Merhaba kızlarr, eşim bugün labarotuarı basmışş, çok şükür test sonucumuz temiz:))) detaylı sonucu 1 ay sonra verecekler ama önemli olanları öğrendik, onlar da temiz çıkar inşallah.. O kadar sıkmışım ki kendimi eşim sonucu söyler söylemez başıma çok şiddetli ağrı girdi ağlamaya başladım..Rabbim kimseyi böyle endişelendirip korkutmasın hepimiz güzel sonuçlar alalım.. Bu arada kızımız oluyor:)) birkaç arkadaşın da kızı oluyomuşş hayırlı olsunn:)) demin kafamı dağıtmak için girdiğimde birinizin aldığı pembe takımı görünce bayılmıştım ben de pembeleri alıcam inşallah yaşasın:)) içime hep erkek doğuyor hep erkek bebek görüyordum rüyamda tam tersi oldu
çatlak bana göre genetik annende falan var ise daha az olması için elinden geleni yap
benim dr vazelin de aynı herhangi kremde aynı kilo alıp vermene dikkat et hızlı kilo alıp verirsen çatlarsın bu çok normal dedi.
ama benim cildim inanılmaz kuru son gittiğim dr çatlak için olmasa bile bir krem kullan dedi görünce şaşırdı adam
bebak acı badem 10 TLfalan
bugün daha şimdi girebildim bu haberle çok mutlu oldum maşallah canım
kızın oluyomuş ne güzel kaç kız kaç erkek var şuan keşke tabloda falan görebilsek
bende yarın alıcam 2li sonucu bizde bi rahatlasak inşallah
benim annem 5 kere doğum yapmasına rağmen kadında tek bir çatlak leke bile yok...tertemiz karnı manken gibi maşallahh...inşallah ona çekmişimdir çünkü her hamileliğinde sadece 14 kg almış bir kardeşimde 22 kg almış ama yine de çatlamadı:))) ama ben yine de korkuyorum tedbir amaçlı alacam kremi...vazelin cildi koyulaştırıyor diye sürmekten vazgeçtim evde var yoksa.....
hadi bakalım senin kızına kardeş mi gelecek yoksa oğlun mu olacak...ama doktor kesin söylesin malum senin eşinin tansiyonu var:)))))))))) hayırlı haberlerini bekliyoruz güzelim:)
aynen neyse adam gibi söylesin dr yine sonradan değişmesin tahmin
eşim kızımız olucak bence diyor ben gel gitliyim bu konuda kararsızım
o değilde benim bugün çok bulantım var çok fenayım çoookkk elim kolum bile titriyor sanki halsizim
benim annem 5 kere doğum yapmasına rağmen kadında tek bir çatlak leke bile yok...tertemiz karnı manken gibi maşallahh...inşallah ona çekmişimdir çünkü her hamileliğinde sadece 14 kg almış bir kardeşimde 22 kg almış ama yine de çatlamadı:))) ama ben yine de korkuyorum tedbir amaçlı alacam kremi...vazelin cildi koyulaştırıyor diye sürmekten vazgeçtim evde var yoksa.....
Sanmayın ki buralarda değilim hepicinizin yazdıklarını okuyorum ama yazmaya dermanım yok
Ya nezle oluyorum ya da başka birşey yattığım yerden kalbim sizlerle kızlar güzel haberlere devam inşallah
Seviyorum sizi
ayy bilirim bu iğrenç duyguyu ama geçmesi gerekmiyor muydu bulantıların???? kızında nasıl olmuştun??? benzer hamilelik mi geçiriyorsun yoksa tamamen farklı mı???
ben tamamen anneme çekmişim
bana hamileyken 5 ay ananemde düşük tehlikesi ile yatmış ve kum dökmüş.
bebeği aşağıda taşımış benim de şuanda öyle ..
çatlağı hiç olmamış inşallah benimde olmaz
en kötüsü 3 günde doğurmuş bu inşallah çekmez
kızımda nadiren tansiyonum düşerdi sadece o çok süper bir hamilelikti ne yanma ne bulantı ne kusma
bunda azap çekiyorum resmen evet ya neden geçmedi hala yoksa 9 aya kadar bulananlardanmı olucam
kız dur inşallah sen 10 dk da doğuracaksın:))) benim annemin hiç midesi bulanmazmış mesela ama benim bulanıyor pek anneme çekmemişim galiba ama umarım çatlaklar konusunda çekerim:))))
ya bizim bir akraba var kadın hafiften kilolu ve kilosu da göbeğinde neyse bu düzenli adet görüyor ama bir gün kasıklarında hafiften sancı hissediyor bir bakıyorlar ki 7 aylık hamile:)))) keşke ben de öyle olsaydım krall böylece en korkulu zamanları kral gibi geçirirdim düşünsene 2 ay sonra bebiş oluyor:))))
biri de ( bu bizim akraba değil) bir gün apandist gibi bir sancıyla gecenin körü gidiyor doktora ve doğurup geliyor meğer 9 ay dolmuş bile:)))) zaten kilolu ve adet gördüğü için anlamamış:))
anam tam türk filmi gibi ben istemezdim öyle ya hissetmek falan isterim
:)))))))))) ben sabırsız biriyim öyle olsa düşünsene düşecekmi korkusu yok.....
ikili test sonucu ne olacak diye düşünmek yok......
acaba bugün oynadı mı hareketleri mi yavaşladı yoksa diye düşünmek yok....
hamileyim ben sevişemeyiz hayatım yok...........
çocuğu bahane ederek bir ton alışveriş yapmak yok.......
karnım çatlayacak mı derdi yok.....
hamileyim ben gezemem demek yok.....
anamm bak gördünmü faydalarını:))) yalnız fazla mı erken bunalmışım ben bu hamilelikten ne:))))
zoferi ben de duydum sgk karşılamıyor diye biliyorum ama ilaç içmeye karşı olduğum için direndim sabrettim fakat sadece bir gün mide yanması problemi yaşadım çok beter birşey ağladım resmen(((bir daha yaşamak istemiyorum ama son 3 ayda maalesef çoğu hamileler mide yanmasını yaşıyormuş....genellikle de çocuğu saçlı olanlarınki çok yanar diyorlar rivayet işte:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?