2014 Şubat Anneleri

Günaydın anneler nasılsınız bakalıım:) ben 2 gündür iyiyim kızlar. bebişle konuştum anlaştık. Annem sen böyle yapınca ama ikimiz de mutsuz oluyoruz dedim. Yemek yiyemiyoruz beslenemiyoruz sonra büyüyemeyiz dedim. hep evde yatmak zorunda kalırız dışarı çıkamayız herkes gezer biz sıkılırız dedim:) bulantılarım sona erdi. hala bazı şeyleri yemekte zorlanıyorum et, tavuk gibi şeyler kötü kokuyor ama çubuk kraker seanslarım sona erdi çok şükür. kahvaltı yapabiliyorum. dün yemek bile yapabildim. bugün sabah erkenden kalkıp pazara bile gittim bebeğim beni üzmüyor artık sanırım birbirimize alıştık:) göğüslerim kaşınyordu ben de çatlamasınlar diye bebe yağı aldım ona da başlıycaz demekki:) ya speedy ne güzel 12+2 de cinsiyet öğrenmiş. benimde sonraki kontrolumde 12+2 olcam umarım benimki de gösterir kendini :) Allah herkesin gönlüne göre versin bana hep kızmış gibi geliyor. İster istemez kızım diye seviyom çocuğu erkekse kimlik bunalımı yaşıycak yavrum :)

kızçeler
bebğimi gördüm geldim
ense kalınlığı iyi imiş
kan da verdim
artık folik alma dedi doktor
onun yerine demir hapı multivitamin ve magnezyum verdi
magnezyumu eğerki kabızlığın fazla uzun sürerse günde 3 alabilirsin dedi
bundan sonra 1 bardak süt yada 1 kase yoğurt ye dedi ki yapıodum zaten

ay gene yatıodu yav doktor dürtüklemedi bu da hiç tepki vermedi
bi defa oynadığını gördüm 1 ay evvel oda doktor kurcalamıştı biraz ondan:)
uslu mu desem tembel mi bilemedim
tahliller haftaya çıkacakmış sonrada ağustos sonu gel dedi
bi test yapılcakmış 3lü 4 lü değil dedi başka bişimiş onu ilk defa duydum hatırlamıyorum bile şuan

Merhabalar. Cici almaya bailamışsınız sanırım. Hayırlı uğurlu olsun. Doktordan çıktım şimdi. Bebeğim gayet iyi haftasıyla uyumlu. Nerdeyse 6 cm olmuş maşallah. Kesin olmamakla birlikte kıza benziyor dedi. Kızım sevinecek bu duruma oğlum üzülecek. Ben sevindim çünkü ilerde kız kardeşler birbirlerine daha çok destek oluyorlar. İkili test için kan verdim haftaya alacağız sonucunu. İnşallah kafamızı bulandıracak bir sonuç çıkmaz.

Ben de geçen gün park yatak ana kucağına falan baktım tee şimdiden. Hayırla doğuralım bebişleri i̇nşallah. Yarın direksiyon sınavında görevliyim. Mahvolacağım bu sıcakta arabanın içinde dön dön dur. Bir de acemi şoförlerle. Hakkımızda hayırlısı. Görüşmek üzere gebişler.

buaarda cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum
benim doktor çook ketum
bi tahmin alsam dedim henüz değil dedi:)
garantici kadın kız denilio sonra erkekğe dönlüo ben %100 emin söylemek isterim dedi:)
iyi madem dedim

bir de çatlak kremi önerdi
lierac hatta yazdı verdi al diye
eczanede 75 tl internette 40 tl galba netten alıcam bunu
benim annem çatlaklı hatun
ben de musaitim en azından azaltır diye düşünüyorum

kıs özlemiştik seni hayırlı haberlerini almak güzel:) bayramdan sonra daha sık görüşürüz inşallah çok öpüyorum...

Senle libidolarımız aynı çalışıyor.

ayyy biri ilişki ve libido mu dedi:))))))) yahu ben resmen düz duvarım yakında adama tecavüz edecem yeni ergenler gibi rüyalanacam nerdeyse ama şu kan olayı canımı sıktı ben acaip tırsarım....afedersiniz adet kanamam bitince bile ilk ilişki hafiften canımı yakardı ara verdik diye naparsın haftada 4 gün olurdu ehueh:)))) şimdi tık yok aylardır....eşim 12+1 olsun yaparız diyor ama kan olursa ve birşey olursa kendimi affetmem,....bilim ne güzel haftada 1 yapabiliyormuş ah ahh ben senede biiiirrrr günnnn olacak heralde((((

ay çok alemsiniz. biz bir kaç kez denedik kanama falan olmadı fakat benim içim nedense rahat etmiyor çok tedirgin oluyorum. ama eşimi özledim ne yalan söyliyim :)

eh bare anlayabildi seni kerata:)) ya da cimcime mi desem:))) dur bakalım ben de konuşayım belki üzmez beni yoksa halim harap....kuaföre gitcem gidemiyorum saç kestirmeye.....ben meraktan kuduruyorum cinsiyet için yaa önce kzım olsun istiyordum çünkü 4 erkek kardeşim var,sağım solum pipi her boydan pembeler giydirmek,miniler giydirmek,güzel çilekli tokalar takmak istiyorum ama eşim erkek istiyor...sanki oğlu olursa daha çok ortak oyun oynayıp anlaşabilirlermiş gibi geliyormuş ona haaa bir sorun daha var eşimin tek kardeşi var o da erkek ve eğer benim ya da kaynımın oğlu olmazsa soyisimleri kuruyacak çünkü ailede başka erkek yokk.....acaba onun etkisi de var mı bilemiyorum...

ayy ben valla ketumluk dinlemem tahmin et derim tamam kimseye %100 demem derim:)))))
bu arada bana da doktor aynı kremi önerdi ve araştırdım ben de internetten alcam yoksa eczanede çok pahalı ama acaba sahteler mi diye düşünmeden edemiyorum....

ay çok alemsiniz. biz bir kaç kez denedik kanama falan olmadı fakat benim içim nedense rahat etmiyor çok tedirgin oluyorum. ama eşimi özledim ne yalan söyliyim :)

:)))) olmadı dimi çünkü ben de kocamı çok özledim:))) libidolarım da hiç azalmadı yahu hamileysem kadın değilmiyim:)))))
dün duştan sonra eşimin yanında giyinmek istedim acaba bir kaçamak olur mu diye ama çabuk giyin üzerini üşütme dedi....önceden olsa bir duş daha yapmak zorunda kalırdım:)))))))

bi kaç site buldum
hepsiburadada da var
alırken satıcıya bakmak gerek bide bu tipler genelde eczane işleten internete de el atmış kişiler
netten biraz baktım çok kişi kremi netten alıo daha ucuz diye
sahte olcağını sanmam eczaneler tuttuğunu koparıo
kadının teki bi eczanede 80 e başkasında 50 ye görmüş düşün yani:)
nette 40 lira bi paket alırım ürün orjinalse iki tane daha alırım

benim bir arkadaşım eczane de kampanya varmış 2 tanesini 100 tl ye almış oh dedim ucuz:)))
haftaya perşembe alırım o zaman maaşı yatıyor eşimin:))))) 2 tane alıcam ben de ucuz bulmuşken.....

Canım mide bulantısı inşallah günden güne hafifleyecekte..mide yanmaları biraz kalıcı olabilir. Ben bulantı için daha doğrusu kusmamamk ! için arada bir Zofer içiyorum, beni bir parça toparlıyor yoksa iş güç altından kalkamam . Yanmalar için de Rennie şurup.
Bugün 9 hafta bitiyor benimde, sanki geçen haftalar kadar kötü değilim. Ama akşam eve gittiğimde pestlim çıkmış oluyor, bir de havalar çok ısındı o beni bitiriyor, sıcakta sokaklar caddeler bile kokuyor.

Kızlar bende biraz düzelme var gibi, bu bulantı ilacının da etkisi oldu ama sonuçta her gün içmiyorum..Akşamları evim darmaduman, ben genelde yatar vaziyette, neredeyse hiç bişeyler ilgilenemeiyorum kendimi eşime ufak kızıma da mahçup hissediyorum ama elimden birşey gelmiyor

Yani libido demişken, sanırım o da gitti, gerçi bu sefer kocam da istemiyor dayanırım desede...ben 12 hafta dolunca planlıyorum birşeyler

zoferi ben de duydum sgk karşılamıyor diye biliyorum ama ilaç içmeye karşı olduğum için direndim sabrettim fakat sadece bir gün mide yanması problemi yaşadım çok beter birşey ağladım resmen(((bir daha yaşamak istemiyorum ama son 3 ayda maalesef çoğu hamileler mide yanmasını yaşıyormuş....genellikle de çocuğu saçlı olanlarınki çok yanar diyorlar rivayet işte:)))

kanaması olan olmuş ama ben de istiyorum eşim için en azından kadınlık yapmayı gerçi kendim için daha çok:))) ama kan ya da lekelenme görürsem ödüm kopar ağlarım...bir de bayadır yapmadığım için canım acır mı acaba diye korkuyorum sonuçta açılmamış gonca gibi oldum:))))

o saç olayı safsata ya hiç bir bilimsel açıklaması yok :) tabi son aylarda mide sıkıştığı için mecburen yanıcak biraz katlanıcaz. aman sağlıklı olsunlar son aylara gelelim de mide yanmasına dayanırız :)

sen asıl safsataya gel...geçenlerde saçımı kestircem kızlar dedim meğer bir inanış varmış....hamileyken saç kestirenin çocuğu ölür ya da aklı kıt olurmuş felan:)))) önce evhamlandım ne yalan söyleyeyim ama şimdi çok saçma olduğunu anladım kendime güldüm sonuçta vucudumuzda tek kıl saçta yok diğer yerleri alırken neden saç sorun oluyor???? kestircem ama çok sıcak dışarı çıkmaya üşeniyorummmm......umarım midem yanmaz ileriki aylarda çünkü çok dayanıksız bir yapım var((((

__laurana__ nabersin gızzzz.......özlettin kendiniii

maşallah gelir gelmez coşmuşun bacım

buralardayım gızzzzz:))))) kendimi iyi hissettiğim gibi atıyorum kendimi buralara....akşamları da yatıyorum hemen gelemiyorum((
sen napıyorsun nasılsın???? ayy gelir gelmez konuşuyorum napim kıss huyum buu:)))))) gerçek hayatta da böyleyim fazla neşeli ve konuşkan:)))) ama kimsenin sıcaktan konuşası yok anlaşılan:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…