sen asıl safsataya gel...geçenlerde saçımı kestircem kızlar dedim meğer bir inanış varmış....hamileyken saç kestirenin çocuğu ölür ya da aklı kıt olurmuş felan:)))) önce evhamlandım ne yalan söyleyeyim ama şimdi çok saçma olduğunu anladım kendime güldümsonuçta vucudumuzda tek kıl saçta yok diğer yerleri alırken neden saç sorun oluyor???? kestircem ama çok sıcak dışarı çıkmaya üşeniyorummmm......umarım midem yanmaz ileriki aylarda çünkü çok dayanıksız bir yapım var ((((
buralardayım gızzzzz:))))) kendimi iyi hissettiğim gibi atıyorum kendimi buralara....akşamları da yatıyorum hemen gelemiyorum((
sen napıyorsun nasılsın???? ayy gelir gelmez konuşuyorum napim kıss huyum buu:)))))) gerçek hayatta da böyleyim fazla neşeli ve konuşkan:)))) ama kimsenin sıcaktan konuşası yok anlaşılan:))))
valla tayzem hamile kaldığında boyatmıcam diye gitti kestirdi sacını kısacık.....oğlu şu an süper zeka...bildiğin süper zeka ama testlerle kanıtlandı
iyi yapıyosun iyi.bende aksamları en gec 10 da yatıyorum....aksam zaten girmiyorum.gündüz girdiğin yetmiyor mu diyo eşimhep kk hep kk diyo
sen asıl safsataya gel...geçenlerde saçımı kestircem kızlar dedim meğer bir inanış varmış....hamileyken saç kestirenin çocuğu ölür ya da aklı kıt olurmuş felan:)))) önce evhamlandım ne yalan söyleyeyim ama şimdi çok saçma olduğunu anladım kendime güldümsonuçta vucudumuzda tek kıl saçta yok diğer yerleri alırken neden saç sorun oluyor???? kestircem ama çok sıcak dışarı çıkmaya üşeniyorummmm......umarım midem yanmaz ileriki aylarda çünkü çok dayanıksız bir yapım var ((((
Kızlar merhaba hepinizin bebeği hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah...mide yanması ile ilgili bişeyler konuşmuşsunuz bunun tek çaresi gaviscon şurubu............... doktorunuza söylerseniz hemen yazacaktır.. fazla mentollü olduğunu belirteyim ama yanmaya birebir
aynı şeyi ben de duydum ama saçlardan da çok bunaldım sıcaklarda. dedim Allahın verdiği ömrü saç mı eksiltecek gittim çatır çatır kestirdim saçlarımı :) kısacık şu an :)
Kızlar merhaba hepinizin bebeği hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah...mide yanması ile ilgili bişeyler konuşmuşsunuz bunun tek çaresi gaviscon şurubu............... doktorunuza söylerseniz hemen yazacaktır.. fazla mentollü olduğunu belirteyim ama yanmaya birebir
ayyy ben de modele karar veremiyorum...suratım biraz ince uzun sayılır şöyle toplanacak kısalıkta olmalı zaten....acaba kat kat mı kestirsem yoksa kat işine girmeden omuzlarımda mı kestirsem bilemedim....bir de şöyle perçem kestirsem mi diye de düşünüyorum ayyyy ne kararsızım:))))
Yerim ben o minişi..... Rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin speedy... ben de artık bir dahaki görüntü için 2'li testi bekliyorum, doktorumun son verdiği görüntü bulanıktı iyice şaştım zaten.
bilmiyorum ki zaten küçükken de iltihap vardı ve aynı anda kum düşürüyodum çok zordu tuvalete bile sürünerek gidiyodum çok ağrısı vardı inşallah olmaz bir daha:18: seninki de tez vakitte geçer inşallah çünkü çok sancılı oluyor biliyorum :18:
ben beckham yaptırdım tavsiye ederim rahat oluyor :) yıllar sonra ilk kez saçımın kendi rengini göreceğim için de çok heyecanlıyım ayrıca :)
inşallah cinsiyetini de gösterir kuzu
aynen bende tuvalet ile yatak arasında yaşıyordum bugün daha yiiyim
Kızlar bugün midem hiç bulanmadı ve durmadan tatlı yiyorum birisi götürsün şu ttalıları ne oldu banada açıldı bu iştah ya:)
zuhalcim buralarda mısın nasılsın nasıl geçiyor gebeliğin :) benim bebeği olan arkadaşlarım da gaviscon önermişlerdi ama Allaha şükür çok yanma yaşamıyorum o yüzden yazdırmadım. belki arkadaşlarımızın işine yarar.
spseeeeeeeeeeee hoşgeldin canımmmmm nasılsınnnnn??????
acaba oğlan annesi mi gelecek:)))))))
hayırdır güzelim hastamısınn??????? bu arada bebeğinin cinsiyeti nedir?
çok teşekkür ederiz ilginiz için...peki diyelim ki yandı ve ben o şurubu içtim ne kadar süre etkili kaç saat idare ediyor???? bu arada senin bebişin cinsiyeti nee?? ayy valla söylemeden bırakmam:)))))))))
kum dküyorum yine 3 gün yattım evde
kızım olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?