Sağol canım yaptırdım bugün yazıştık kızlarla.. Şimdilik yatıp dinlenicem birkaç gün.. Çok şükür işlemi atlattık sonuçlar da güzel olur inşallah..bir de 2 kez girmek zorunda kaldılar ilkinde örnek yeterli olmadı, neyseki riski arttırmıyormuş,dr beni sakinliğimden dolayı tebrik bile etti.. Rabbim gücünü veriyor neyseki.. Cuma ön raporu alıcaz..
bu tür şeyleri anlatırlardıda hadi canım der fazla inanmazdım
şok oldum ayy nasıl şaşırmışsınızdır
koca 9 ay hiç bi yakalayamamış dr pes
günaydııııındün görüş günüydü:)))) bebeğimi gördüm ve 2 li tarama testimizi verdik az daha oynasaydı cinsiyetini söylücekti doktor ama göstermedi sıpa yattığı yerden göbeğini hoplatıp duruyo,elini ağzına götürüyodu dr jimnastikçi mi olacak ne dedi:))çoooook mutlu oldum bu kadar büyümüş gördüğüme kuzucuğuuumu...darısı görmeyenlere...
selam kızlar, sizdede seyirme oluyor mu? bende ara ara oluyor çok değişik birşey yaa:)
kızlar ya ben de ekşi şeylere bayılıyorum özellikle bikaç gündür limon yiyorum:)
hii aramıza hogeldinönceden hep alışverişte unuttuğum limonu şimdi kıymetlim olarak ilk baştan arabaya koyuyom
herkese merhaba arkadaşlar, ikili test devlet hastanelerinde yapılabiliyor mu? yapılıyorsa sonuç kaç günde çıkıyor ?ona göre erkenden randevumu alayım.
özel de yaptıranlar ne kadara yaptırdı acaba?
bendede oluyo ama bugün dr sordum.mümkün değilhissetmen bağırsak hareketidir onlar dedi.bende hadi cnm bu üçüncü çocuk tecrübe konuşuyo burda resmen bebişim pıtpıtlıyor..demedim tabi saygısızlık olmasın diye
sorma cnm anlatılmaz bi şok yaşadık..kızım şimdi 12 yaşında ozaman bukadar gelişmiş değilmiydi ultrasonlar acaba ondanmı bilmem..şimdi malum üç boyutluları var ultrasonun..o mavileri gydir giydir bitmedi üç ay
kızlar yaa bı fıkır verın..esım aılesını ıftara davet etmek ıstyor..kaynvalıdeyle araaam pek ıı degıl..gelınce oturr kusur arar evde off tamm olur dedım sabahtan geceye kdr mahvolurum..ayalkta klnca belımde agryoo off yaaa offf
kesinlikleee bence de limon harika şey
selam kızlar, sizdede seyirme oluyor mu? bende ara ara oluyor çok değişik birşey yaa:)
ay kızlar limonu nasıl yiyebiliyorsunuz ben sadece 3.4 damla çayıma damlatıyorum ama yiyemem sizin canınız ekşi istiyor demekki benim canımda bişeyler istede keşke tatlı istese tatlılar yesem tuzlu istese tuzlular ekşi istese ekşilernerdee
çiçem ,herşeye limon sıkıyorum.üç kaşık yediğinde yüz felci garanti o kadar ekşi yiyiorum
eşin sana haksızlık etmesin bakalım bulantında yoksa ısrarlı olucaktır maalesef ama bence girme bu sorumluluğa tabi sen bilirsin
vay be neyse kolay bulunur bişey :) bari bol bol yi canım afiyet olsun
kızlar yaa bı fıkır verın..esım aılesını ıftara davet etmek ıstyor..kaynvalıdeyle araaam pek ıı degıl..gelınce oturr kusur arar evde off tamm olur dedım sabahtan geceye kdr mahvolurum..ayalkta klnca belımde agryoo off yaaa offf
çiçem ,herşeye limon sıkıyorum.üç kaşık yediğinde yüz felci garanti o kadar ekşi yiyiorum
ben kızımda çok yerdim soyardım bi limonu elma gibi ısırır yerdim.şimdi ise fazla bişe istemiyor nasıl hamileyim anlamıyorum eşim şunu alıyım bunu alıyım diyor ama bende iş yok.
:) bende sadece limon saplantısı oldu tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?