2014 Şubat Anneleri

günaydın güzel bebişlerin güzel anneleri bugün nasılsınız...

bugün 11+1 olduk ama ben hala endişeliyim ya üstümden atamıyorum elimde olsa hergün doktora gidip bakıcam iyimi değil mi diye sizce ben paranoyak mıyım yoksa bu davranış normal mi

Canım senin testin sonuçlarını bekliyoruz, inşallah herşey yolundadır, bizi habersiz bırakma. Kendimi kaptırma endişesiyle kocakarı yöntemlerinin tamamından uzak duruyorum ben öncelikle sağlık diyorum ama bir taraftan da merak ediyor insan yaaa.... :)

oluyor canım haklısın ama böyle kendine de bebeğe de zarar verirsin yapma rahat ol. elini koy karnına konuş bebişinle annesi sakinleşin ikiniz de :) zaten anormal bir şey olsa doktorun söylerdi merak etme bişeycik olmaz bak zaten 12. haftaya girmişsin maşallah. Allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın :)

bende sivilceler cıktı,çirkinleştim öle hissediyorum en azından....ama kurumaya başladı sivilceler..geçecek inşallah.öyle umut ediyorummmmm....tatlı seyler hiç ama hiç canım istemiyo normalde de sevmezdim zaten....varsa yoksa tuzlu ve ekşi...

meyve yiyorum bu ara.zorluyorum yani miden hafif bulansa da...meyve suu falan içemiyorum çünkü.gecen gün dünya para verip organik meyve sularından aldım tadı igrenctiiiii

hadi hayırlısı canım merakla bekliyorummmmmbence erkek...bugün de tahminde bulunasım tuttu

güzel bebişin güzel annesi panik yoooookkk... Hepimiz biraz endişe duyuyoruz tabii ki ama kendini üzme olur mu, bebiş de hisseder bebişlerimizi üzmüyoruuuuuzzzz...

biz kuzenim hamileyken makas bıçak yapmıştık ona göre kız çıkmıştı. doktor da hep erkek demişti. çocuk bir doğdu kız :) batıl inanç tabi ama eğlenmek için denenebilir :) ne zaman öğrencez cinsiyetleri yaa :) bu arada kızlar erkek denip de sonradan kız olm ihtimali oluyor ama kız dendikten sonra erkek çıkma ihtimali baya düşük oluyor diye biliyorum :) hafiften karnı çıkan var mı ya benim sanki alt tarafta hafif bi çıkıntı oluştu :)

Tam tersi bir arkadaşımın başına geldi,erkek dediler kız çıktı sonradanbenim karnım çıktı epeydir var hata hafif göbüş vardı zaten ama bu daha farklı sertleşti

Merhaba arakadaslar.27 yasindayim uc bucuk yasinda bir oglum var ve 8+1gunluk hamileyim.nasip olursa bende subat annesi olacaagim.cok mutluyum

selam güzel annecikler nabersiniz

bugünlerde başım çok ağrıyor benim kendime gelemiyorum bir türlü.. o yüzden yazamadım uzun süredir ama okuyorum yazılanları
ara öğünlerde neler yiyorsunuz ben mutlaka bir kere muz+süt zorla da olsa yiyorum muzda magnezyum varmış her gün 1 tane yiyorum ama mevsimi değil diye de biraz tedirginim :26: bi de bugünlerde acayip sinirliyim duygusalım depresifim yani inşallah atlatırız şu meşhur 12 haftayı da geçer bunların hepsi

bu haftalarda baş ağrısının çok normal olduğu söyleniyor ben de bir iki kez yaşadım walla şu önümüzdeki 2 haftada geçse de rahatlasak. bende ara öğünlerde yoğurt meyve ceviz falan yiyorum gece yemekten sonra acıkırsam da süt içiyorum :) dediğin gibi ben muzun mevsimi değil diye yemiyorum ama aslında yerli muz ise yiyebilirsin yerli muz bu mevsimde oluyor çünkü.

kızlar hiç iştahım yok.süt ve muz u yemeye gayret ediyorum.baş ağrılarım benim bu hafta bitti.darısı başınıza

Çok normal bitanem ya :) Ben de aynı senin gibiydim en son gittim kalp atışı dinleme cihazı aldım :)

selam hatunlar,dün annemdeydim gelemedim....herşey yolunda mı???
mide bulantıları devam mı???
yemek yeme durumları ne alemde??
sivilcelerde artış var mı?
göbüşler çıktı mı??

ay çok sorduuummmm:)))

merhaba kızlar 25 gündür yoktum. anneme gittim ohhh ne rahattı, sonrasında belki yine giderim:) o ara pek nete girmedim bir baktım ki 600 sayfacık ilerlemişsiniz.
dün doktor randevum vardı. ense kalınlığı normal çıktı. doktor 4lü test yapacağımız için 2li test istemedi. 2sini de yapalım dedim. o zaman hatalı sonuçlar verebiliyor hiç yapmayalım dedi gelecek ay 4lü yaparız dedi.
ayrıca kızlar önemli bir konu var bacağımın üzerinde geçen hafta böyle sivilce desem değil, yara desem değil birşey çıkmıştı allah allah bu ne ya diyordum ama kaşıntı falan da yoktu. sabah bi baktım karnımda da 2 tane çıkmış. sabahın 6.30unda uyandım 7.30 da hastahanedeydim çok korktum. hamilelikte olabiliyormuş. egzema imiş. bana bir ilaç verdi 7 gün kullanacağım. kendi doktorumu da aradım. kullanabileceğimi söyledi. cilt doktoru ilerlerse tekrar gelmemi söyledi sizde de varsa sakın ihmal etmeyin bence. hemen bir doktora görünün.
bu arada cinsiyeti çok merak ediyorum. doktor bir daha ki sefere dedi inşallah bakalım hayırlısı

selam canım aynen bende şu 12 haftanın bitmesini bekliyorum mide bulantılarım aynı hap kulanıyorum malesef . ben artık öğlen yemeklerini unuttum sadece yeşillik yiyebiliyorum görseniz koca bir tabağa marul salatalık havuç koyuyorum hapur hupur onu yiyorum akşamda çok az yemek yiyebiliyorum yatarkende eşimin zoruyla 1 bardak süt içiyorum okadar son iki ayda 3 kilo verdim umarım dedikleri gibi olurda 12 haftada biter bulantılar.

kızlar hiç iştahım yok.süt ve muz u yemeye gayret ediyorum.baş ağrılarım benim bu hafta bitti.darısı başınıza

ay ne güzel maşallah darısı bize gerçekten ben hiç bi yemekten tat alamaz oldum ilk haftalarda ne güzeldi her şey acayip lezzetli geliyordu sonra iştah bi gitti zorla yemek yiyorum şimdi baş ağrısı normal demek ki oh içim rahatladı ben de korkmaya başlamıştım:18:

Benim 12+1 dediği gün birdenbire kesildi bulantılarım yemeklerden tiksinmiyorum çok şükür ama çok nadir de olsa arada yokluyor çok şükür eskisi gibi değil..Eşime bile tiksinmeden yaklaşabiliyorum..

Benim 12+1 dediği gün birdenbire kesildi bulantılarım yemeklerden tiksinmiyorum çok şükür ama çok nadir de olsa arada yokluyor çok şükür eskisi gibi değil..Eşime bile tiksinmeden yaklaşabiliyorum..

benide şuan 10+5 canım ya içim biraz daha rahatladı o kadar çok ihtiyacım var ki geçecek demelerine sanki artık hep böyle yaşayacak gibi hissediyorum.

hadi yaa cidden kesildi mii??? sanki hep böyle olacakmışım gibi geliyor ve açıkçası yemekten çok eşime tiksinmeden yaklaşacağım günü bekliyorum şafak 30 gün diyorum kendime ondan sonra terbiyesizleşecem ehueh:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…