- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Merhaba kızlar, bebiş kıyafeti almak isteyenlerr bence azcık daha bekleyin cinsiyetler belli olsun, sonra değişimle uğraşmayınn
Bu arada 2 li test için yapılan testler açlık gerektirmiyor ama dr unuz farklı bir test de yapacaksa belki gerekebilir.. Ultrasondan öncede dr sıkışık olmamı istemedi..
Kızlar o geçtiğimiz kapılarda cep telefonundan daha az radyasyon varmış, kanıtlanmış bir zararı yokmuş..
Bizim test yarın belli oluyorr, cinsiyet de.. Tabiki test sonucu daha önemli ama kafa dağıtmak için şu kocakarı yöntemleri tutacakmı diye annemle hepsini yaptık bugünbıçak makasa göre kız, yüzüğe göre erkek, kahve falında pipi var:)) bakalımhangisi tutacak
Kızlar günaydın.
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri eşimle ilişkiye girmiyorduk. Doktor herhangi bi kanama alanı olmadığını ve kısıtlamadığını söyleyince dün ilişkiye girdik ve aradan uzunn zaman geçtiğinden biraz zorlandım.
ilişkiden yarım saat sonra falan kanamam oldu. Doktorumu arayıp sordum ilişki sonrasıysa normal hiç canını sıkma dedi.
Böyle bir durumla karşılaşanınız veya fikri olan var mı? Korkuyorum.
Bu arada ağrım acım yok ve kanın rengi bildiğiniz kıpkırmızı..
Günaydın canlar......nasılsınız?
dün eşimin patronuna yemeğe davetliydik.kadın ne güzel sofra hazırlamış ama ben yiyemedim hiç.....az biraz yedim...sonra bi cay bardağı kadar salgam içtim.....10 dk sonra hopppppp cıktı.....kadın cok ilgilendi saolsun,hemen tost yaptı çıkarsan da yemeye calıs bastırır mideni belki dedi...onun da yarısını yiyebildim...bari burda yapmasaydın annem dedim
elin evinde kusmak da hiç iyi bi şey deelmişşşş
herkese günaydııııınnn... erkenciler yine burada, durun bir yoklama yapayım. :))
şu mide şikayetlerimizin bitmeyi geçtim ne zaman azalacağını çok merak ediyorum kızlar, artık içim dışıma çıktı ne yapacağımı ne yiyeceğimi küllen şaşırmış durumdayım.(
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım herkesler dün kusmuşlarmı amanda aman çok geçmiş olsun bakem
bende dün iftarda dışardaydım bi restorana gittik ben pek bişe yiyemedim zaten oğlum benim önümdekileri yedi sağolsunçok karıştırmadım o yüzden bişi olmadı sanırım iyiyim
ama uykum geliyor yine
ben yarın doktora gidiyorum ikili test için
ama yarın değil ancak p.tezi haber veririm size
Geçen gün buraya birisi daha yazmıştı ilişki sonrası kanamam oluyor diye, bir şey olmuyor heralde sonunda. Doktor da normal dediyse sorun olmaz sanırım... Ama bence yine de temkinli ol...
Benim tabaktakileride eşim yiyorUmarım çok iyi çıkar sonucun
bunu konuşmak normalde abes ama madem konu açılmış bende söyleyeyim
bizim ilişki kısıtlamamız yok aslında ama eskisi kadar sık değil en çok haftada bir oluyor birazda ramazanın etkisi tabi, geçen hafta cuma günü olan kanamamda ilişki olmuştu lekem ondan sonra sabahına gelmişti doktora gittiğimde bunu belirttim bişi olacağı varsa ilişkiden olmaz dedi bana
hatta şimdi ilişki yasak değilmi dedim oda ben yasaklamıyorum dedi ama ben yasaklıyorum dedimonuda sen bilirsin dedi bana
şimdi o yüzden tekrar korkuyorum ilişkiden :26::26::26:
oğlum olmasa eşim yer eminim oğlumda fırsat gelmiyor ona
yoksa ikiside boğazına düşkündür maşallah
bunu konuşmak normalde abes ama madem konu açılmış bende söyleyeyim
bizim ilişki kısıtlamamız yok aslında ama eskisi kadar sık değil en çok haftada bir oluyor birazda ramazanın etkisi tabi, geçen hafta cuma günü olan kanamamda ilişki olmuştu lekem ondan sonra sabahına gelmişti doktora gittiğimde bunu belirttim bişi olacağı varsa ilişkiden olmaz dedi bana
hatta şimdi ilişki yasak değilmi dedim oda ben yasaklamıyorum dedi ama ben yasaklıyorum dedimonuda sen bilirsin dedi bana
şimdi o yüzden tekrar korkuyorum ilişkiden :26::26::26:
Doktor bize de kısıtlama koymadı ama insan ister istemez bir şey olur mu korkusuyla eskisi kadar beraber olamıyor. Zaten ramazan şimdi artı bulantılar da var bizimde 2 haftayı geçti
benim herif çok kiloluda değil aslında önce azcık bi balkonu varEşime diyorum ben mi doğurcam sen mi belli değil...Kocaman göbeği var
Dediğim gibi bizim 2 ay oldu neredeyse ilişkiye girmeyeli. Dün o yüzden olmuştur kanama diye kendimi rahatlatıyorum ama korkuyorum hala.
evet olsan bile zaten sürekli aklında o
birde lauranaya hayranaım kulakları çınlasın klawyesi çınlasın şimdiondaki tavan libido öyle benim libido ise yerlerde
adam bana 3 ay dokunmasa istemem valla gebe olduğumdan beri zaten af edersin öpüşürken bile nefes alamıyorum sanıyorum boğulcam sanıyorum oğlumdada böyle olmuştum ben
azım kapanınca ölcem sanıyorum
Senle libidolarımız aynı çalışıyor.
Eşime diyorum ben mi doğurcam sen mi belli değil...Kocaman göbeği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?