2014 Şubat Anneleri

canım ac deil tok gidiosun sanırım. ben cikolata olayını sonradan okudum. ben tok gittim kimsede ac mısın falan mısın die sormadı internette de tok gidilmeli yazıo

yeni gördüm msjını kusura bakma canım cinsiyetini öğrenebildinmi bari benimki göstermedi kız mı ne:))2 li taramaya gittiğim gün tam 12 haftaya girmiştim...

ultrasyona kadın dogumcu girmedi radyoloji uzmanı girio ya onada sormak aklıma gelmedi hiç kayınvalidemde benle gelmisti o dio sanki pipi gibi bişey gördüm dio ama bilmiorum. benimkinin 1 hafta öndeymis gelisimi. ben hep erkek hissediorum hep oğlum diesim gelio severken ama bilmiorum bakalım artık hayırlısı =)

canım herşeyin yolunda olması çok güzel allah her zaman mutlu haberler almak nasip etsin inş. resim oldukça bulanık ben hiç bişi göremedim cinsiyet namına yani

Amin canım sağolasın güzel dileklerin için.Doğrudur net değil evet ama ne bileyim artık işin piri oldu ya bazılarımız illa biri bişey der diye düşündüm teşekkürler yine de

Adallyyy kızın olacak bence fotodan anlamadım ama his

Anneeem ne diyorsun sen ağzın bal yesin Allah biliyor ki içimden hep kız geçiyor sağol canım benim

İsim düşündünüz mü kızlar

cinsiyet belli oldugktan sonra düsüncez tatlım

valla fıstığım hislerimde hep yanılmışımdır ama inşallah bu kez yanılmam.Allah gönlümüze göre versinnn

sende 5 şubata taşımıssın gününü bak bize yetiişmiş senin bebiş

he ya değiştirdim sorma canım hep ilk çocuk yüzünden

galiba ilk kez bi şeye aşeriyorummmmmm sölemiyim de siz de ermeyin...mevsimi de geçti yeni yeni..bulunabilir ama....bakcaz aksammm

selam kızlar ben de 9 haftaya gırdım bugun ama pazartesi gunu doktora gıttığımde 4 gun erken soyledı kucuk yanı....sizce toparlanır mı ya da buyuk tehlike mı bu
3-4 günlük farklar çok önemli olmuyor ya merak etme. ben ilk gittiğimde 5 haftalıktı sonraki randevuda 6 hafta 6 günlük olması gerekiyordu 6 hafta 3 günlük çıktı ben de ona göre hesap ettim son randevum tam 3 hafta sonraydı yani 9 hafta 3 günlük olacak diyordum 10 haftalık çıktı :) her bebeğin kendine göre bir gelişim hızı var merak etme bişeycik olmaz :)

canım bende haftaya 2li test yaptırcam doktora sordum sabah erken aç gel dedi

selam kızlaarrr az önce dr.um aradı ikili test sonuçlarımız çıkmış gayet iyi dedi çok şükür bir sıkıntı yok
bi de özellikle biraz ayakta kalınca sağ ve sol tarafıma bıçak batması şeklinde ağrılar giriyodu onu sordum dinlenince geçiyosa önemli değil dedi..
ya bi de bayramda uçakla gitcez onu sorcaktım xrayden geçme konusunu.. bazı yerlerde zararı olmadığını okudum ama bazı yerlerde de zararlı olduğunu.. henüz karnım da o kadar belli değil ya acaba geçmek istemezsem cihazdan sıkıntı olur mu ki havaalanında?

bende 11 ayda almanya ya ablamın yanına tatile gitmeyi düşünüyorum ablam almanyadan buraya gelmişti hamile iken doktor hiç bişi olmaz demiş hamile olduğunu belirtirsin zaten o yüzden bişi olmaz

aynen biz de uçakla gidicez, eşim şimdiden alışveriş merkezlerinde o cihazlardan geçirmiyor beni. bir de havaalanında polis illa da geçiceksin derse bizimki naapar onu hiç düşünmek istemiyorum.

Cok sevindim canim 2 li testinin iyi cikmasina . Insallah bizimkilerde guzel cikar allahin izniyle.en son 2 hafta once yolculuk yaptim ucakla.hamile oldugumu belirttim gecmeden . Sorun cikarmiyorlar .

ya boyle şeylerde gıcık tipler hep bana denk gelir .. şimdi yok olmaz illa geçeceksiniz cihazdan diyen bi görevliye denk gelirsem diye bi sorayım dedim :) ısrar ederse yolarım valla eşime fırsat kalmaz

ya boyle şeylerde gıcık tipler hep bana denk gelir .. şimdi yok olmaz illa geçeceksiniz cihazdan diyen bi görevliye denk gelirsem diye bi sorayım dedim :) ısrar ederse yolarım valla eşime fırsat kalmaz

ısrar edemez canım böyle şeylerin yönetmeliği var dye bilyorum onun keyfiyle iligli değilki

seni bir bayan polis bir kabinde elle arar çok çok

tombikim nerden bildin yaaaaaa

dün tv da gördüm...nası güzeldii....bugün bakcaz marketlere

mevsimi geçti yeni dedin ordan bildim ben de geçtiğimiz haftalarda yedim :) ya o değil de benim çok şükür 2 gündür bulantım azaldı zorluyom kendimi kahvaltı ve yemek yiyorum walla. ekşi çok seviyorum böle nar ekşisini ağzıma dayayıp içesim var :) fakat galiba haftalardır ekşi ve tuzlu yemekten artık canım tatlı şeyler de istemeye başladı. dün kestane şekeri istedi canım bugün de lokma istiyor. bazen burnuma un kurabiyesi kokuyor. kokusunu alıyom ya:) doktor tatlıdan hamur işinden uzak dur dedi psikolojik herhalde:) cildi çirkinleşen var mı ya benim çenem sivilce içinde tam geçti diyorum yenileri çıkıyor.uf kendimi çok çirkin hissetmeye başladım ben ya. bir de dün bir arkadaşım söyledi gittim tansiyon aleti aldım steteskopla karnımı dinliyorum sadece uğultu duyuluyor ama bir kaç ay içinde bebeğin kalp atışı duyulabiliyormuş. gerçi o zamana kadar hareket etmeye başlıyolar ama :) ben daha hiç bişey almıyorum bebişe ya ne güzel siz başlamışsınız :)

Merhaba kızlar, bebiş kıyafeti almak isteyenlerr bence azcık daha bekleyin cinsiyetler belli olsun, sonra değişimle uğraşmayınn

Bu arada 2 li test için yapılan testler açlık gerektirmiyor ama dr unuz farklı bir test de yapacaksa belki gerekebilir.. Ultrasondan öncede dr sıkışık olmamı istemedi..

Kızlar o geçtiğimiz kapılarda cep telefonundan daha az radyasyon varmış, kanıtlanmış bir zararı yokmuş..

Bizim test yarın belli oluyorr, cinsiyet de.. Tabiki test sonucu daha önemli ama kafa dağıtmak için şu kocakarı yöntemleri tutacakmı diye annemle hepsini yaptık bugün bıçak makasa göre kız, yüzüğe göre erkek, kahve falında pipi var:)) bakalımhangisi tutacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…