günaydın kızlarikili testi yaptıran var mı beni haftaya çağırdı dr. acaba ikili test mi yapacak yaptıranlar neler yaşadı aç mı gittiniz belki cinsiyeti öğrenirim diye gitmeden önce çikolata yemek istiyordum ama bilemedim aç gidilecek sanırım
yeni gördüm msjını kusura bakma canım cinsiyetini öğrenebildinmi bari benimki göstermedi kız mı ne:))2 li taramaya gittiğim gün tam 12 haftaya girmiştim...
canım herşeyin yolunda olması çok güzel allah her zaman mutlu haberler almak nasip etsin inş. resim oldukça bulanık ben hiç bişi göremedim cinsiyet namına yani
Adallyyy kızın olacak bence fotodan anlamadım ama his
İsim düşündünüz mü kızlar
Amin canım sağolasın güzel dileklerin için.Doğrudur net değil evet ama ne bileyim artık işin piri oldu ya bazılarımız illa biri bişey der diye düşündüm teşekkürler yine de
Anneeem ne diyorsun sen ağzın bal yesin Allah biliyor ki içimden hep kız geçiyor sağol canım benim
3-4 günlük farklar çok önemli olmuyor ya merak etme. ben ilk gittiğimde 5 haftalıktı sonraki randevuda 6 hafta 6 günlük olması gerekiyordu 6 hafta 3 günlük çıktı ben de ona göre hesap ettim son randevum tam 3 hafta sonraydı yani 9 hafta 3 günlük olacak diyordum 10 haftalık çıktı :) her bebeğin kendine göre bir gelişim hızı var merak etme bişeycik olmaz :)
selam kızlar ben de 9 haftaya gırdım bugun ama pazartesi gunu doktora gıttığımde 4 gun erken soyledı kucuk yanı....sizce toparlanır mı ya da buyuk tehlike mı bu
günaydın kızlarikili testi yaptıran var mı beni haftaya çağırdı dr. acaba ikili test mi yapacak yaptıranlar neler yaşadı aç mı gittiniz belki cinsiyeti öğrenirim diye gitmeden önce çikolata yemek istiyordum ama bilemedim aç gidilecek sanırım
galiba ilk kez bi şeye aşeriyorummmmmm sölemiyim de siz de ermeyin...mevsimi de geçti yeni yeni..bulunabilir ama....bakcaz aksammm
selam kızlaarrr az önce dr.um aradı ikili test sonuçlarımız çıkmış gayet iyi dedi çok şükür bir sıkıntı yok
bi de özellikle biraz ayakta kalınca sağ ve sol tarafıma bıçak batması şeklinde ağrılar giriyodu onu sordum dinlenince geçiyosa önemli değil dedi..
ya bi de bayramda uçakla gitcez onu sorcaktım xrayden geçme konusunu.. bazı yerlerde zararı olmadığını okudum ama bazı yerlerde de zararlı olduğunu.. henüz karnım da o kadar belli değil ya acaba geçmek istemezsem cihazdan sıkıntı olur mu ki havaalanında?
selam kızlaarrr az önce dr.um aradı ikili test sonuçlarımız çıkmış gayet iyi dedi çok şükür bir sıkıntı yok
bi de özellikle biraz ayakta kalınca sağ ve sol tarafıma bıçak batması şeklinde ağrılar giriyodu onu sordum dinlenince geçiyosa önemli değil dedi..
ya bi de bayramda uçakla gitcez onu sorcaktım xrayden geçme konusunu.. bazı yerlerde zararı olmadığını okudum ama bazı yerlerde de zararlı olduğunu.. henüz karnım da o kadar belli değil ya acaba geçmek istemezsem cihazdan sıkıntı olur mu ki havaalanında?
çilek mii :) söyle ya bişey olmaz merak ettik burda :)
ya boyle şeylerde gıcık tipler hep bana denk gelir .. şimdi yok olmaz illa geçeceksiniz cihazdan diyen bi görevliye denk gelirsem diye bi sorayım dedim :) ısrar ederse yolarım valla eşime fırsat kalmaz
tombikim nerden bildin yaaaaaa
dün tv da gördüm...nası güzeldii....bugün bakcaz marketlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?