2014 Şubat Anneleri

cnmm sen rahat ooooll. çektiğin sıkıntıya çok üzüldümama kalbini ferah tut inan bebişin sağsalim allahın izniyle moralini yüksek tut.kötü bişey düşünme sakın

bu tür şeyleri anlatırlardıda hadi canım der fazla inanmazdım
şok oldum ayy nasıl şaşırmışsınızdır
koca 9 ay hiç bi yakalayamamış dr pes

sorma cnm anlatılmaz bi şok yaşadık..kızım şimdi 12 yaşında ozaman bukadar gelişmiş değilmiydi ultrasonlar acaba ondanmı bilmem..şimdi malum üç boyutluları var ultrasonun..o mavileri gydir giydir bitmedi üç ay

canım senle tahmini dogum tarihimiz aynı. bende dün gittşm 2 li teste aynen benimkide kıpır kıpır doktor baktı isin var bunla dio =) nasıl büyümüs bi anda masallah

selam kızlar, sizdede seyirme oluyor mu? bende ara ara oluyor çok değişik birşey yaa:)

bendede oluyo ama bugün dr sordum.mümkün değilhissetmen bağırsak hareketidir onlar dedi.bende hadi cnm bu üçüncü çocuk tecrübe konuşuyo burda resmen bebişim pıtpıtlıyor..demedim tabi saygısızlık olmasın diye

bendede var ama bağırsak hareketi diye düşündüm benim ince bağırsaklar fena da :) çok merak ediyorum hareket edince nasıl olacak diye

herkese merhaba arkadaşlar, ikili test devlet hastanelerinde yapılabiliyor mu? yapılıyorsa sonuç kaç günde çıkıyor ?ona göre erkenden randevumu alayım.

özel de yaptıranlar ne kadara yaptırdı acaba?

ben dün yaptırdım canım devlette. ultrasyonu hemen yorumluolar ama kan testi 15 gün sonra belli olacakmıs

bebişlerimiz aynı tarihte doğacak gözüküyor kuzum

banada kızımda 12.hafta erkek demişti dr biz hiç bişey almadık 14.hafta kız dedi sonra hala zor inandık valla denge bozuluyor böyle

eşin sana haksızlık etmesin bakalım bulantında yoksa ısrarlı olucaktır maalesef ama bence girme bu sorumluluğa tabi sen bilirsin

kesinlikleee bence de limon harika şey

ay kızlar limonu nasıl yiyebiliyorsunuz ben sadece 3.4 damla çayıma damlatıyorum ama yiyemem sizin canınız ekşi istiyor demekki benim canımda bişeyler istede keşke tatlı istese tatlılar yesem tuzlu istese tuzlular ekşi istese ekşiler nerdee

çiçem ,herşeye limon sıkıyorum.üç kaşık yediğinde yüz felci garanti o kadar ekşi yiyiorum

eşin sana haksızlık etmesin bakalım bulantında yoksa ısrarlı olucaktır maalesef ama bence girme bu sorumluluğa tabi sen bilirsin

gitmek istemiyorsan bulantın olduğunu midenin ağrıdığını söyle eşine..Eğer anlayışlıysa seni anlar ve gitmez.

çok özür dileyerek birşey diyeceğim tatlım;eşin ayıp etmiş cidden.sen hamilesin neden acımadıkii sana

çiçem ,herşeye limon sıkıyorum.üç kaşık yediğinde yüz felci garanti o kadar ekşi yiyiorum

ben kızımda çok yerdim soyardım bi limonu elma gibi ısırır yerdim.şimdi ise fazla bişe istemiyor nasıl hamileyim anlamıyorum eşim şunu alıyım bunu alıyım diyor ama bende iş yok.

ben kızımda çok yerdim soyardım bi limonu elma gibi ısırır yerdim.şimdi ise fazla bişe istemiyor nasıl hamileyim anlamıyorum eşim şunu alıyım bunu alıyım diyor ama bende iş yok.

:) bende sadece limon saplantısı oldu tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…