selam kızlar ben iyiym çok şükür yarın doktora gidicez geçmişi okumam imkansız bi günlüğüne geldim eve unutmayın beni diye hatırlatayım kendimi dedim yarın doktordan sonra gene kayınvaldeme gidicez çok güzel rahatım orda sahura bile kalkmıyorum 5yıldızlı otel gb konforlu allah razı olsun
artık bayramdan sonra döneriz herelde ben hep aynı abur hubur yiyorum
çok geziyorum mukabeleydi hatimdi ymeeklerdi koşturmaca gün nasıl bitiyo anlamıyorum kalabalıktada ramazan güzel oluyo evde 2 kişi bide ben tutmuyoken anlamamıştık böyle beraber iyi oldu
artık bayramdan sonra gelirim evime sanırım görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın
Kızlar günaydın.
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri eşimle ilişkiye girmiyorduk. Doktor herhangi bi kanama alanı olmadığını ve kısıtlamadığını söyleyince dün ilişkiye girdik ve aradan uzunn zaman geçtiğinden biraz zorlandım.
ilişkiden yarım saat sonra falan kanamam oldu. Doktorumu arayıp sordum ilişki sonrasıysa normal hiç canını sıkma dedi.
Böyle bir durumla karşılaşanınız veya fikri olan var mı? Korkuyorum.
Bu arada ağrım acım yok ve kanın rengi bildiğiniz kıpkırmızı..
Senle libidolarımız aynı çalışıyor.
kıs özlemiştik seni hayırlı haberlerini almak güzel:) bayramdan sonra daha sık görüşürüz inşallah çok öpüyorum...
ayyy biri ilişki ve libido mu dedi:))))))) yahu ben resmen düz duvarım yakında adama tecavüz edecemyeni ergenler gibi rüyalanacam nerdeyse ama şu kan olayı canımı sıktı ben acaip tırsarım....afedersiniz adet kanamam bitince bile ilk ilişki hafiften canımı yakardı ara verdik diye naparsın haftada 4 gün olurdu ehueh:)))) şimdi tık yok aylardır....eşim 12+1 olsun yaparız diyor ama kan olursa ve birşey olursa kendimi affetmem,....bilim ne güzel haftada 1 yapabiliyormuş ah ahh ben senede biiiirrrr günnnn olacak heralde ((((
Günaydın anneler nasılsınız bakalıım:) ben 2 gündür iyiyim kızlar. bebişle konuştum anlaştık. Annem sen böyle yapınca ama ikimiz de mutsuz oluyoruz dedim. Yemek yiyemiyoruz beslenemiyoruz sonra büyüyemeyiz dedim. hep evde yatmak zorunda kalırız dışarı çıkamayız herkes gezer biz sıkılırız dedim:) bulantılarım sona erdi. hala bazı şeyleri yemekte zorlanıyorum et, tavuk gibi şeyler kötü kokuyor ama çubuk kraker seanslarım sona erdi çok şükür. kahvaltı yapabiliyorum. dün yemek bile yapabildim. bugün sabah erkenden kalkıp pazara bile gittim bebeğim beni üzmüyor artık sanırım birbirimize alıştık:) göğüslerim kaşınyordu ben de çatlamasınlar diye bebe yağı aldım ona da başlıycaz demekki:) ya speedy ne güzel 12+2 de cinsiyet öğrenmiş. benimde sonraki kontrolumde 12+2 olcam umarım benimki de gösterir kendini :) Allah herkesin gönlüne göre versin bana hep kızmış gibi geliyor. İster istemez kızım diye seviyom çocuğu erkekse kimlik bunalımı yaşıycak yavrum :)
buaarda cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum
benim doktor çook ketum
bi tahmin alsam dedim henüz değil dedi:)
garantici kadın kız denilio sonra erkekğe dönlüo ben %100 emin söylemek isterim dedi:)
iyi madem dedim
bir de çatlak kremi önerdi
lierac hatta yazdı verdi al diye
eczanede 75 tl internette 40 tl galba netten alıcam bunu
benim annem çatlaklı hatun
ben de musaitim en azından azaltır diye düşünüyorum
ay çok alemsiniz. biz bir kaç kez denedik kanama falan olmadı fakat benim içim nedense rahat etmiyor çok tedirgin oluyorum. ama eşimi özledim ne yalan söyliyim :)
eh bare anlayabildi seni kerata:)) ya da cimcime mi desem:))) dur bakalım ben de konuşayım belki üzmez beni yoksa halim harap....k
ayy ben valla ketumluk dinlemem tahmin et derim tamam kimseye %100 demem derim:)))))
bu arada bana da doktor aynı kremi önerdi ve araştırdım ben de internetten alcam yoksa eczanede çok pahalı ama acaba sahteler mi diye düşünmeden edemiyorum....
bi kaç site buldum
hepsiburadada da var
alırken satıcıya bakmak gerek bide bu tipler genelde eczane işleten internete de el atmış kişiler
netten biraz baktım çok kişi kremi netten alıo daha ucuz diye
sahte olcağını sanmam eczaneler tuttuğunu koparıo
kadının teki bi eczanede 80 e başkasında 50 ye görmüş düşün yani:)
nette 40 lira bi paket alırım ürün orjinalse iki tane daha alırım
ne güzel bazı arkadaşlar cinsiyetlerini öğrenmiş benim de 31 randevum var umarım bende öğrenebilirim
herkese günaydııııınnn... erkenciler yine burada, durun bir yoklama yapayım. :))
şu mide şikayetlerimizin bitmeyi geçtim ne zaman azalacağını çok merak ediyorum kızlar, artık içim dışıma çıktı ne yapacağımı ne yiyeceğimi küllen şaşırmış durumdayım.(
Canım mide bulantısı inşallah günden güne hafifleyecekte..mide yanmaları biraz kalıcı olabilir. Ben bulantı için daha doğrusu kusmamamk ! için arada bir Zofer içiyorum, beni bir parça toparlıyor yoksa iş güç altından kalkamam . Yanmalar için de Rennie şurup.
Bugün 9 hafta bitiyor benimde, sanki geçen haftalar kadar kötü değilim. Ama akşam eve gittiğimde pestlim çıkmış oluyor, bir de havalar çok ısındı o beni bitiriyor, sıcakta sokaklar caddeler bile kokuyor.
Kızlar bende biraz düzelme var gibi, bu bulantı ilacının da etkisi oldu ama sonuçta her gün içmiyorum..Akşamları evim darmaduman, ben genelde yatar vaziyette, neredeyse hiç bişeyler ilgilenemeiyorum kendimi eşime ufak kızıma da mahçup hissediyorum ama elimden birşey gelmiyor
Yani libido demişken, sanırım o da gitti, gerçi bu sefer kocam da istemiyor dayanırım desede...ben 12 hafta dolunca planlıyorum birşeyler
zoferi ben de duydum sgk karşılamıyor diye biliyorum ama ilaç içmeye karşı olduğum için direndim sabrettim fakat sadece bir gün mide yanması problemi yaşadım çok beter birşey ağladım resmen(((bir daha yaşamak istemiyorum ama son 3 ayda maalesef çoğu hamileler mide yanmasını yaşıyormuş....genellikle de çocuğu saçlı olanlarınki çok yanar diyorlar rivayet işte:)))
o saç olayı safsata ya hiç bir bilimsel açıklaması yok :) tabi son aylarda mide sıkıştığı için mecburen yanıcak biraz katlanıcaz. aman sağlıklı olsunlar son aylara gelelim de mide yanmasına dayanırız :)
__laurana__ nabersin gızzzz.......özlettin kendiniii
maşallah gelir gelmez coşmuşun bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?