Merhaba kızlar, bebiş kıyafeti almak isteyenlerr bence azcık daha bekleyin cinsiyetler belli olsun, sonra değişimle uğraşmayınn
Bu arada 2 li test için yapılan testler açlık gerektirmiyor ama dr unuz farklı bir test de yapacaksa belki gerekebilir.. Ultrasondan öncede dr sıkışık olmamı istemedi..
Kızlar o geçtiğimiz kapılarda cep telefonundan daha az radyasyon varmış, kanıtlanmış bir zararı yokmuş..
Bizim test yarın belli oluyorr, cinsiyet de.. Tabiki test sonucu daha önemli ama kafa dağıtmak için şu kocakarı yöntemleri tutacakmı diye annemle hepsini yaptık bugünbıçak makasa göre kız, yüzüğe göre erkek, kahve falında pipi var:)) bakalımhangisi tutacak
günaydın güzel bebişlerin güzel anneleri bugün nasılsınız...
bugün 11+1 olduk ama ben hala endişeliyim ya üstümden atamıyorum elimde olsa hergün doktora gidip bakıcam iyimi değil mi diye sizce ben paranoyak mıyım yoksa bu davranış normal mi
mevsimi geçti yeni dedin ordan bildim ben de geçtiğimiz haftalarda yedim :) ya o değil de benim çok şükür 2 gündür bulantım azaldı zorluyom kendimi kahvaltı ve yemek yiyorum walla. ekşi çok seviyorum böle nar ekşisini ağzıma dayayıp içesim var :) fakat galiba haftalardır ekşi ve tuzlu yemekten artık canım tatlı şeyler de istemeye başladı. dün kestane şekeri istedi canım bugün de lokma istiyor. bazen burnuma un kurabiyesi kokuyor. kokusunu alıyom ya:) doktor tatlıdan hamur işinden uzak dur dedi psikolojik herhalde:) cildi çirkinleşen var mı ya benim çenem sivilce içinde tam geçti diyorum yenileri çıkıyor.uf kendimi çok çirkin hissetmeye başladım ben ya. bir de dün bir arkadaşım söyledi gittim tansiyon aleti aldım steteskopla karnımı dinliyorumsadece uğultu duyuluyor ama bir kaç ay içinde bebeğin kalp atışı duyulabiliyormuş. gerçi o zamana kadar hareket etmeye başlıyolar ama :) ben daha hiç bişey almıyorum bebişe ya ne güzel siz başlamışsınız :)
Merhaba kızlar, bebiş kıyafeti almak isteyenlerr bence azcık daha bekleyin cinsiyetler belli olsun, sonra değişimle uğraşmayınn
Bu arada 2 li test için yapılan testler açlık gerektirmiyor ama dr unuz farklı bir test de yapacaksa belki gerekebilir.. Ultrasondan öncede dr sıkışık olmamı istemedi..
Kızlar o geçtiğimiz kapılarda cep telefonundan daha az radyasyon varmış, kanıtlanmış bir zararı yokmuş..
Bizim test yarın belli oluyorr, cinsiyet de.. Tabiki test sonucu daha önemli ama kafa dağıtmak için şu kocakarı yöntemleri tutacakmı diye annemle hepsini yaptık bugünbıçak makasa göre kız, yüzüğe göre erkek, kahve falında pipi var:)) bakalımhangisi tutacak
bugün 11+1 olduk ama ben hala endişeliyim ya üstümden atamıyorum elimde olsa hergün doktora gidip bakıcam iyimi değil mi diye sizce ben paranoyak mıyım yoksa bu davranış normal mi
biz kuzenim hamileyken makas bıçak yapmıştık ona göre kız çıkmıştı. doktor da hep erkek demişti. çocuk bir doğdu kız :) batıl inanç tabi ama eğlenmek için denenebilir :) ne zaman öğrencez cinsiyetleri yaa :) bu arada kızlar erkek denip de sonradan kız olm ihtimali oluyor ama kız dendikten sonra erkek çıkma ihtimali baya düşük oluyor diye biliyorum :) hafiften karnı çıkan var mı ya benim sanki alt tarafta hafif bi çıkıntı oluştu :)
selam güzel anneciklernabersiniz
bugünlerde başım çok ağrıyor benim kendime gelemiyorum bir türlü.. o yüzden yazamadım uzun süredir ama okuyorum yazılanları
ara öğünlerde neler yiyorsunuz ben mutlaka bir kere muz+süt zorla da olsa yiyorum muzda magnezyum varmış her gün 1 tane yiyorum ama mevsimi değil diye de biraz tedirginim :26: bi de bugünlerde acayip sinirliyim duygusalım depresifim yani inşallah atlatırız şu meşhur 12 haftayı da geçer bunların hepsi
bugünlerde başım çok ağrıyor benim kendime gelemiyorum bir türlü.. o yüzden yazamadım uzun süredir ama okuyorum yazılanları
ara öğünlerde neler yiyorsunuz ben mutlaka bir kere muz+süt zorla da olsa yiyorum muzda magnezyum varmış her gün 1 tane yiyorum ama mevsimi değil diye de biraz tedirginim :26: bi de bugünlerde acayip sinirliyim duygusalım depresifim yani inşallah atlatırız şu meşhur 12 haftayı da geçer bunların hepsi
bu haftalarda baş ağrısının çok normal olduğu söyleniyor ben de bir iki kez yaşadım walla şu önümüzdeki 2 haftada geçse de rahatlasak. bende ara öğünlerde yoğurt meyve ceviz falan yiyorum gece yemekten sonra acıkırsam da süt içiyorum :) dediğin gibi ben muzun mevsimi değil diye yemiyorum ama aslında yerli muz ise yiyebilirsin yerli muz bu mevsimde oluyor çünkü.
Çok normal bitanem ya :) Ben de aynı senin gibiydim en son gittim kalp atışı dinleme cihazı aldım :)
kızlar hiç iştahım yok.süt ve muz u yemeye gayret ediyorum.baş ağrılarım benim bu hafta bitti.darısı başınıza
selam canım aynen bende şu 12 haftanın bitmesini bekliyorum mide bulantılarım aynı hap kulanıyorum malesef. ben artık öğlen yemeklerini unuttum sadece yeşillik yiyebiliyorum görseniz koca bir tabağa marul salatalık havuç koyuyorum hapur hupur onu yiyorum akşamda çok az yemek yiyebiliyorum yatarkende eşimin zoruyla 1 bardak süt içiyorum okadar son iki ayda 3 kilo verdim umarım dedikleri gibi olurda 12 haftada biter bulantılar.
Benim 12+1 dediği gün birdenbire kesildi bulantılarım yemeklerden tiksinmiyorum çok şükür ama çok nadir de olsa arada yokluyor çok şükür eskisi gibi değil..Eşime bile tiksinmeden yaklaşabiliyorum..
Benim 12+1 dediği gün birdenbire kesildi bulantılarım yemeklerden tiksinmiyorum çok şükür ama çok nadir de olsa arada yokluyor çok şükür eskisi gibi değil..Eşime bile tiksinmeden yaklaşabiliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?