2014 Şubat Anneleri

benim herif çok kiloluda değil aslında önce azcık bi balkonu var

canım iki ayda orası unutmuştır aaaa bune demiştir tepki vermiştir bide devam ediyormu kanaman ?? yoksa azcık geldi kesildimi hemen ?

Haldır haldır bi kanamam yok zaten. Akşam 5-10 dk arayla tükürük gibi gelmişti hep. Şimdi rengi koyu bi sıvı gelmiş yine aynı miktarda.

benim herif çok kiloluda değil aslında önce azcık bi balkonu var

canım iki ayda orası unutmuştır aaaa bune demiştir tepki vermiştir bide devam ediyormu kanaman ?? yoksa azcık geldi kesildimi hemen ?

Benim eşimde çok kilolu değil sadece önünde 5 aylık hamilelerin sahip olduğu kadar göbeği var

Haldır haldır bi kanamam yok zaten. Akşam 5-10 dk arayla tükürük gibi gelmişti hep. Şimdi rengi koyu bi sıvı gelmiş yine aynı miktarda.
canım bence devam ederse içinin rahat etmesi için bir git doktoruna baktır usg ile içim rahat etmedi geldim dersin ne dicek doktor yani seni endişelendirmek değil amacım ama ben olsa giderdim
Benim eşimde çok kilolu değil sadece önünde 5 aylık hamilelerin sahip olduğu kadar göbeği var

göbek değil o balkon

neyse buda 12-14 haftalarda geçer umarım oğlumda öyle olmuştu yanlış anımsamıyorsam
yoksa 9 ay adamlar illallah eder kız
birde bunun lohusalığı var :18::18::18:

Ay inşallah geçsin ya

bizde de benim canım hiçbirşey istemiyor eşim bildiğiniz aşeriyor, herşeyi canı istiyor. hangimiz hamile bilemiyorum kızlar. :))

Dün dışarıdaydık gezerken yufkacıda kilo ile mantı satılır diye bir yazı gördü eşim bana diyor ki canın mantı istiyor mu alalım mı. Yok dedim istemiyor. Dönüyorduk mantı alalım dedi senin canın ister şimdi diyor Kendi canı istedi kesin söylemiyorda beni bahane ediyor

geçecek gececk sabırrrr

hayırlı olsun cicileriniz annesi....merala bekliyorum fotoları

bbilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

benimkide kaynanamgile gideceğimiz gün kaynanamı arayıp bbilimin canı şunu istiyor onu yap diyor kaynanamda garip yapıyor gidiyorum bakıyorum kaynanam onu yapmış bi kaşık bile alamıyorum ben oysa kaynanam diyorki ben biliyordum zaten oğlumun kendi canı istediğini diyor

geçecek gececk sabırrrr

hayırlı olsun cicileriniz annesi....merala bekliyorum fotoları

bbilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evet tatlımmmmmmmmm

kızlar bu arada bişi titraf edeyim dün ben bebişe hastane çıkışı aldım netten :26::26::26::26:
hemde mercan rengi eğer erkek derse doktor iade ederim dedim

Selam;

3 gündür yine evdeyim kum dökmelerim sancılarım epey çoğaldı
salı günü dr gittik bizim dr yine doğumdaydı mecbur başka dr gittik / teyzemin ilk gittiği dr a /
muayene etti kum döktüğüm için antibiyotik verdi bol su tabi yine çözümü
sonra cinsiyetini sordum kız bu ya dedi 12+2 ydi gittiğimizde
başka dr geldi gel bak bakıyım sende cinsiyet söyle dedi oda kız bu %90 kız dedi
haftaya kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek çok heycan yaptım

kaynanan oğlunun istediğini bildiği için yapıyodur belki

sen var ya sen...dayanamadın dimi.dün ne konuştuk biz hııııı

Spidim Allahım şifa versin..tez zamanda iyileş inşallahhh

yeğenim kız demek yerim yerimmmm

Benim eşim anneme yapıyor bunu

Senin cinsiyeti öğrenmene az kaldı inş kızdır

speedyimmmmmm çok geçmiş olsun burda yazıldı durumun çok üzüldüm canım allah tez zamanda şifanı versin inş. çok ters zamanda olmuş ya bu
neyseki bebişin iyimiş allah başka dert vermesin

bu arada ben ne demiştim sana ha ne demiştim herkes erkek dedide o resme bir ben kız demedimmi

kaynanan oğlunun istediğini bildiği için yapıyodur belki

sen var ya sen...dayanamadın dimi.dün ne konuştuk biz hııııı
yok kaynanam sever beni yapar yani benim için

Geçmiş olsun

cicilerimize yorum bile yapmadınız ama aşk olsun

Ciciler çok tatlı bilimcim inşallah değiştirmen gerekmez

Bu arada hastane çıkışlarında bu yeterli mi sence.Deneyimli anne olarak soralım Bunların 5 parçalıları filan var hangisi daha iyi :44::44::44:

Günaydın benim güzel manolyalarım
Bütün gece ateş basmasından bi hal oldum hala devam ediyor ama bu da geçecek

henüz girmedim tatlım bugün size takılıyorum şuan birde bir yandan bi evrak çıkarıyorum yazıcıdan onları bitirim gircem dediğim gibi dün aldım hastane çıkışı du eklim

Ba yıl dım canım bayıldım inşallah sağlıkla giyer bebişin cicilerini

Çok geçmiş olsun canım en acilinden şifalar diliyorum sana

Ayrıca kız haberi alınca benim biraz daha fazla sevindiğim haberi yayılmadıysa henüz yayılsın cimcimeler beni benden alıyor ya Allah biliyor Hayırlısı neyse o olsun inşallah

Ciciler çok tatlı bilimcim inşallah değiştirmen gerekmez

Bu arada hastane çıkışlarında bu yeterli mi sence.Deneyimli anne olarak soralım Bunların 5 parçalıları filan var hangisi daha iyi :44::44::44:

sağol tatlım hayırlısı dediğin gibi umarım gerekmez, bana fiyat olarka çok uyguna geldi o yüzden acele ettim aslında almaaya

canım bu tek başına yetmez ama böyle 10lu büyük setlerden bir tane olursa 2 veya 3 tanede o beşli veya 7li setlerden alabilirsin

sağol adally inş.
evin çokmu sıcak tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…