- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
limonportakallll nerde merak ettim dicektim bi baktım aşşada
limonportakal deme ağzıma atıp yyiesim geliyor
akşama da yumurta kır al sana yemek :44:
Ahhh ahhhh dertliyim bu konudaaa...ben yumurta hastasıyım normalde ama 3 ayda 2 kez yedim midem almıyor diye.....normalde kır 10 tane yanıma da bi pide ya da bi yufka ekmek koy bitirirm onu
ama benim kocayla zıtız işte..o da yumurta dan tiksinmiş hiç yemiyo
bugün sürekli karnım kaşınıor ya
bob mu deniyor ona burda beckham diyolar :)victoria beckham gibi evet önü uzun arkası kısa. ama önü bile çok uzun değil baya kısalttırdım ben ama benim saçım düz. perma vardı ama kesilince çoğu gitti zaten. dalgalı kabarık saçta nasıl olur bilemem
pazarlığada baksana sen yok şekerim kayseriye gelcek kızın ist daha güzel boşver sen bak adanayada yakın buralar
bakma bende yemiyorum ama eşim kendine yapıyor yiyor çok sever
çılbır yap yumurta seversen bulantın geçince
akşama da
çorba
kremalı tavuk sote
makarna
yeterli iştehamile menüsü
bakma bende yemiyorum ama eşim kendine yapıyor yiyor çok sever
çılbır yap yumurta seversen bulantın geçince
akşama da
çorba
kremalı tavuk sote
makarna
yeterli iştehamile menüsü
büyüyordur annesi,benim hiç kaşınmıyor ve hiç çıkmadı yandan kemiklerim görülüyor hala dümdüz...arada kabız oluyorumda öyle çıkıyor:)
düz olsa hiç düşünmem ama sayfa 662 de resmim var galiba,dalgalı ve kabarıkta emolar gibi görünebilirim:)))))
yok yaaaa kayseriye hayatta yollamam:))) senin oğlanı içgüveysi alırım artıkın istanbula:))))) napalım bu devirde sadece kızlar gelin olmuyor mubarek erkeklerde gelin gibi oluyorlar:)
büyüyordur annesi,benim hiç kaşınmıyor ve hiç çıkmadı yandan kemiklerim görülüyor hala dümdüz...arada kabız oluyorumda öyle çıkıyor:)
bana sadece makarnayı yolla:))))
ben ilaç içiyorumya canlar gene uyuycam ben görüşmek üzere laurana kayboldun sende gene öptümmmm dünürüm:)
Merhaba kızlarr, eşim bugün labarotuarı basmışş, çok şükür test sonucumuz temiz:))) detaylı sonucu 1 ay sonra verecekler ama önemli olanları öğrendik, onlar da temiz çıkar inşallah.. O kadar sıkmışım ki kendimi eşim sonucu söyler söylemez başıma çok şiddetli ağrı girdi ağlamaya başladım..Rabbim kimseyi böyle endişelendirip korkutmasın hepimiz güzel sonuçlar alalım.. Bu arada kızımız oluyor:)) birkaç arkadaşın da kızı oluyomuşş hayırlı olsunn:)) demin kafamı dağıtmak için girdiğimde birinizin aldığı pembe takımı görünce bayılmıştım ben de pembeleri alıcam inşallah yaşasın:)) içime hep erkek doğuyor hep erkek bebek görüyordum rüyamda tam tersi oldu
Merhaba kızlarr, eşim bugün labarotuarı basmışş, çok şükür test sonucumuz temiz:))) detaylı sonucu 1 ay sonra verecekler ama önemli olanları öğrendik, onlar da temiz çıkar inşallah.. O kadar sıkmışım ki kendimi eşim sonucu söyler söylemez başıma çok şiddetli ağrı girdi ağlamaya başladım..Rabbim kimseyi böyle endişelendirip korkutmasın hepimiz güzel sonuçlar alalım.. Bu arada kızımız oluyor:)) birkaç arkadaşın da kızı oluyomuşş hayırlı olsunn:)) demin kafamı dağıtmak için girdiğimde birinizin aldığı pembe takımı görünce bayılmıştım ben de pembeleri alıcam inşallah yaşasın:)) içime hep erkek doğuyor hep erkek bebek görüyordum rüyamda tam tersi oldu
hadi uyu tatlım yaaa inşallah tez zamanda ilaçlarından kurtulursun....kaybolmadım kıss eşim aradı akşama pizza yicez iftarda hangisinden isterim diye soruyordu:))) çikolatalı sufle de var menü de sana yollardım burda olsan:)
Canımm şükür iyiyiz.. ultrasona göre 2 gün önce 16. haftaya başladık şükür herşey yolunda..bulantılar bi ara çoktu sonra azaldı şimdi 2-3 günde bir 16. haftada rahatlarsın demişlerdi sanırım doğru çıkıyorr. hala cinsiyet netleştirmedik =) 12. haftada kıza benziyor dedi,14. hafta da erkek diye konuştu biz kız demiştiniz deyince dr. da iyice inceledi çıkıntı var en iyisi bayram öncesi netleştirelim dedi bende ilk erkek gibi hissedip belirtiler ve haftalar ilerledikçe kıza benzettim dr. gibi karışığım=)) sağlıklı olsun hiç farketmez......bayram öncesi öğreneceğiz bakalımm inşallah... sen nasılsın canım yoruyor mu bebiş..??? bu arada benim yanma 15. hafta da başladı bilesin
o niyyemiş:) söle bakıyım
bebak acı badem kremi aldım harika akşam yine süreyim bari işe yarıyor benim artık çıktı ya saklamam zor 13. hafta ile pazartesi geliriz
bende oda yok kv gidiyoruz
çook sevindim,çok da duygulandımmmmcanım benim ya....bak temiz cıktı sonuçların bi de kızçemiz geliyooo
sağ salim kucağımıza da alırız inşallahhhh
anam bu topiğin çoğunluğu kız mı doğuracak hep ne?
bana lierac diye krem söyledi doktor araştırdım netten en iyisi de o galiba herkes memnun...hatta geçmiş yıllardaki kk anneleri de bu kremden memnun kalmışlar...senin aldığın krem ne kadar ücreti????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?