2014 Şubat Anneleri

kızlar ya ne güzel şeyler paşlaşıyorsunuz ben anca okuyabiliyorum o da bir saate ne kadar okuyabilirsem, sizinle konuşmaya o kadar çok alışmışım ki bu aralar çok tuhaf geliyor, kendimde bir eksiklik var sanki, inşallah bir önce evdeki internet hallolur da aranıza gelebilirim, herkezin güzel haberler alması dileğiyle, dikkat edin kendinize ve bebişlerinize,

Herkes sabırsızlıkla cinsiyeti öğrenmeyi bekliyor Bende çok merak ediyorum.Kızımdan sonra acaba 2.nolcak.Belirtilere bakıyorum ama hepsinden karışık varr anlayamadımmm

Selam güzel anne adaylarım

Dün pek giremedim hem misafirim vardı hemde ciddi şekilde gaz sorunu yaşayıp patlayacak moda geldim sanırım.
Bir de bu gün doktora gidecek olmanın heyecanı var tabi

İdrar testimi verdim bir sorun çıkmadı.Bebek normalde 10 hafta 1 günlüktü bu gün ama doktorun dediğine göre normalde ileride ve büyükmüş 12 hafta 1 günlük

17 şubat olan doğum tarihini de 5 şubata çekti ikili test içinde 1 ağustosa randevu verdi Allah!ın izniyle cinsiyetini öğreneceğiz hadi hayırlısı bakalım

Ultrasonda yüzüstü olan bebeğim sanki bizim baktığımızı farketti sırt üstü dönüp kolunu kaldırdı

Hatta doktor el salladı gördünüz mü dedi doktor maşallah demeyi unutmayın meleğime kızlar

http://r1307.hizliresim.com/1c/t/qrp19.jpg

maşallah canım geçmiş haftalara göre artık bebek görünümünü aldılar benimde haftaya çarşamba randevum var bakalım bize ne dicek dokturumuz. cinsiyetini bende çok merak ediyorum ama benim için erken daha

ayy maşallah maşallah allah korusun esirgesin onu annesi :) çok duygulandım ya resmine bakınca Allahım benim bu halim ne olacak böyle offf:))

Ben cinsiyetini cok merak ediyorum yaa 2 hafta sonra kontrole gidicem.ilk hamileligimde cok migdem bulanmisti yemek kokulari benim mahfediodu birde istahim acikti kizim oldu simdi bulantim olmadi pek istahimda yok belki evdeki veletle ugrasmaktan bilemiorum.icime erkek gibi doguyo ama bizde kiz bollogu oldugu icin bi yandan sartli olarak kiz olacakmis gibi gelio baska ihtimal yokmus gibi:))aa buarada kizimda altin kolye ve bilezik gormustum ruyamda bu kez bijuteri isi kupe gordum bakalim sabirsizlikla bekliorum insallah 2hafta sonra ogrenebilirim saglikla

evet canım topiğimiz kalabalık ara sıra senide bekleriz tecrübelerini paylaşırsın

Canım yaa :) bi girip selam vereyim dedim yoğunluktan yazamadım da :) Nasılsınız bugün?

ben iyiyim tatlım cok şükür....bulantılarım hafif de olsa devam ediyo ama idare ediyorum...

gözün aydın sosyoooolojiiiidarısı bizim bebişlerimize olsun inşallah..ohhh hem cinsiyeti öğrendin hem testler tamam ,bizler de rahatlayalım dua et fıstık

Maşallah maşallahhhh Allahım esirgesinnn canımm

selam kızlar ben de 9 haftaya gırdım bugun ama pazartesi gunu doktora gıttığımde 4 gun erken soyledı kucuk yanı....sizce toparlanır mı ya da buyuk tehlike mı bu

Evet canım sonunda bebek görüntüsü alabildik
Cinsiyet mevzusunda kafayı yiyebilirim ama içime atıyorum çaktırma

ayy maşallah maşallah allah korusun esirgesin onu annesi :) çok duygulandım ya resmine bakınca Allahım benim bu halim ne olacak böyle offf:))

Sağolasın canım amin tüm anne ve bebekleri Allah korusun inşallah
Kıyamam ama sana ben

Hayırlısıyla olsunlarda kolyeymiş küpeymiş hallederiz canım merak etme sen

cidden yaaa.ben neden sosyetik şeyler aşermedim ya manyo ananas vb

ay çok güldüm buna kızımda haftada 5 kg ıspanak yerdim hiç abartmıyorum sabah yumurtalısını öğlen kavurma akşam pirinçlisini pazara bi çıkardım kıştı tabi yemyeşil pırasa ıspana havuç of kg kg alır yerdim özledim o günleri bunda mübarek aç geziyorum ..
he valla biz niye kolay şeyler aşeriyoruz ki ya şöyle pahalı zor bulunur şeyler aşersek ya

selam kızlar ben de 9 haftaya gırdım bugun ama pazartesi gunu doktora gıttığımde 4 gun erken soyledı kucuk yanı....sizce toparlanır mı ya da buyuk tehlike mı bu

Tatlım hiç korkma. Ben geçen sefer gittiğimde 7+5 günlük olması gereken bebeğim 7+2 günlük görünüyordu. En son gittiğimde aradaki farkı kapatmış normal günü ile aynıydı. Doktor da özellikle 2-3 günü kafana takma 2 hafta falan fark varsa o zaman problem olur demişti. Sen içini ferah tut.

kızlar bu bebek battaniyesi modelini internetten buldum bebeğimin cinsiyeti belli olmadığı için bunun nil yeşilini örüyorum mide bulantılrımdan biraz zorlanıyorum ama olsun o her şeye değer

Canım benim maşallah bebeğine :) Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah .

Eeee bana cinsiyet tahmini yok mu kızlar aaa aşkolsun ama
canım herşeyin yolunda olması çok güzel allah her zaman mutlu haberler almak nasip etsin inş. resim oldukça bulanık ben hiç bişi göremedim cinsiyet namına yani

battaniye çok hoşmuş canım ya çok beğendim ellerine sağlık güzel olacak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…