2014 Şubat Anneleri

ben ilaç içiyorumya canlar gene uyuycam ben görüşmek üzere laurana kayboldun sende gene öptümmmm dünürüm:)

limonportakal deme ağzıma atıp yyiesim geliyor

akşama da yumurta kır al sana yemek :44:

Ahhh ahhhh dertliyim bu konudaaa...ben yumurta hastasıyım normalde ama 3 ayda 2 kez yedim midem almıyor diye.....normalde kır 10 tane yanıma da bi pide ya da bi yufka ekmek koy bitirirm onu

ama benim kocayla zıtız işte..o da yumurta dan tiksinmiş hiç yemiyo

bakma bende yemiyorum ama eşim kendine yapıyor yiyor çok sever
çılbır yap yumurta seversen bulantın geçince

akşama da

çorba
kremalı tavuk sote
makarna

yeterli işte hamile menüsü

bugün sürekli karnım kaşınıor ya

büyüyordur annesi,benim hiç kaşınmıyor ve hiç çıkmadı yandan kemiklerim görülüyor hala dümdüz...arada kabız oluyorumda öyle çıkıyor:)

düz olsa hiç düşünmem ama sayfa 662 de resmim var galiba,dalgalı ve kabarıkta emolar gibi görünebilirim:)))))

pazarlığada baksana sen yok şekerim kayseriye gelcek kızın ist daha güzel boşver sen bak adanayada yakın buralar

yok yaaaa kayseriye hayatta yollamam:))) senin oğlanı içgüveysi alırım artıkın istanbula:))))) napalım bu devirde sadece kızlar gelin olmuyor mubarek erkeklerde gelin gibi oluyorlar:)

Merhaba kızlarr, eşim bugün labarotuarı basmışş, çok şükür test sonucumuz temiz:))) detaylı sonucu 1 ay sonra verecekler ama önemli olanları öğrendik, onlar da temiz çıkar inşallah.. O kadar sıkmışım ki kendimi eşim sonucu söyler söylemez başıma çok şiddetli ağrı girdi ağlamaya başladım..Rabbim kimseyi böyle endişelendirip korkutmasın hepimiz güzel sonuçlar alalım.. Bu arada kızımız oluyor:)) birkaç arkadaşın da kızı oluyomuşş hayırlı olsunn:)) demin kafamı dağıtmak için girdiğimde birinizin aldığı pembe takımı görünce bayılmıştım ben de pembeleri alıcam inşallah yaşasın:)) içime hep erkek doğuyor hep erkek bebek görüyordum rüyamda tam tersi oldu

o niyyemiş:) söle bakıyım

büyüyordur annesi,benim hiç kaşınmıyor ve hiç çıkmadı yandan kemiklerim görülüyor hala dümdüz...arada kabız oluyorumda öyle çıkıyor:)

bebak acı badem kremi aldım harika akşam yine süreyim bari işe yarıyor benim artık çıktı ya saklamam zor 13. hafta ile pazartesi geliriz
bana sadece makarnayı yolla:))))

bende oda yok kv gidiyoruz

ben ilaç içiyorumya canlar gene uyuycam ben görüşmek üzere laurana kayboldun sende gene öptümmmm dünürüm:)

hadi uyu tatlım yaaa inşallah tez zamanda ilaçlarından kurtulursun....kaybolmadım kıss eşim aradı akşama pizza yicez iftarda hangisinden isterim diye soruyordu:))) çikolatalı sufle de var menü de sana yollardım burda olsan:)

çok şükür canım alalh başka dert tasa göstermesin geçmiş olsun

çook sevindim,çok da duygulandımmmm canım benim ya....bak temiz cıktı sonuçların bi de kızçemiz geliyooo

sağ salim kucağımıza da alırız inşallahhhh

anam bu topiğin çoğunluğu kız mı doğuracak hep ne?

sağol bebğim ya afiyet olsun size banada arkadaşım geliomuş yatamıoyorum hadi görüşürüz:)

Belli olunca haber ver bize de meraktayız walla:) yanmalar başlayabilir diyorsun yani anaam yeni bi seviyeye geçiyoruz desene :) bebiş yormuyor da çok bulantı yapıyordu. şimdi yavaş yavaş iyileştim canım çok şükür. konuşuyom ben bebişle dinliyor. akşamları da babası konuşuyor. bebeğim anneyi üzme bak biz seni çok seviyoruz falan diyor :) (duyuyor mu bilmem ama işe yaradı:)

Ohh iyi iyi başlarda herkes erkek falan diyodu korktum bi an bizim oğlanlara kız bulabileceğiz desene Hayırlı olsun kız grubuna bir tik daha attık desene bakalım kaç kız kaç oğlan olacak topikte..
Sonuçların da hayırlı olsun canım insan doktora giderken bile tedirgin oluyor kaldı ki test sonucu...Bak bana ben hiç yaptırmadım kafam rahat eheuehu

ayyy canım yaa senin adına çok sevindim rabbim bir daha yaşatmasın sana böyle korkular...kızını da sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok sevindim darısı bizlerin başına:))))

o niyyemiş:) söle bakıyım

ben dayanamam yavruma gurbet ellerde:))) evhamlı anne adayıyım ben,sen de evladına çok düşkün olacağın için benim evladıma ayrımcılık yapabilirsin:)))))))))))))))))))))))))))))))

bebak acı badem kremi aldım harika akşam yine süreyim bari işe yarıyor benim artık çıktı ya saklamam zor 13. hafta ile pazartesi geliriz

bende oda yok kv gidiyoruz

bana lierac diye krem söyledi doktor araştırdım netten en iyisi de o galiba herkes memnun...hatta geçmiş yıllardaki kk anneleri de bu kremden memnun kalmışlar...senin aldığın krem ne kadar ücreti????

duruuuuuunn belki benim oğlum olur o zaman yandı kızlarınız:))))) benim libidoları düşünürseniz ve oğlumun da bana çektiğini düşünürseniz beşikteyken bile güvenmeyin derim:))))))))))

bugün daha şimdi girebildim bu haberle çok mutlu oldum maşallah canım
kızın oluyomuş ne güzel kaç kız kaç erkek var şuan keşke tabloda falan görebilsek
bende yarın alıcam 2li sonucu bizde bi rahatlasak inşallah

bana lierac diye krem söyledi doktor araştırdım netten en iyisi de o galiba herkes memnun...hatta geçmiş yıllardaki kk anneleri de bu kremden memnun kalmışlar...senin aldığın krem ne kadar ücreti????

çatlak bana göre genetik annende falan var ise daha az olması için elinden geleni yap
benim dr vazelin de aynı herhangi kremde aynı kilo alıp vermene dikkat et hızlı kilo alıp verirsen çatlarsın bu çok normal dedi.
ama benim cildim inanılmaz kuru son gittiğim dr çatlak için olmasa bile bir krem kullan dedi görünce şaşırdı adam

bebak acı badem 10 TLfalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…