ayy benim eşim pc hastası...iftarını yapaar sonra pc başına geçer gel konuşalım derim uyuyorsun dio haklı:))) akşamları pcyi kapmayayım diye şirketten labtop getiriyor bana al bununlar gir dedikodu mekanına diyor:))))) ne yemek var akşama sökül bakalım????
iyiyim kız yavrum sen nasılsın kız ben bugün çok yiyorumsen napıosun 12.hafta diyor ikili testin ne zaman canım benim
kum dküyorum yine 3 gün yattım evde
kızım olacakmış
Kızlar bugün midem hiç bulanmadı ve durmadan tatlı yiyorum birisi götürsün şu ttalıları ne oldu banada açıldı bu iştah ya:)
ah canım yaaa çok geçmiş olsun zordur biliyorum ben de taş düşürmüştüm....bol su içmek lazım diye biliyorum....
tez zamanda geçer de bir daha yaşamazsın inşallah...kızın da senin gibi çok güzel olur inşallah ve sağlıkla sıhhatle büyür yavrum:)
evet canım bol su içiyorum başka çaresi yok zaten
amin inşallah sağlıkla gelsin kuzum
maşallah spse bulanmasından iyidir az biraz da ye bişi olmaz...sonra dur dersin yani inş diyebilirsin
ayyy hiçbir fikrim yok yaaaa:18: evde patates ,patlıcan falan var....üfff zaten yapasım yok ama herif oruç
canım haftaya salı ikili testim....oh maşallah hep ye böyle inşallah...yok yoook tatlı yiyorsan hakkı geliyor demektir ehueh:)))))
bu arada benim mide bulantılarım azaldı ama devam ediyor...dolaşınca kötü oluyorum sıcaktan galiba ama artık yemek yiyebiliyorum...
ah canım yaaa çok geçmiş olsun zordur biliyorum ben de taş düşürmüştüm....bol su içmek lazım diye biliyorum....
tez zamanda geçer de bir daha yaşamazsın inşallah...kızın da senin gibi çok güzel olur inşallah ve sağlıkla sıhhatle büyür yavrum:)
ben su içemiyorum spidim ya...zorladım bi litre içtim sabahtan beri...su an midem bulanıyo.aksamları bulantım arttığı için hiç su içemiyorum...günde 1 lt falan işte...yetersiz ama dimi
evet canım bol su içiyorum başka çaresi yok zaten
amin inşallah sağlıkla gelsin kuzum
canım sölemem lazım ben zaten şişko hamile kaldım seviniodum bu halime valla:)böle olursa olmaz demin mutfakta hiçbir beyinsel faliyet göstermeden tıkındım şimdi beynim çalışmaya başladı yemicem artık
işte o kötü yaa zaten...hamilelik insanın biraz da elini ayağını bağlıyor....olmasam gider iğne vurdururum en ağırından ama hamileyken biryerim ağrısa ödüm kopuyo((
seni tombik anne seniii böylee tontişim diye severiz seni:))))))
geçen kızıma taliptinya sen:) ne oldu kız daha bi kere ttalı yedim 11 haftadır
canım sölemem lazım ben zaten şişko hamile kaldım seviniodum bu halime valla:)böle olursa olmaz demin mutfakta hiçbir beyinsel faliyet göstermeden tıkındım şimdi beynim çalışmaya başladı yemicem artık
o zaman al bir kıyma yap köfte...patatesleri halka halka doğra şöyle biber salçasıyla salçala....sonra tepsiye diz...köfteyi de üzerlerine diz...salçalı domatesli su yap içine baharatları at ve tepsiye dök üzerine de kırmızı ve yeşil biber koy ver fırına al sana mis gibi yemek tam 1 saatte pişiyor ve mis gibi kokuyor:)))))
yaza denk geldiği için en az 2 lt falan içmek lazım
ben normalde de 2 lt içerim günde şimdi 3 içmeye çalışıyorum buna rağmen düşmedi kumlar
içimde mini göl oldu artık
bob tarzı mı?? hani şu önü uzun arkası kısa olanlardan??? benim saçlar kabarık ve dalgalı uygun olur mu bilemem....
işte o kötü yaa zaten...hamilelik insanın biraz da elini ayağını bağlıyor....olmasam gider iğne vurdururum en ağırından ama hamileyken biryerim ağrısa ödüm kopuyo((
seni tombik anne seniii böylee tontişim diye severiz seni:))))))
hahahahaha olsun kurtuluşun yok eğer erkekse gelin veririm sana belki ama şimdiden söyliimm ben hayatta kızımı maraşlara yollamam siz gelin istanbula tayin iste:))))))
hahahaha beyinsel faaliyetşimdi karnın doydu ya ondan böle diyosun
anam ben yemek yapmaya üşeniyom diyom hatun kıyma al köfte yap diyo...ıykkkkk
daha kolay bişiler üret bacım.bu ara cok tembelimmm
maşallah maşallah.sen böyle devam et kurtuluşu yok kumnların nasıl olsa düşecek
Ben de zati kılı bol bi hatundum en azından önceden sarıydı şimdi rengi siyaha dönüyor çok kötü görünüyor ya ayrıca göbeğim de mahvoldu üff dökülür mü acaba onlar sonradan?bugün sürekli karnım kaşınıor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?