayını sevemedim ben bi türlü ya :44:

Maşallah bebişe inşallah test sonuçları da çok çok güzel çıkar canım

günaydın canlarrrr

dün neler konuşulmuş öyle...ben burdayken çıtınız cıkmıyo yaaaaaa.....ama gülmekten öldüm yani muhabbetlere

hele o _laurana_ yok mu

Günaydın canım tünaydın da olur tabi

Sorma laurana koparttı dün hepimizi burda gülmekten bu gün henüz göremedim gelir yakındır

kızlar gunaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?

12 haftalıklara soruyorum özellikle karnınıza ani giren bıçak saplanma ağrılarınız oluyormu sizinde ?

Günaydın canımmmm

Günaydın canım.Net olarak değil de bir tahminde bulunmuştur bazı doktorlar çok meraklı cinsiyet söylemeye ya

canım bişiler istiyo gibi istemiyo gibi

Al benden de o kadar.Gidderim buzdolabının başına kapağı açarım bakarııım bakarııım geri kapatır içeri gelir otururum

canım dikkatli gittikden sonra hiç birşey olmaz.bende yolculukdan korkuyordum ama ani bi vefat haberle gece gece hiç durmadan neredeyse 600km yola gittik 2gün sonra geri döndük çok şükür bişey olmadı.sen içini rahat tut gider gelirsin

yaa kızlar benim canım hiç bişi yemek istemiyo yaa aç aç geziyorum kendi pişirdiğim yemekleri yiyemiyorum

hosgeldin canım.valla ben ne istediğini buldum canımın...çiğköfte...normalde yasaktı ama oses i aradım etsiz dedi zaten etli çiğköfte yasak artık satılmıyor....2 dürüm söledim yedim...daha fazla dayanamadım napimmmm

Ne zamandır benimde canım istiyor yemiyorum korkudan

banada doktor bayrama gitmeden gel bi kontrol edelim dedi sorun yoksa gidebilirmişim bide uzun yola giderken varis çorabı giy dedi benimde 6 saat sürüyo 2 saatte bir mola veriirseniz sorun olmaz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…