2014 Şubat Anneleri

Hayirli haberlerini bekliyoruz limonportakal

herkese günaydın, 9. haftamdayım, doktor dün kan ilacı ile elevit yazmış, hiç bir değerime bakmadan, tahlil almadan bunları yazması şaşırttı beni, bunları kullanmak için henüz erken değil mi? siz kaçıncı hafatanızda kullanmaya başladınız?

Kızlar günaydın.
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri eşimle ilişkiye girmiyorduk. Doktor herhangi bi kanama alanı olmadığını ve kısıtlamadığını söyleyince dün ilişkiye girdik ve aradan uzunn zaman geçtiğinden biraz zorlandım.
ilişkiden yarım saat sonra falan kanamam oldu. Doktorumu arayıp sordum ilişki sonrasıysa normal hiç canını sıkma dedi.
Böyle bir durumla karşılaşanınız veya fikri olan var mı? Korkuyorum.
Bu arada ağrım acım yok ve kanın rengi bildiğiniz kıpkırmızı..

Geçen gün buraya birisi daha yazmıştı ilişki sonrası kanamam oluyor diye, bir şey olmuyor heralde sonunda. Doktor da normal dediyse sorun olmaz sanırım... Ama bence yine de temkinli ol...

Günaydın canlar......nasılsınız?

dün eşimin patronuna yemeğe davetliydik.kadın ne güzel sofra hazırlamış ama ben yiyemedim hiç.....az biraz yedim...sonra bi cay bardağı kadar salgam içtim.....10 dk sonra hopppppp cıktı.....kadın cok ilgilendi saolsun,hemen tost yaptı çıkarsan da yemeye calıs bastırır mideni belki dedi...onun da yarısını yiyebildim...bari burda yapmasaydın annem dedim

elin evinde kusmak da hiç iyi bi şey deelmişşşş

herkese günaydııııınnn... erkenciler yine burada, durun bir yoklama yapayım. :))
şu mide şikayetlerimizin bitmeyi geçtim ne zaman azalacağını çok merak ediyorum kızlar, artık içim dışıma çıktı ne yapacağımı ne yiyeceğimi küllen şaşırmış durumdayım. (

Günaydın jack. Ben bugün iyiyim mide bulantım yok şimdilik. Bebişler artık her yerde kendilerini hissettirmeye çalışıyorlar.Sanki onlar olmadan geçirdiğimiz günlerin intikamını alıyorlar

Dün bende anneme gittim kadıncağız tavuk haşlamış allahım nasıl koktu o bana. Zaten midem kötüydü 2 kere çıkardım dün kokuyu da alınca oturdum ağladım

Dün kendime pantalon aldım.Benimkiler sıkmaya başlamıştı.Bebiş için de aldım bir kaç parça görünce heveslendik. Kızın ve erkeğin giyebileceği renklerde Akşam foto çekip burayada eklerim

Kızlarla totem yaptık 12 haftada geçecek mide bulantıları İnanıyoruz

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım herkesler dün kusmuşlarmı amanda aman çok geçmiş olsun bakem

bende dün iftarda dışardaydım bi restorana gittik ben pek bişe yiyemedim zaten oğlum benim önümdekileri yedi sağolsun çok karıştırmadım o yüzden bişi olmadı sanırım iyiyim
ama uykum geliyor yine

ben yarın doktora gidiyorum ikili test için
ama yarın değil ancak p.tezi haber veririm size

Benim tabaktakileride eşim yiyor Umarım çok iyi çıkar sonucun

Geçen gün buraya birisi daha yazmıştı ilişki sonrası kanamam oluyor diye, bir şey olmuyor heralde sonunda. Doktor da normal dediyse sorun olmaz sanırım... Ama bence yine de temkinli ol...

bunu konuşmak normalde abes ama madem konu açılmış bende söyleyeyim
bizim ilişki kısıtlamamız yok aslında ama eskisi kadar sık değil en çok haftada bir oluyor birazda ramazanın etkisi tabi, geçen hafta cuma günü olan kanamamda ilişki olmuştu lekem ondan sonra sabahına gelmişti doktora gittiğimde bunu belirttim bişi olacağı varsa ilişkiden olmaz dedi bana
hatta şimdi ilişki yasak değilmi dedim oda ben yasaklamıyorum dedi ama ben yasaklıyorum dedim onuda sen bilirsin dedi bana
şimdi o yüzden tekrar korkuyorum ilişkiden :26::26::26:

Doktor bize de kısıtlama koymadı ama insan ister istemez bir şey olur mu korkusuyla eskisi kadar beraber olamıyor. Zaten ramazan şimdi artı bulantılar da var bizimde 2 haftayı geçti

Dediğim gibi bizim 2 ay oldu neredeyse ilişkiye girmeyeli. Dün o yüzden olmuştur kanama diye kendimi rahatlatıyorum ama korkuyorum hala.

Doktor bize de kısıtlama koymadı ama insan ister istemez bir şey olur mu korkusuyla eskisi kadar beraber olamıyor. Zaten ramazan şimdi artı bulantılar da var bizimde 2 haftayı geçti

evet olsan bile zaten sürekli aklında o
birde lauranaya hayranaım kulakları çınlasın klawyesi çınlasın şimdi ondaki tavan libido öyle benim libido ise yerlerde

adam bana 3 ay dokunmasa istemem valla gebe olduğumdan beri zaten af edersin öpüşürken bile nefes alamıyorum sanıyorum boğulcam sanıyorum oğlumdada böyle olmuştum ben
azım kapanınca ölcem sanıyorum

Eşime diyorum ben mi doğurcam sen mi belli değil...Kocaman göbeği var
benim herif çok kiloluda değil aslında önce azcık bi balkonu var
Dediğim gibi bizim 2 ay oldu neredeyse ilişkiye girmeyeli. Dün o yüzden olmuştur kanama diye kendimi rahatlatıyorum ama korkuyorum hala.

canım iki ayda orası unutmuştır aaaa bune demiştir tepki vermiştir bide devam ediyormu kanaman ?? yoksa azcık geldi kesildimi hemen ?

Senle libidolarımız aynı çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…