2014 Şubat Anneleri

ayyy hiçbir fikrim yok yaaaa:18: evde patates ,patlıcan falan var....üfff zaten yapasım yok ama herif oruç

iyiyim kız yavrum sen nasılsın kız ben bugün çok yiyorum sen napıosun 12.hafta diyor ikili testin ne zaman canım benim

canım haftaya salı ikili testim....oh maşallah hep ye böyle inşallah...yok yoook tatlı yiyorsan hakkı geliyor demektir ehueh:)))))
bu arada benim mide bulantılarım azaldı ama devam ediyor...dolaşınca kötü oluyorum sıcaktan galiba ama artık yemek yiyebiliyorum...

kum dküyorum yine 3 gün yattım evde
kızım olacakmış

ah canım yaaa çok geçmiş olsun zordur biliyorum ben de taş düşürmüştüm....bol su içmek lazım diye biliyorum....
tez zamanda geçer de bir daha yaşamazsın inşallah...kızın da senin gibi çok güzel olur inşallah ve sağlıkla sıhhatle büyür yavrum:)

evet canım bol su içiyorum başka çaresi yok zaten
amin inşallah sağlıkla gelsin kuzum

ben su içemiyorum spidim ya...zorladım bi litre içtim sabahtan beri...su an midem bulanıyo.aksamları bulantım arttığı için hiç su içemiyorum...günde 1 lt falan işte...yetersiz ama dimi

maşallah spse bulanmasından iyidir az biraz da ye bişi olmaz...sonra dur dersin yani inş diyebilirsin

canım sölemem lazım ben zaten şişko hamile kaldım seviniodum bu halime valla:)böle olursa olmaz demin mutfakta hiçbir beyinsel faliyet göstermeden tıkındım şimdi beynim çalışmaya başladı yemicem artık

ayyy hiçbir fikrim yok yaaaa:18: evde patates ,patlıcan falan var....üfff zaten yapasım yok ama herif oruç

o zaman al bir kıyma yap köfte...patatesleri halka halka doğra şöyle biber salçasıyla salçala....sonra tepsiye diz...köfteyi de üzerlerine diz...salçalı domatesli su yap içine baharatları at ve tepsiye dök üzerine de kırmızı ve yeşil biber koy ver fırına al sana mis gibi yemek tam 1 saatte pişiyor ve mis gibi kokuyor:)))))

geçen kızıma taliptinya sen:) ne oldu kız daha bi kere ttalı yedim 11 haftadır

ben su içemiyorum spidim ya...zorladım bi litre içtim sabahtan beri...su an midem bulanıyo.aksamları bulantım arttığı için hiç su içemiyorum...günde 1 lt falan işte...yetersiz ama dimi

yaza denk geldiği için en az 2 lt falan içmek lazım
ben normalde de 2 lt içerim günde şimdi 3 içmeye çalışıyorum buna rağmen düşmedi kumlar
içimde mini göl oldu artık

işte o kötü yaa zaten...hamilelik insanın biraz da elini ayağını bağlıyor....olmasam gider iğne vurdururum en ağırından ama hamileyken biryerim ağrısa ödüm kopuyo((

seni tombik anne seniii böylee tontişim diye severiz seni:))))))

evet canım şimdi düşmesi için bekkiyoruz sadece

geçen kızıma taliptinya sen:) ne oldu kız daha bi kere ttalı yedim 11 haftadır

hahahahaha olsun kurtuluşun yok eğer erkekse gelin veririm sana belki ama şimdiden söyliimm ben hayatta kızımı maraşlara yollamam siz gelin istanbula tayin iste:))))))

hahahaha beyinsel faaliyet şimdi karnın doydu ya ondan böle diyosun

anam ben yemek yapmaya üşeniyom diyom hatun kıyma al köfte yap diyo...ıykkkkk

daha kolay bişiler üret bacım.bu ara cok tembelimmm

yaza denk geldiği için en az 2 lt falan içmek lazım
ben normalde de 2 lt içerim günde şimdi 3 içmeye çalışıyorum buna rağmen düşmedi kumlar
içimde mini göl oldu artık

maşallah maşallah.sen böyle devam et kurtuluşu yok kumnların nasıl olsa düşecek

bob tarzı mı?? hani şu önü uzun arkası kısa olanlardan??? benim saçlar kabarık ve dalgalı uygun olur mu bilemem....

bob mu deniyor ona burda beckham diyolar :)victoria beckham gibi evet önü uzun arkası kısa. ama önü bile çok uzun değil baya kısalttırdım ben ama benim saçım düz. perma vardı ama kesilince çoğu gitti zaten. dalgalı kabarık saçta nasıl olur bilemem

kız yok ya tombik olmuyum yani bebk dışında:)

hahahahaha olsun kurtuluşun yok eğer erkekse gelin veririm sana belki ama şimdiden söyliimm ben hayatta kızımı maraşlara yollamam siz gelin istanbula tayin iste:))))))

pazarlığada baksana sen yok şekerim kayseriye gelcek kızın ist daha güzel boşver sen bak adanayada yakın buralar

kız sorma canım ya ama yok ben daha yemem

bugün sürekli karnım kaşınıor ya
Ben de zati kılı bol bi hatundum en azından önceden sarıydı şimdi rengi siyaha dönüyor çok kötü görünüyor ya ayrıca göbeğim de mahvoldu üff dökülür mü acaba onlar sonradan?
Bir de canım bebişinin cinsiyeti belli olmuş hayırlı olsun..Ayrıca geçmiş olsun..Ben dede var kum daha önceden doktora gittiğimde her zaman dökme tehlikesi var onun için bol bol su içeceksin demişti amaa nerdee ben hiç su içmem doğru dürüst...İnş ben de zurnanın zurt dediği yerde dökmem kum falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…