Selam güzel anne adaylarım
Dün pek giremedim hem misafirim vardı hemde ciddi şekilde gaz sorunu yaşayıp patlayacak moda geldim sanırım.
Bir de bu gün doktora gidecek olmanın heyecanı var tabi
İdrar testimi verdim bir sorun çıkmadı.Bebek normalde 10 hafta 1 günlüktü bu gün ama doktorun dediğine göre normalde ileride ve büyükmüş 12 hafta 1 günlük
17 şubat olan doğum tarihini de 5 şubata çekti ikili test içinde 1 ağustosa randevu verdi Allah!ın izniyle cinsiyetini öğreneceğiz hadi hayırlısı bakalım
Ultrasonda yüzüstü olan bebeğim sanki bizim baktığımızı farketti sırt üstü dönüp kolunu kaldırdı
Hatta doktor el salladı gördünüz mü dedi doktor maşallah demeyi unutmayın meleğime kızlar
http://r1307.hizliresim.com/1c/t/qrp19.jpg
Dün pek giremedim hem misafirim vardı hemde ciddi şekilde gaz sorunu yaşayıp patlayacak moda geldim sanırım.
İdrar testimi verdim bir sorun çıkmadı.Bebek normalde 10 hafta 1 günlüktü bu gün ama doktorun dediğine göre normalde ileride ve büyükmüş 12 hafta 1 günlük
17 şubat olan doğum tarihini de 5 şubata çekti ikili test içinde 1 ağustosa randevu verdi Allah!ın izniyle cinsiyetini öğreneceğiz hadi hayırlısı bakalım
Ultrasonda yüzüstü olan bebeğim sanki bizim baktığımızı farketti sırt üstü dönüp kolunu kaldırdı
Hatta doktor el salladı gördünüz mü dedi doktor maşallah demeyi unutmayın meleğime kızlar
cıkılota testı etkılemez ama ben ac gıtmiştım cunku baska acken yapılması gereken testlerim de vardı ondan dolayı.ense kalınlığını özellikle sor doktora nasıl dıye.bu arada ne kadar kalabalıkmış topiğiniz
Herkes sabırsızlıkla cinsiyeti öğrenmeyi bekliyorBende çok merak ediyorum.Kızımdan sonra acaba 2.nolcak.Belirtilere bakıyorum ama hepsinden karışık varr anlayamadımmm
Canım yaa :) bi girip selam vereyim dedim yoğunluktan yazamadım da :) Nasılsınız bugün?
Herkese merhaba. 2'li test sonuclarini doktora gosterdik. Problem yokmus. Darisi tum arkadaslarin basina. Bebisler cok cabuk buyuyor kizlar ya. Bugun tam 13 haftalik bebisim ve masallah 6,9 cm. Acaip hareketli bu spalar ya. Bir damlacik boylariyla elleri kollari kipir kipir.
Bulantilar yavas yavas geciyor kizlar,gozunuz aydin. Benim cok sukur hic olmadi. Herhalde bu saatten sonra da olmaz artik. Ben biraz da gecmisi okuyayim..
maşallah canımgeçmiş haftalara göre artık bebek görünümünü aldılar benimde haftaya çarşamba randevum var bakalım bize ne dicek dokturumuz. cinsiyetini bende çok merak ediyorum ama benim için erken daha
ayy maşallah maşallahallah korusun esirgesin onu annesi :) çok duygulandım ya resmine bakınca Allahım benim bu halim ne olacak böyle offf:))
Ben cinsiyetini cok merak ediyorum yaa 2 hafta sonra kontrole gidicem.ilk hamileligimde cok migdem bulanmisti yemek kokulari benim mahfediodu birde istahim acikti kizim oldu simdi bulantim olmadi pek istahimda yok belki evdeki veletle ugrasmaktan bilemiorum.icime erkek gibi doguyo ama bizde kiz bollogu oldugu icin bi yandan sartli olarak kiz olacakmis gibi gelio baska ihtimal yokmus gibi:))aa buarada kizimda altin kolye ve bilezik gormustum ruyamda bu kez bijuteri isi kupe gordum bakalim sabirsizlikla bekliorum insallah 2hafta sonra ogrenebilirim saglikla
cidden yaaa.ben neden sosyetik şeyler aşermedim ya manyo ananas vb
selam kızlar ben de 9 haftaya gırdım bugun ama pazartesi gunu doktora gıttığımde 4 gun erken soyledı kucuk yanı....sizce toparlanır mı ya da buyuk tehlike mı bu
canım herşeyin yolunda olması çok güzel allah her zaman mutlu haberler almak nasip etsin inş. resim oldukça bulanık ben hiç bişi göremedim cinsiyet namına yaniEeee bana cinsiyet tahmini yok mu kızlar aaa aşkolsun ama
kızlar bu bebek battaniyesi modelini internetten buldum bebeğimin cinsiyeti belli olmadığı için bunun nil yeşilini örüyorum mide bulantılrımdan biraz zorlanıyorum ama olsun o her şeye değerEki Görüntüle 764207 Eki Görüntüle 764206
İsim düşündünüz mü kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?