2014 Şubat Anneleri

valla tayzem hamile kaldığında boyatmıcam diye gitti kestirdi sacını kısacık.....oğlu şu an süper zeka...bildiğin süper zeka ama testlerle kanıtlandı

iyi yapıyosun iyi.bende aksamları en gec 10 da yatıyorum....aksam zaten girmiyorum.gündüz girdiğin yetmiyor mu diyo eşim hep kk hep kk diyo

Kızlar merhaba hepinizin bebeği hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah... mide yanması ile ilgili bişeyler konuşmuşsunuz bunun tek çaresi gaviscon şurubu............... doktorunuza söylerseniz hemen yazacaktır.. fazla mentollü olduğunu belirteyim ama yanmaya birebir

ayy benim eşim pc hastası...iftarını yapaar sonra pc başına geçer gel konuşalım derim uyuyorsun dio haklı:))) akşamları pcyi kapmayayım diye şirketten labtop getiriyor bana al bununlar gir dedikodu mekanına diyor:))))) ne yemek var akşama sökül bakalım????

aynı şeyi ben de duydum ama saçlardan da çok bunaldım sıcaklarda. dedim Allahın verdiği ömrü saç mı eksiltecek gittim çatır çatır kestirdim saçlarımı :) kısacık şu an :)

çok teşekkür ederiz ilginiz için...peki diyelim ki yandı ve ben o şurubu içtim ne kadar süre etkili kaç saat idare ediyor???? bu arada senin bebişin cinsiyeti nee?? ayy valla söylemeden bırakmam:)))))))))

aynı şeyi ben de duydum ama saçlardan da çok bunaldım sıcaklarda. dedim Allahın verdiği ömrü saç mı eksiltecek gittim çatır çatır kestirdim saçlarımı :) kısacık şu an :)

ayyy ben de modele karar veremiyorum...suratım biraz ince uzun sayılır şöyle toplanacak kısalıkta olmalı zaten....acaba kat kat mı kestirsem yoksa kat işine girmeden omuzlarımda mı kestirsem bilemedim....bir de şöyle perçem kestirsem mi diye de düşünüyorum ayyyy ne kararsızım:))))

zuhalcim buralarda mısın nasılsın nasıl geçiyor gebeliğin :) benim bebeği olan arkadaşlarım da gaviscon önermişlerdi ama Allaha şükür çok yanma yaşamıyorum o yüzden yazdırmadım. belki arkadaşlarımızın işine yarar.

ben beckham yaptırdım tavsiye ederim rahat oluyor :) yıllar sonra ilk kez saçımın kendi rengini göreceğim için de çok heyecanlıyım ayrıca :)

inşallah cinsiyetini de gösterir kuzu

aynen bende tuvalet ile yatak arasında yaşıyordum bugün daha yiiyim

ben beckham yaptırdım tavsiye ederim rahat oluyor :) yıllar sonra ilk kez saçımın kendi rengini göreceğim için de çok heyecanlıyım ayrıca :)

bob tarzı mı?? hani şu önü uzun arkası kısa olanlardan??? benim saçlar kabarık ve dalgalı uygun olur mu bilemem....

Kızlar bugün midem hiç bulanmadı ve durmadan tatlı yiyorum birisi götürsün şu ttalıları ne oldu banada açıldı bu iştah ya:)

Canımm şükür iyiyiz.. ultrasona göre 2 gün önce 16. haftaya başladık şükür herşey yolunda..bulantılar bi ara çoktu sonra azaldı şimdi 2-3 günde bir 16. haftada rahatlarsın demişlerdi sanırım doğru çıkıyorr. hala cinsiyet netleştirmedik =) 12. haftada kıza benziyor dedi,14. hafta da erkek diye konuştu biz kız demiştiniz deyince dr. da iyice inceledi çıkıntı var en iyisi bayram öncesi netleştirelim dedi bende ilk erkek gibi hissedip belirtiler ve haftalar ilerledikçe kıza benzettim dr. gibi karışığım=)) sağlıklı olsun hiç farketmez......bayram öncesi öğreneceğiz bakalımm inşallah... sen nasılsın canım yoruyor mu bebiş..??? bu arada benim yanma 15. hafta da başladı bilesin

çok teşekkür ederiz ilginiz için...peki diyelim ki yandı ve ben o şurubu içtim ne kadar süre etkili kaç saat idare ediyor???? bu arada senin bebişin cinsiyeti nee?? ayy valla söylemeden bırakmam:)))))))))

tatlım yemeklerden sonra ve yatmadan önce içebiliyorsun bende günde iki defa kullandım hala ara ara yanma hissettikçe kullanıyorum zararı yan etkisi olan bi ilaç değil özel bi firmanın zaten ama birebir etkisi de uzun sürüyor
cinsiyete gelince hala belirlenemedi desem ki 16. haftaya başladık 2 gün önce ultrasona göre =) 12.hafta kız 14. haftada erkek tahminiyle kafalar karıştı 18. haftada bayram öncesi öğreneceğim gelip yazayım buraya da söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…