baktı cnm enseye normal sağlıklı görünüyor dedi ama testi aldığımızda risk hesaplanacak o gün tekrar baktırıcam hem 1 hafta bir haftadır belki cinsiyet bilgisi verir
2014 mart anneleri basligi ne zaman acilir bilen varmi?bulamadim ben
çok kokruyorum en büyük korkum hatta.bakalım ne olacak
korkma canım herşey çok güzel olucak bebeğin çok sağlıklı sakın gereksiz olumsuzluklar kapılma
tatlım bence o anne babası beyaz olduğu için yazılmıştır.üç tür etnik grup var dünya da siyah sarı ve beyaz.sarı ilk asya grubu.ve bu üç ırkta kromozal anomali görülme ihtimaleri farklı.biyoloji öğretmeniyimordan biliyorum
geçmiş olsun arkadaşım seni düşünmekten ben de rüyalarım da bebekle uğraşır oldum,hayırlısıyla bir de sonuçları alsak.Merhaba kızlar, cvs stresinden kaç gündür foruma giremedim, çok şükür atlattım bugün, inşallah sonuçlar da güzel gelir, bebişim de bana tutunmaya devam eder..x/y kromozlarına da bakılıyormuş, bu durumda cinsiyeti en erken öğrenen ben olucam galiba.. Sağlıklı olsun da artık gerisi hiç önemli değil..
Bu arada 2 li testi üniversite hastanesinde yaptırdım ,ultrasonu perinatolog doçent yaptı, herhangi bir ücret vermedim..
inşallahhh kuzum.ilk bebek.çok sonradan gelen beebek
Ama ben sari degilim aşiri esmerim ve bir arkadaşimda asia yaziyor birinde de avrupa yaziyor
Amin kızlar inşallah sizin sonuçlarınız da güzel çıkar..bu arada benim çom yakın bir arkadaşıma erkek dediler 6. Ayda kız olduğu ortaya çıktıtam tersini çok duydum da erkek denilip kız olanı duymamıştım.. Benim dr uma kalsa ben 5. Aydan önce kesinleşmeden kesinlikle söylemiyotım demişti..
geçmiş olsun arkadaşım seni düşünmekten ben de rüyalarım da bebekle uğraşır oldum,hayırlısıyla bir de sonuçları alsak.
inşallahhh kuzum.ilk bebek.çok sonradan gelen beebek
tatlım asyalı ,zenci yada hintlide değilsin.
Ay aklim karişti şimdi benim etnik kökenim asya ise orda neden kafkas yaziyor anlayamadim şimdi :)) ne çok şeyi duşunmeye başladik yaaa
kızlar ben şimdi dr dan geldim.gelişimi bir hafta geriden geliyo galiba..geçen ay muhtemel doğum günü şubatın 9u görünüyodu şimdi 12si görünüyo. yani 12 haftalık deil 11 haftalık olmuş oluyo.bu kötü bişeymi?:18:bide dr a yalvardım neolur cinsiyetle ilgili bişeyler söyleyi çatlıcam meraktan dedim.oda yüzde 51 erkek dedi gülmekten yarıldım.zaten kızında erkeğinde olasılığı yüzde 50ha bide 2li taramayı yaptırimmi dedim.eğer yüksek risk çıkarsa aldırmak istemiyorum dedim o anda yazmakta olduğu 2li tarama testi istek formunu yırttı..ozaman yaptırma olası bir risk durumunda 6 ay boyunca üzüntüden mahvolursun dedi..ozaman sana 21.haftada ayrıntılı ultrason yaparız dedi bende ok dedim..evet kızlar anlatcaklarım bu kadar...
kızlar ben şimdi dr dan geldim.gelişimi bir hafta geriden geliyo galiba..geçen ay muhtemel doğum günü şubatın 9u görünüyodu şimdi 12si görünüyo. yani 12 haftalık deil 11 haftalık olmuş oluyo.bu kötü bişeymi?:18:bide dr a yalvardım neolur cinsiyetle ilgili bişeyler söyleyi çatlıcam meraktan dedim.oda yüzde 51 erkek dedi gülmekten yarıldım.zaten kızında erkeğinde olasılığı yüzde 50ha bide 2li taramayı yaptırimmi dedim.eğer yüksek risk çıkarsa aldırmak istemiyorum dedim o anda yazmakta olduğu 2li tarama testi istek formunu yırttı..ozaman yaptırma olası bir risk durumunda 6 ay boyunca üzüntüden mahvolursun dedi..ozaman sana 21.haftada ayrıntılı ultrason yaparız dedi bende ok dedim..evet kızlar anlatcaklarım bu kadar...
canım o birazda doktorun tecribesiyle ilgili bence
mesela ben doktoruma çok güveniyorum hiç yanıldığınıda duymadım ama daha önce oğlumda bir doktora gittim ki karnımdaki bebekten şüphe ettirdi beni
15.haftalıkken gittim doktora usg probunu karnıma koydu koyar koymaz dediki sen gebe değilsin sende kist var ben şok tabi bana diyorki sen daha önce hiçmi usgye girmedim neden görmemişler çok girdim dedim bende sonra aradan 30sn geçmeden ay pardon ben yanlış görmüşüm o bebeğin eşiymiş dedi bana gelde doktoru dövme
kendimi zor tuttum bişi dememek için al sana doktor işte
o doktor bana 15.haftamda kesin erkek dediydi bende içim de he tabiki erkektir dedim eşini kist olarak gören adam kimbilir neyi pipi gördü diye inanmadım
tabiki böyle bir doktora inanmak mümkün değil
doktor çok çok önemli yani üstelik o doktoru bana birileri tavsiye etti çok iyi diye
şuandada yine gittiğim hastane şimdiki doktoruma anlattım bunu yok artık oha dedi bu olaya
Amin kızlar inşallah sizin sonuçlarınız da güzel çıkar..bu arada benim çom yakın bir arkadaşıma erkek dediler 6. Ayda kız olduğu ortaya çıktıtam tersini çok duydum da erkek denilip kız olanı duymamıştım.. Benim dr uma kalsa ben 5. Aydan önce kesinleşmeden kesinlikle söylemiyotım demişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?