2014 Şubat Anneleri

Doktora her şekilde giderim kontrole.Şey açısından sordum hani başka yere randevu almak gerekse alayım şimdiden sonuçta zaman önemli o testte :26::26:

Prinatoloji bölümü bakıyor canım, dr un yönlendirir eğer yaptırmaya karar verdiysen dr una söylersin haftan geçmesin, gerçi onlar zamanı gelince soruyolar zaten..

Kızlar sizinde göğüsleriniz çok acıyor mu?ne güzel ağrı sızı yoktu arada hafif ağrılarım oluyodu ama şuanda uçları çok acıyo bide yanıyo ateş gibi..süt mü doluyo acaba?eğer öyleyse daha erken değilmi..

Son düzenleme:

Neden vazgeçtin :26::26::26:

Prinatoloji bölümü bakıyor canım, dr un yönlendirir eğer yaptırmaya karar verdiysen dr una söylersin haftan geçmesin, gerçi onlar zamanı gelince soruyolar zaten..

Doktorum direk bayramdan sonra gel test yapalım dedi bana sormadı yaptıracak mısın diye

Benim çok ağrıyordu ama geçmeye başladı artık

Canım ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyorum bebeğimi hem bu yüzden hem etrafımda o kadar çok insan var ki ikilidede dörtlüdede kesin down sendromlu denilip belinden su alınıp vs. sonra bebeği sapasağlam doğan ama noluyo annenin hamileliği zehir oluyor herkesin fikri başka tabi ben böyle düşünüyorum Dörtlüyü yaptırmayı düşünüyorum çıkarsa ondada çıkar zaten hepimiz için hayırlısı olsun canım benim..

kızlar bugün bebişimi gördüm kocaman kafası var kollları bacakları daha yeni oluşuyo çok tatlıydı yavvv hiç ayrılmak istemedim bakmaya doyamadım canım kuzucum dr herşey normal görünüyo dedi haftaya 2li test yapacak bide bugün ben xray cihazından geçtim geçtikten sonra aklıma geldi bişey olurmiki eşim çok tedirgin siz geçtinizmi hiççç

bebişim bana çekecek heralde gülen bi suratı var babamız azcık asık suratlı resme bakıyom gülüyomuş gibi sizlerinde ölemi yanımdan ayırmıyom hiç çok tatlı maşallah yavvvv

bebişim bana çekecek heralde gülen bi suratı var babamız azcık asık suratlı resme bakıyom gülüyomuş gibi sizlerinde ölemi yanımdan ayırmıyom hiç çok tatlı maşallah yavvvv

Maşallah cnm bebeğine herşeyin yolunda olmasına sevindim..ben hiç geçmedim x-ray cihazından ama bi seferlik bişey olmaz heralde korkma bidahakine dikkat edersin..

Bahsettigin sey her yerde olan guvenlik kapilari sanirim.Bunlarin hic bir zarari yok.Icin rahat olsun. Bu özel kapılar, içinden geçen kişinin üzerinde silah gibi yoğun bir metal bulunması durumunda sadece sesli alarm vererek görevlileri uyarmak icin tasarlanmistir.Yani x-ışınları (röntgen) ile çalışmazlar.

Kızlar çok şükür herşey yolunda şimdilik bebeğim kocaman olmuş 3.5cm olmuş, maşallah. Bi de hareket ediyor yerim ben onu:)
Hareketini görünce heyecandan ve şaşkınlıktan çığlık attım:)
Rabbim herkese nasip etsin, olmayanlara da versin

sağol canım insan genede terettütde kalıyo içim rahatladı biraz ne bilim internette çok değişik şeyler yazıyo fazla araştırmakta sanırım iyi değil

daha fenasını diyeyim bizim bir arkadaşa doğuma kadar erkek dediler kız çıktı. :)

bnm ikinci kızda doğuma kadar erkek dediler biz mavileri aldık gittik hastaneye.doğum yaptım ebe gözün aydın kızın sağsalim doğdu dedi bende daha eşimi almamışlar göbek kesilmemiş kafa bi otaraftan bi bu taraftan bebeyi görmeye çalışıyorum.neeyy bizim kız deyildi dediğimi hatırlıyorum o şoklaebe gülmüştü.. eşimede gözün aydın bi kızınız oldu demişler.o bizim deyil bizim oğlan demiş tam bir komedi yaşamıştık hastanede..kızıma giydirdik maviler benm kolumda pembe bant..allahım ne maceraydı.son ana kadar ultrasonda hep oğlan dediler.hemde 100/100 tahminle onun bu bebişime 100/100 oğlan deseler bile yada kız asla cinsiyete göre bişey götürmücem hastaneye ve mutlaka diğer ihtimalide göz ardı etmicem. hayal kırıklığı fena oluyo.erkek kız farketmez ama psikolojik olrak kendini şartlayınca şok geçiririyosun resmen:84:

ayyy cnm gerçekten büyük bi şok olmuş yaşadığınız bazen yanılma olabiliyo demekki :26:

bu tür şeyleri anlatırlardıda hadi canım der fazla inanmazdım
şok oldum ayy nasıl şaşırmışsınızdır
koca 9 ay hiç bi yakalayamamış dr pes

kızlar yaa bı fıkır verın..esım aılesını ıftara davet etmek ıstyor..kaynvalıdeyle araaam pek ıı degıl..gelınce oturr kusur arar evde off tamm olur dedım sabahtan geceye kdr mahvolurum..ayalkta klnca belımde agryoo off yaaa offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…