selam hatunlar,dün annemdeydim gelemedim....herşey yolunda mı???
mide bulantıları devam mı???
yemek yeme durumları ne alemde??
sivilcelerde artış var mı?
göbüşler çıktı mı??
ay çok sorduuummmm:)))
tatlım ne kadar paranoyaksın (ne kadar o cihaz nerden aldın,işe yarıyormu)
sor canım sor, ben de seni merak ettim sanırım mesajlarına bakmadın yine :))
selam kızlar nasılsınız benim bugün pek keyfim yok eşimle biraz tartıştık elimde olmadan ağladım sonra başım ağrımaya başladı biraz yatıp dinlendim iyi geldi uyanıncada kasıklarım ağrımaya başladıbebeğimi üzdüm herhalde daha kötü moralim bozuldu..şimdi daha iyiyim ağrım azaldı..
selam kızlar nasılsınız benim bugün pek keyfim yok eşimle biraz tartıştık elimde olmadan ağladım sonra başım ağrımaya başladı biraz yatıp dinlendim iyi geldi uyanıncada kasıklarım ağrımaya başladıbebeğimi üzdüm herhalde daha kötü moralim bozuldu..şimdi daha iyiyim ağrım azaldı..
Evet canım işe yarıyor. ilk gün yerini bulamadım galiba duyamıyorum diye kafayı yiyodum :) Sonra buldum çok şükür gözümün feri geldi valla :))
Kızlar benim de çok başım ağrıdı bugün, yarım saat uyudum geçti sandım ama devam.. Midem gerçekten 1/2 gündür farketti daha iyi ama tamamen geçmedi, 1 bardak süt içebiliyorum 2 gündür diye mutlu oldum..kocamdan da daha az huylanıyorum azcuk ilerleme varbirkaç haftaya geçecek inşallah hepsi biz de hamileliğimizin tadını çıkaracağız inşallah..
heheh ben de artık eşimle tartışınca ağlıyorum ve kendimi çok güçsüz hissediyorum(( ben kiii sinirlenince evde terör estirip burnumdan kıl aldırmazdım şimdi kuzu gibi oldum meee desem etim yenir:)))) üzme sen kendini mutlaka gelir aşkııım ver bir yanak kusura bakma der öper seni:)))) o ağrılar da psikolojiktir sıkma canını...
Geçmiş olsun canım takma kafana bişey olmamıştır bebişine merak etme.. Gelgit ruh halindeyiz hepimiz bu da en yakınımızdakilere yansıyor haliyle..
aynen bende benimkiyle tartıştık sabah beşe kadar salya sümük ağladımve benmde aynı şekilde kasıklarıma kramplar girdi
ben yine bağırdım çağırdım susarmıyım hiçsonra birden boşaldı yaşlar işte..kızdım kendime ağladım diye muhtemelen dediğin gibi rahim büyüyo kasıklar o yüzden ağrıyo ama yinede üzdüm dedim bebişimi..ah şu hormonların bize yaptığı
desene aynı durumları yaşadık cnm..haliyle bebişler etkileniyo ama korkma ağrılar normal rahim büyüyo o yüzden
Bugun ben de agladim cok tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?