slm güzel anneler bugün doktora gittimmmmm bebişimi gördümmm annesin bitanesi büyümüşşşşş onun kollarını bacaklarını ve başını gördükkk çok güzel bi duyguuuuu teyzeleriiiii bebişimin durumu iyi bi sorun yokk.10. haftaya girmişizzzz.ben 3 kilo vemişimmmmm doktorumm iki hafta sonraa mide bulantıların geçer dediiiiii inşallah geçerrrrr ben sizin gibi bebiğimin cinsiyetiniii merak ediyorummmmmmmmm
heheh ben de artık eşimle tartışınca ağlıyorum ve kendimi çok güçsüz hissediyorum(( ben kiii sinirlenince evde terör estirip burnumdan kıl aldırmazdım şimdi kuzu gibi oldum meee desem etim yenir:)))) üzme sen kendini mutlaka gelir aşkııım ver bir yanak kusura bakma der öper seni:)))) o ağrılar da psikolojiktir sıkma canını...
kızlar selaam
nasılsınız bakalım
ikili testinin sonucu iyi olanlar adına sevindim
umarım ben de böyle güzel haberler alırım.
ara öğünleri sormuşsunuz
ben muz falan yemiyorum zaten o fazla kalorili
ama öğleden önce genelde kırmızı üzüm yiyiroum
öğleden sonra ceviz kuru kayısı kuru erik yiylorum
bazen de şeftali kırmızı erik götürüyorum yanımda onları yiyiorum
ama kesinlike yemeden olmuyor
dün ilk kez öğleden sonra yemedim bişey
midem ağrıdı hep:26:
yarında benim görüş günüm
2 li teste gitcem biraz daha büyümüştür bebişim
inşallah hayırlı sonuçlarla dönerim eve
Cnm.masala sana okadar gectimi aradan ben sana ozelden heeyerden sut buharini yazmistim hatirlarmisin
Rabbimnisteyen herkeze versin ccnm ya dunyanin en guzzel duygususu
Bi daha dr a gittiginde bildigun bi bebek goruceksin
bakar bakar:)
ilk iş ultrasona sokak oluo zaten sen geçen hafta bakıldı deme
Çok sevindim canım bebeğinin sağlıklı ve bıcır bıcır olmasına
ayy amiiinnnn güzelim biz de senin test sonuçlarını bekliyoruz,Allah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin...baş ağrıları da en fazla 4 ay sürüyor diye biliyorum ayy şu zamanları bir atlatsak......bu arada sen adananın neresinde oturuyorsun?? bak bir adanalı daha var burda bana söz verdi oraya gelince tugut özalda beyzadeye götürecek kebaba ben de ona tatlı ısmarlıcam:)))) sen de katıl bize ehuehh kahvelerde senden olur artıkın:)))
kizlar ya, benim mide bulantim enerjisiz halim baya baya gecti sanki. 3 gundur mutfaga girebiliyorum, oralari temizliyorum, yiyecek bi seyler yapabiliyorum, hatta bugun oruca basladim, esim de tutmami istiyor sanki, madem bulantin gecti tutabilirsin diyor. 3-4 gundur bulanti ilaci aliyordum bugun sahurda bi tane aldim, 6 saatte bi tane aliyosun, bakalim ogleden sonra hala iyi olursam gecmis demektir, yok sonradan kotu olursam ilactanmis demektir. ins oruc tutmamin bebege bi zarari olmaz.
en son iki hafta once haftasonu tutmustum, o zaman ama sahurda da iftarda da dogru duzgun bi sey yiyememistim, iki gunde 2 kilo zayiflamistim, simdi bu gece haslanmis yumurta salatasi bile yiyebildim. yani bu sekilde giderse ramazanin geri kalanini tutabilirim heralde. ablam da borc cok kotu sonradan tutmak zor oluyor diyip duruyor.
ise geldim simdi, patron yok ama yine de islerim cok, ins ogleden sonra pert olup cikmam, hadi hayirlisi...
evet canım topiğimiz kalabalık ara sıra senide bekleriz tecrübelerini paylaşırsın
inşallah ara sıra bakıyorum zaten arkadaslarının sormak ıstedıklerı olursa bılgım dahılınde cevaplarım.ee ne de olsa az beklemedim doktor kapılarında.allahtan ıyı doktorlara da denk geldimde herseycıklerı ögrendim.hatırlıyormusun senın bıldıklerını ebeye soruyorum ebe bılmıyor haa dıyordun yaa
amin amin amin :)
kızlar bende cirkinleştim kızım mı olcak acaba :)))))
Midemde cok eksime var arkadaslarsizin mideler nadil
canım çok sıkılıyo...moralim bozuuuuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?