2014 Şubat Anneleri

slm güzel anneler bugün doktora gittimmmmm bebişimi gördümmm annesin bitanesi büyümüşşşşş onun kollarını bacaklarını ve başını gördükkk çok güzel bi duyguuuuu teyzeleriiiii bebişimin durumu iyi bi sorun yokk.10. haftaya girmişizzzz.ben 3 kilo vemişimmmmm doktorumm iki hafta sonraa mide bulantıların geçer dediiiiii inşallah geçerrrrr ben sizin gibi bebiğimin cinsiyetiniii merak ediyorummmmmmmmm

Son düzenleme:

ayy o günleri de göreceğiz inşallah yaa...rabbim daha güzel haberler almayı nasip etsin hepimize ...tabi kocaman olmuştur annesi hatta oynatıyor olması lazım:))) ben haftaya geçmesini bekliyorum daha geçmiş sayılmaz ama baya azalma var galiba biticek:))))

kızlar selaam

nasılsınız bakalım
ikili testinin sonucu iyi olanlar adına sevindim
umarım ben de böyle güzel haberler alırım.

ara öğünleri sormuşsunuz
ben muz falan yemiyorum zaten o fazla kalorili
ama öğleden önce genelde kırmızı üzüm yiyiroum
öğleden sonra ceviz kuru kayısı kuru erik yiylorum
bazen de şeftali kırmızı erik götürüyorum yanımda onları yiyiorum
ama kesinlike yemeden olmuyor
dün ilk kez öğleden sonra yemedim bişey
midem ağrıdı hep:26:

yarında benim görüş günüm
2 li teste gitcem biraz daha büyümüştür bebişim
inşallah hayırlı sonuçlarla dönerim eve

laurana alemsin ya kuzu benzetmene bittim ya

hadi hayırlı haberlerle gelrisin inşallah güzelim....ben hiç ara öğün yiyemiyorum açıkçası(( yeri geliyor 7 saat aç kalıyorum((
mide bulantılarım hayırlısıyla geçseydi ne iyi olacaktı,hemen kebapçıya gitcem:)))) şimdi senin bebişin kafası kocaman olmuştur:)))
benim ilki düşük olduğu için şuan 12.haftanın içinde olmama o kadar memnun oluyorum ki anlatamam hep hayırlı haber almak isityorum...bu mubarek ramazanda rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...ama bereketli topiğimiz var maşallah hiç zaiyat vermedik sadece 1-2 tane düşük yaşandı maalesef((( rabbim bizlere sağlık sıhhat versin inşallah o kaybedenlere de tez zamanda sağlıklı evlatlar versin amin:))))
ben kaçıyorum bitaneler çok pis oldum 4 gündür banyo yapmıyorum yaaaa koktum(((
öpüyorum sizleri nasip olursa akşama gelirim ama güzel bir film varsa söz veremem:))) hade hosçakalın:)

Cnm.masala sana okadar gectimi aradan ben sana ozelden heeyerden sut buharini yazmistim hatirlarmisin
Rabbimnisteyen herkeze versin ccnm ya dunyanin en guzzel duygususu

Bi daha dr a gittiginde bildigun bi bebek goruceksin

canim evet simdi sen diyince hatirladim, tup bebek icin bekiyoduk biz o arada denemedgm diger seyleri deneyim demistim. Allah razi olsun, sut buharini yapamadim ama yapicaktim yani :) cok sukur Allahima...

bakar bakar:)
ilk iş ultrasona sokak oluo zaten sen geçen hafta bakıldı deme

soyledim gecen hafta bakildi diye, yok biz bi da bakcas dediler he he ins her sey yolundadir..

Çok sevindim canım bebeğinin sağlıklı ve bıcır bıcır olmasına

tesekkur ederim canimmmm... darisi hepimizin basina insss...

kizlar ya, benim mide bulantim enerjisiz halim baya baya gecti sanki. 3 gundur mutfaga girebiliyorum, oralari temizliyorum, yiyecek bi seyler yapabiliyorum, hatta bugun oruca basladim, esim de tutmami istiyor sanki, madem bulantin gecti tutabilirsin diyor. 3-4 gundur bulanti ilaci aliyordum bugun sahurda bi tane aldim, 6 saatte bi tane aliyosun, bakalim ogleden sonra hala iyi olursam gecmis demektir, yok sonradan kotu olursam ilactanmis demektir. ins oruc tutmamin bebege bi zarari olmaz.

en son iki hafta once haftasonu tutmustum, o zaman ama sahurda da iftarda da dogru duzgun bi sey yiyememistim, iki gunde 2 kilo zayiflamistim, simdi bu gece haslanmis yumurta salatasi bile yiyebildim. yani bu sekilde giderse ramazanin geri kalanini tutabilirim heralde. ablam da borc cok kotu sonradan tutmak zor oluyor diyip duruyor.

ise geldim simdi, patron yok ama yine de islerim cok, ins ogleden sonra pert olup cikmam, hadi hayirlisi...

İftardan sonra bütün güzel gebişlerim yere yatıp bacakları duvara diktiler kesin

Eee ne demişler çok yediysen eğer ya kırk adım atacaksın ya sırt üstü yatacaksın

Ne demekk ısmarlarım tabii:))) süleyman demireldeyim canım ben de, görüşürüz inşallah.. Amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu gece uzun olacak benim için galiba..

Canım tabi sen bilirsin, tutmak istiyosan tut ama dr lar kesinlikle tavsiye etmiyor, hamileyiz biz, Rabbim bizi hoş görüyor izin veriyor.. Hamileyken tansiyon düşüklüğü oluyor bol su içmek dengeli beslenmek gerekiyor..Rabbim ömür versin borçlarımı sonra tutucam..

Son düzenleme:
niye kımsecıkler yok yaaa benım bılmedıgım bır baska yer mı var yoksa bulustugunuz kızlar. hanı saat de cok gec sayılmaz kii neyse yaa mıde bulantıları ne zaman gecıyorr daha dogrusu ıstıfralar. benım gunduz bulantılarım gectı sayılır ama aksam 6 7 gıbı bır baslıyor yedıgım yemek genelde cıkıyor.cok zorlanıyorum yaaa ne zaman bıtecekkk...

evet canım topiğimiz kalabalık ara sıra senide bekleriz tecrübelerini paylaşırsın

inşallah ara sıra bakıyorum zaten arkadaslarının sormak ıstedıklerı olursa bılgım dahılınde cevaplarım.ee ne de olsa az beklemedim doktor kapılarında.allahtan ıyı doktorlara da denk geldimde herseycıklerı ögrendim.hatırlıyormusun senın bıldıklerını ebeye soruyorum ebe bılmıyor haa dıyordun yaa

aynen canım

selam kızlar ben iyiym çok şükür yarın doktora gidicez geçmişi okumam imkansız bi günlüğüne geldim eve unutmayın beni diye hatırlatayım kendimi dedim yarın doktordan sonra gene kayınvaldeme gidicez çok güzel rahatım orda sahura bile kalkmıyorum 5yıldızlı otel gb konforlu allah razı olsun

artık bayramdan sonra döneriz herelde ben hep aynı abur hubur yiyorum
çok geziyorum mukabeleydi hatimdi ymeeklerdi koşturmaca gün nasıl bitiyo anlamıyorum kalabalıktada ramazan güzel oluyo evde 2 kişi bide ben tutmuyoken anlamamıştık böyle beraber iyi oldu

artık bayramdan sonra gelirim evime sanırım görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın

Hamilelik zormus arkadasim, vallahi ben ilk aylarda sadece mide bulantisi oluyor saniyordum birde dogumda sanci :) meger anamiz agliyormus. Bas agrisindan, gogus agrisina kasik agrisindan idrar yolu enfeksiyonuna masallah pek cile cekiyoruz.neyseki sonu guzel olacak allahin izniyle.

günaydın hatunlar,
evde olsamda yatıp 10 a kadar uyuyamıyorum yaa
inşallah bebek olduğunda da böyle pat diye açarım gözleri:))

bakın ne güzel bi foto buldum bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…