2014 Şubat Anneleri

sor canım sor, ben de seni merak ettim sanırım mesajlarına bakmadın yine :))

meraba kızlar geçen bi hay dedim gittim geldim maşallah sayfalarca yazı yazmışsınız

benimle aynı belirtileri yaşayanları görmek iyi geldi
bendede mide bulantısı var ama kusmuyorum yemek yiyemiyorum, kocişkom kokuyo, başım çok ağrıyo

selam kızlar nasılsınız benim bugün pek keyfim yok eşimle biraz tartıştık elimde olmadan ağladım sonra başım ağrımaya başladı biraz yatıp dinlendim iyi geldi uyanıncada kasıklarım ağrımaya başladı bebeğimi üzdüm herhalde daha kötü moralim bozuldu..şimdi daha iyiyim ağrım azaldı..

Kızlar benim de çok başım ağrıdı bugün, yarım saat uyudum geçti sandım ama devam.. Midem gerçekten 1/2 gündür farketti daha iyi ama tamamen geçmedi, 1 bardak süt içebiliyorum 2 gündür diye mutlu oldum..kocamdan da daha az huylanıyorum azcuk ilerleme var birkaç haftaya geçecek inşallah hepsi biz de hamileliğimizin tadını çıkaracağız inşallah..

heheh ben de artık eşimle tartışınca ağlıyorum ve kendimi çok güçsüz hissediyorum(( ben kiii sinirlenince evde terör estirip burnumdan kıl aldırmazdım şimdi kuzu gibi oldum meee desem etim yenir:)))) üzme sen kendini mutlaka gelir aşkııım ver bir yanak kusura bakma der öper seni:)))) o ağrılar da psikolojiktir sıkma canını...

Geçmiş olsun canım takma kafana bişey olmamıştır bebişine merak etme.. Gelgit ruh halindeyiz hepimiz bu da en yakınımızdakilere yansıyor haliyle..

aynen bende benimkiyle tartıştık sabah beşe kadar salya sümük ağladımve benmde aynı şekilde kasıklarıma kramplar girdi

ayy amiiinnnn güzelim biz de senin test sonuçlarını bekliyoruz,Allah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin...baş ağrıları da en fazla 4 ay sürüyor diye biliyorum ayy şu zamanları bir atlatsak......bu arada sen adananın neresinde oturuyorsun?? bak bir adanalı daha var burda bana söz verdi oraya gelince tugut özalda beyzadeye götürecek kebaba ben de ona tatlı ısmarlıcam:)))) sen de katıl bize ehuehh kahvelerde senden olur artıkın:)))

ben yine bağırdım çağırdım susarmıyım hiç sonra birden boşaldı yaşlar işte..kızdım kendime ağladım diye muhtemelen dediğin gibi rahim büyüyo kasıklar o yüzden ağrıyo ama yinede üzdüm dedim bebişimi..ah şu hormonların bize yaptığı

Geçmiş olsun canım takma kafana bişey olmamıştır bebişine merak etme.. Gelgit ruh halindeyiz hepimiz bu da en yakınımızdakilere yansıyor haliyle..

sağol canım işte pimpirikleniyor insan bişey olurmu diye..ilk defa hormonlarımın gazabına uğradım daha önce hiç böyle olmamıştı..inşallah çok devam etmez..

kızma kendine çünkü insana acı zarar vermez acıyı baskılamak zarar verir bu yüzden ağlayacaksan ağla , bağıracaksan bağır....bu hormonlar hakkaten çok beter birşey bak sana geçen ağlama sebebimi söyleyeyim de gül:)))

faceye girdim eşiminkine bakayım dedim anaaa ne göriim eşim ilk defa albüm oluşturmuş:))) heycan yaptım bende acaba bizim resmimizimi koydu diyee, ne araaarrrr bir sürü fantastik kahraman resimlerinden oluşan pc oyunlarından birinin resimlerini koymuş:))) başladım ben de ağlamaya söylendim dedim ki hani sen albüm yapmakla uğraşmazdın ne oldu da uğraştın neden bir tane de karımın resmi olsun demedin??? arkadaşlarının resmi bile var niye ikimizin resmi yok??? aşkolsun sana sen zaten artık beni sevmiyorsun,cinsellik yapamadığımız için benden soğudun ühüüüüüüüüüü diye ağladım:)))

eşimin tepkisi: haydaaaaaaaaaaaa

desene aynı durumları yaşadık cnm..haliyle bebişler etkileniyo ama korkma ağrılar normal rahim büyüyo o yüzden

sonradan kendime çok kızdım zaten..daha sakin olmam gerektiğini düşündüm.çünkü gerçekten etkileniyo bebişler.ben hissettim.onunda rahatsız olduğunu..çok ağrı ve kasılmalar oldu bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…